Μήνυμα στις 3/9/2008 στις 12:20 @Sex
Ξερετε τι ειναι αυτο που τρελαινει πιο πολυ τις κοπελες....?Εγω της εχω κανει στοματικο αλλα δεν δειχνει να τρελαινεται κιολας...!!!! Πήγαινε στο θέμα: Μηπως...?
Μήνυμα στις 3/9/2008 στις 12:17 @Sex
κοιτα φιλε μην ανυσηχεις...και εμενα την πρωτη φορα πονουσε παρα πολυ αλλα δεν ειναι τπτ το σημαντικο....!!μετα τη ντριτη φορα θα δεις την διαφορα...θα ποναει πολυ λιγο και δεν θα θελει να σε αφυσει με τπτ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ponaei poli!
Μήνυμα στις 3/9/2008 στις 12:14 @Sex
κοιταξε να δεις κατα την γνωμη μου απο την στιγμη που ειστε πανω στο αποκορυφομα...ειναι λιγο ξενερωτο να κοιτα ο δικοσ σου τηλεωραση οτι και εαν ειχε εκεινη την στιγμη.....πες του να μην ειναι τοσο ξενερωτοςςςςςςς.....!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: pou pas re karamitro;;;;
Μήνυμα στις 3/9/2008 στις 12:10 @Sex
θελω να μου πει καποιος εαν υπαρχει η περίπτωση η κοπέλα μου να εχει φαει οντως κολημα μαζί μου....ειμαι ο πρώτος της απο οτι μου εχει πει και τα εχουμε 8 μηνες τωρα....... Πήγαινε στο θέμα: ΚοΛηΜα
Μήνυμα στις 3/9/2008 στις 12:04 @Sex
ρε φιλαρακο πλακα μοθ κανεις...??παιζεις μα τον πονο μοθ τώρα?καποιος που μπορεί να με βοηθήσει ρε παιδια υπρχει?κατα προτυμηση κοπέλα......
Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση
Μήνυμα στις 2/9/2008 στις 14:20 @Sex
ποσεσ φορες ειναι το υπερβολικο να το κανεις μεσα σε ενα βραδυ....?4 ειναι πολλες?
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 2/9/2008 στις 14:16 @Sex
δεν ξερω ρε φιλε....δεν μου εχει τυχει!!!! Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 2/9/2008 στις 14:13 @Sex
Γεια σας....!Πριν 5 ημέρες το εκανα με την κοπέλα μου αλλα εχει καθυστερηση περιπου 4 ημέρες......παντα το κανουμε με προφυλακτικο!!!!ρωτησα καποιον φιλο μοθ και μου ειπε οτι αλλαζει ο κυκλος τησ ημερομηνια...ειναι αλήθεια?να ανυσηχω?
Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση |