Μήνυμα στις 10/9/2008 στις 11:30 @Sex
Μηπως μπορει να μοθ πει καποια κοπελα πως προτειμουν το πεος του αντρα....ξυρισμενο η οχι...?και γιατι....εγω ξυριζομαι και η κοπελα μου μου εχει πει οτι τν τρελαινει.../..
Πήγαινε στο θέμα: Με η Χωρις....
Μήνυμα στις 10/9/2008 στις 11:27 @Sex
Να το κανω με χηρες θελω....!! Πήγαινε στο θέμα: Μαυροοοο.....
Μήνυμα στις 9/9/2008 στις 14:12 @Sex
Εαν πετυχει η μαλακια τυφλα να'χει το γαμησι...!!!!
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 14:23 @Sex
Ρε παιδια μηπως μπορεις να μου πει καποιος εαν υπαρχει μαυρο προφυλακτικο...???? Πήγαινε στο θέμα: Μαυροοοο.....
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 13:42 @Sex
Βασικα φιλε εαν το καλοσκεφτεις τελειωνεις οποτε θελεις....οταν αισθανεσαι οτι πας να τελειωσεις αρχιζεις κ το κανεις πιο σιγα...οσπου καποια στιγμη να μην μπορεις να κρατηθεις και να τελειωσεις....
Πήγαινε στο θέμα: Aporia
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 13:37 @Sex
Φιλε Γιαννη το σωστο προφυλακτικο για τν αντρα ειναι αυτο που καθεται ακριβως επανω στο πεος του...θα ελεγα καλυτερα αυτο που τν στενευει λιγακι....!να προσεχεις πως θα το φορεσεις..δεν πρεπει να παρει αερα μεσα...!τα λεμε...
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικό
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 13:32 @Sex
Φυσικα και χυνον οι κοπελες...αλλες πολυ και αλλες πολυ λιγο....!δεν εχουν ομως την ιδια αισθηση οπως τα αγορια...σχεδον δεν το καταλαβαινουν!!!!τελειωνουν μονο κατα την διαρκεια της ερωτικης επαφης και σπανια οταν βαζουν δαχτυλο... Πήγαινε στο θέμα: Χυνουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 13:28 @Sex
1)πιανεις το πεος σου με την χουφτα σου οσο πιο μαλακα μπορεις...2)αρχιζεις και το κουνα μια προς τα πανω και μια προς τα κατω....οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο υ.γ)(πρεπει να εχεις στο μυαλο σου καποια που θα ηθελες πολυ να το κανεις μαζι της......βαρα μια καλη και απαντησε μου να μου πεις τα αποτελεσματα......καλο βολι!!!
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο |