Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 14:04 @Sex
το να μην ειναι περθενα φιλε αστο καλυτερα γιατι εαν μου εχει πει ψεματα.....την........θα κανω υπομονη!!! Πήγαινε στο θέμα: Αιμα????
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 13:48 @Sex
Κοιτα φιλε εγω παντα τελειωνω μετα την κοπελα μου....δεν μου εχει δειξει ποτε οτι εχει ξενερωσει επιδη αργω πιο πολυ απο αυτην να τελειωσω...το αντιθετο θα ελεγα!!!της αρεσει πολλυ το οτι συνεχιζω...γι'αυτο σου λεω μην ανχωνεσαι δεν τρεχει τπτ...
Πήγαινε στο θέμα: Αν τελειώσεις μετά την κοπέλα ;
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 13:44 @Sex
Μηπως μπορεινα μου πει καποιος αν ειναι αναγκαιο να βγαλει καποια κοπελα αιμα την πρωτη της φορα...γιατι η κοπελα μου δεν εβγαλε..ενω δεν το ειχε ξανακανει με αλλον...(τουλαιστον ετσι μου εχει πει...)
Πήγαινε στο θέμα: Αιμα????
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 13:39 @Sex
Εγω ειμαι ηπερ του στοματικου στις γυναικες φιλε γιατι καταρχας δεν το απολαμβανει μονο αυτη αλλα και πολλυ περισσοτερο εσυ....!(γνωμη μου...)
Πήγαινε στο θέμα: Είστε υπέρ του στοματικού στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 13:37 @Sex
Σ'ευχαριστω radienergeia για την γνωμη σου και μπορω να πω οτι με βοηθησε πολλυ...!!! Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 10:41 @Sex
σ'ευχαριτω ρε φιλε....μου εφυγε ενα βαρος μπορω να πω τωρα... Πήγαινε στο θέμα: σασ παρακαλω
Μήνυμα στις 4/9/2008 στις 13:52 @Sex
Πριν μια εβδομμαδα περιπου το εκανα για πρωτη φορα με την κοπελα μου.....σε 3 περιπου ημερες απο τοτε ηταν κανονικα να ειναι αδιαθετη..κ δεν ηταν τελικα!!το καναμε με προφυλακτικο και τελειωσα και εξω....υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος?ρωτησα καποιον και μου ειπε να μην ανυσηχω γιατι μαλλον αλλαζει ο κυκλος της...ειναι αληθεια αυτο?μπορει να μου απαντησει καποιος σιγουρα ομωσ.... Πήγαινε στο θέμα: σασ παρακαλω |