Μήνυμα στις 2/5/2009 στις 23:22 @Sex
thx paidiaaa! kai h3era oti dn mporw n meinw egguos xazh dn eimai -.- thx anyway Πήγαινε στο θέμα: Χυνουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 17/9/2008 στις 13:40 @Sex
apanthste plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Πήγαινε στο θέμα: Aπορια!!!!
Μήνυμα στις 14/9/2008 στις 14:58 @Κλάψιμο
γεια σας....εγω τ ειχα μ καποιον απο τ ιντερνετ γ 2 μηνες περιπου...τν αγαπουσα απιστευτα πρ πλ...κ η3ερα οτι δν 8 τν εβλεπα ποτε...κ ομως μετα απο οτι περασαμε μ παρατησε γτ ειχε ερωτευτει καποια πιο κοντινη!!!!!!!δν αντεχα τν πονο...πρεπει ν σιγουρευτεις οτι α3ιζει τν αγαπη σ κ ολα αυτα π περνας..περασα πλ δυσκολα...αλλα εμα8α οτι δν α3ιζεις ν κλαις γ καποιον π σ πληγωνει...οσο κ ν σ ποναει 3επερασε το....κ ψα3ε γ μια αγαπη πιο κοντινη..γτ καποια στιγμη 8 νιω8εισ οτι αυτο τ μακρινο σ'αγαπω δν σ φτανει... οτν κλαις οτν τν χρειαζεσαι αυτος δν 8 ειναι εκει ν σ παρει αγκαλια κ ν σ πω πει ολα 8 πανε καλα ειμαι εγω εδω...κ τοτε αυτο 8 σ λειψει....8 8εσ τ χαιδια τ κ τ φιλια τ...κ 8 3ερεις οτι δν 8 τ εχεις...τ εχω περασει γ αυτο σ λεω σκεψου ολα αυτα...κ μν 3εχνς ισως ειναι απλα εν8ουσιασμος...(τ εχω πα8ει) σοζ π ειναι πλ μεγαλο!!!!!αυτα απο εμενα καλη αποφαση!!!! Πήγαινε στο θέμα: sxesi ap0 internet??
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 17:29 @Sex
thx γ τσ απαντησεις σας!8ελω και αλλες!
Πήγαινε στο θέμα: Χυνουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 16:48 @Sex
γεια σας...εχω αυτην τν απορια...μπορει μια κοπελα ν ερ8ει σ οργασμο μονη τς?ξερετε αφου αυτοικανοποιητε....απαντηστε plzzz
Πήγαινε στο θέμα: Aπορια!!!!
Μήνυμα στις 8/9/2008 στις 13:12 @Sex
ειμαι 14...κ απλα ρωταω απο περιεργεια...
Πήγαινε στο θέμα: Χυνουν οι γυναικες? |