Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 19:05 @Sex
Ξερω οτι το θεμα αυτο εχει ξαναγραφτει με διαφορους τροπους απλα με απασχολει καπως και γι αυτο γραφω γι αυτο.Τελευταια βγαινω με μια κοπελα και σε καποια φαση με ρωτησε ποσο τον εχω.Της λεω 16cm και η απαντηση της ηταν ''α σχετικα μικρο''.κατι τετοιο τελος παντων.Μεχρι τωρα με αλλες 2-3 κοπελες που ειχε γινει κατι ολα κομπλε,πραγματικα, και μ αυτην πριν ακομα γινει μου λεει αυτο.το ξερω οτι δεν ειναι παρα πολυ μεγαλο, αλλα κανονικο!αλλα τωρα με απασχολει καπως.δεν ξερω τι εχει ακουσει αυτη περι μεγεθους(ειναι και λιγο πουτ...ανακι, αλλα οταν πχ θα ρθω σε επαφη θα το σκεφτομαι καπως υποθετω.Κ το θεμα ειναι οτι γτ εχει περασει αυτο το μηνυμα περι μεγεθους και τετοια;;;τη στιγμη που απ ο,τι εχω διαβασει και καταλαβει δε χρειαζεται και μεγαλυτερο μεγεθος.εδω ενα κωλο..χτυλο της βαζεις της αλλης και αμα την πιεσεις πολυ, πονει. τι εχετε να πειτε εσεις;;; Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 00:42 @Sex
Ρε σεις αρχικα στη βαση του πεους περιμετρικα εχω καποιες τριχες(κυριως στα πλαγια) και μετα λιγο πιο πανω υπαρχουν κατι σαν θυλακες τριχων που απλα δεν εχουν βγει τριχες.Το χω απ την εφηβεια.Το ξερω οτι δεν ειναι κατι αλλα με απασχολει καμια φορα και βασικα φοβαμαι μην καμια κοπελα που το παρατηρησει δεν θα τις αρεσει.Εσεις βγαζετε τριχουλες και κει;Να τις ξυριζω;
Πήγαινε στο θέμα: Κάτι σαν θύλακες τριχών
Μήνυμα στις 11/4/2009 στις 18:23 @Διάφορα
Ρε σεις.Υπάρχουν προστατευτικά για την ευαίσθητη περιοχή(πέος-όρχεις),που να σε προστατεύουν από το χτύπα όταν κάνεις κάποιο άθλημα;Και αν ναι,πού μπορώ να βρω;
Πήγαινε στο θέμα: προστατευτικό Χ περιοχής
Μήνυμα στις 7/3/2009 στις 19:36 @Sex
έχω ακούσει ότι όταν το πέος είναι σε στύση τότε πρέπει να φτάνει στον αφαλό μας.Εσείς τι λέτε;Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργο καθώς δυο άτομα με ίδιο μήκος πέους αν ο ένας είναι ψηλότερος απ τον άλλον τότε λογικά στον πιο κοντό θα φτάνει ενώ στον ψηλότερο όχι..
Πήγαινε στο θέμα: πέος
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 19:00 @Sex
ΚΟΡΜΟ ήθελα να πω και μετά η πόμενη πρόταση για ερώτηση πήγαινε...
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ...
Μήνυμα στις 1/2/2009 στις 18:58 @Sex
ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ;;;
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ...
Μήνυμα στις 9/1/2009 στις 16:58 @Sex
Είμαι 19 χρονών και κάτι με χει πιάσει τελευταία και θέλω να κάνω σεξ με μεγαλύτερη(30χρονών και πάνω).Ξέρει κανείς πού θα μου κάτσει κάτι τέτοιο;Κάτι έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάτι μπαρ όπου πάνε γυναίκες τέτοιας ηλικίας και ψάχνονται.Ξέρει κανείς κάτι;;;Ευχαριστώ!!!
Πήγαινε στο θέμα: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ
Μήνυμα στις 10/10/2008 στις 17:22 @Sex
chrisz,στον αριστερό μου όρχι εδώ και 1.5 χρόνο περίπου έχω παρατηρήσει ότι το όσχεο πάνω-πάνω είναι πιο παχύ και αυτό κυρίως φαίνεται όταν οι όρχεις είναι ''μαζεμένοι'',ενώ καμιά φορά έχω ελαφριά ενόχληση..Εσύ το υπερηχογράφημα πού το έκανες;Γιατί εγώ τηλεφώνησα σε ένα κρατικό νοσοκομείο και μου λένε ότι από του χρόνου έχουν κενό...Θα κοιτάξω και αλλού βέβαια.Περιμένω να μου πεις ή κάποιος άλλος που ξέρει...Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Ανδρική απορία....!
Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 21:53 @Sex
Γειά σας!Ρε σεις μετά από αυνανισμό τις περισ. φορές η ουρήθρα-εκεί στο κεφαλάκι κοκκινίζει και σα να φουσκώνει λίγο,αλλά περνάει μετά από ωρές.Ούτε με πονάει,ούτε τσούζει.Μόνο αυτό.Το παθαίνετε και σεις;;;Μερικές φορές πρέπει να φταίει βασικά ότι δεν το ξεπλένω-αμέσως τουλάχιστον-και ως γνωστόν κολλάει...
Πήγαινε στο θέμα: Ουρήθρα |