Μήνυμα στις 7/9/2008 στις 19:55 @Sex
Σε άλλες αρέσει,σε άλλες όχι. Άλλες το κάνουν ως μέρος της "ρουτίνας" άλλες γιατί θέλουν να ικανοποιήσουν τον καλό τους. Κατά βάθος όμως σε όλες αρέσει,ειδικά αν βλέπουν ότι το κάνουν καλά..
Πήγαινε στο θέμα: Τους αρέσει το στοματικό;
Μήνυμα στις 7/9/2008 στις 19:42 @Sex
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου.. Αν ειδικά έχουν και οι 2 όρεξη και αντοχές κρατάει το πράγμα. 4 φορές είναι μια καλή βραδιά.. Συνέχισε και μη σε αγχώνει η συχνότητα. Η ποιότητα μετράει.
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 7/9/2008 στις 13:11 @Διάφορα
Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη, νομίζω ότι το να είσαι έγκυος σημαίνει στενοχώρια ή ότι σου φεύγει κάποιο βάρος...έναν ονειροκρίτη παρακαλώ!!! Πραγματικά στα όνειρα βλέπεις απίστευτα πράγματα.
Πήγαινε στο θέμα: ονειρο
Μήνυμα στις 6/9/2008 στις 21:24 @Θ. Κλημεντίνη
Τουλάχιστον σου βγήκε σε καλό το ότι μίλησες. Σου ξεκεθάρισε ήδη ποια αγαπάει όποτε μην έχεις αμφιβολίες...
Πήγαινε στο θέμα: τωρα τον σκευτομαι κ κλαιω
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 15:58 @Sex
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα σε καθησυχάσω. Ας περάσουν λίγες μέρες και βλέπετε. Radienergeia με κάλυψες απόλυτα στο δεύτερο σκέλος.
Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 15:40 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μπερδεμένη η ιστορία σου αλλά φταις κι εσύ λίγο. Δεν ήσουν υπομονετική. Θα σου έλεγα να του μιλήσεις για να το βγάλεις από μέσα σου αλλά δε μπορείς να είσαι και πολύ αισιόδοξη. Είναι η άλλη βλέπεις και αν περνάνε καλά, δύσκολο.. Μην κολώνεις πάντως να του πεις πως νιώθεις. Οκ?Πήγαινε στο θέμα: τωρα τον σκευτομαι κ κλαιω
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 15:28 @Sex
Κοίτα αν είναι να κάνεις κάτι, καν' το σωστά και να σου αρέσει κιόλας. Αν το κάνεις από αγγαρεία άσ' το. Να ξέρεις πάντως πως αν την ευχαριστήσεις θα σου το ανταποδώσει και με το παραπάνω. Έχεις σκεφτεί ωστόσο το ενδεχόμενο να μην της αρέσει το στοματικό?
Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες; |