Μήνυμα στις 17/10/2008 στις 19:45 @Διάφορα
Γελάω πααααρα πολύ με την ερώτησή σου ρε φίλε...
Πήγαινε στο θέμα: Ti isxiei apo ta 2??
Μήνυμα στις 11/9/2008 στις 23:45 @Sex
Λοιπόν είχα κάποτε ενα φίλο ο οποίος για να καθυστερήσει να τελειώσει, όποτε ήταν στο όριο σκεφτόταν απο μέσα σου "Πα-κι-σταν! Πα-κι-σταν!" lol δεν εχω τη παραμικρή ιδέα πως λειτουργούσε αυτό, μάλλον έχει να κάνει με το να σου αποσπά απλά την προσοχή. Προς Θεού μόνο, να ξέρεις οτι δεν ειναι και πολύ καλό για τον προστάτη το να κρατιέσαι συνέχεια και για πολύ... Τα αγόρια θα σου πουν καλύτερα Πήγαινε στο θέμα: Aporia
Μήνυμα στις 11/9/2008 στις 23:40 @Sex
Ναι, το νιώθεις. Στην ίδια ένταση με τον άντρα θα μπορούσα να πώ, δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο, όλο σου το σώμα συμμετάσχει σε αυτό. Απλά οι άντρες έρχονται σε οργασμό πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα απ' οτι οι περισσότερες γυναίκες.. Πήγαινε στο θέμα: Χυνουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 11/9/2008 στις 23:28 @Sex
Τελικά Taperman δε μας είπες ομως, ολα οκ με το θέμα? :) Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση
Μήνυμα στις 5/9/2008 στις 11:01 @Sex
Ριλάξ.. Παίζει όντως απλά να αλλάζει ο κύκλος της. Ειδικά αφού χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό δε θα υπήρχε λόγος ν'ανησυχειτε ρε. Τώρα το αν έγινε μαλακία on the way,σκίστηκε το προφ ή κάτι, δε μπορώ να το ξέρω. Μόνο εσείς. Δε χρειάζεται να πάει σε γιατρό από τώρα, αφήστε το λίγες μέρες (μπορεί ν'αδιαθετήσει) και μετά αν είναι τσιμπήστε ένα τεστ εγκυμοσύνης απ' το φαρμακέιο. 15 ευρώ έχει. :) Όσο γι'αυτό που λέει ο snper, σούμπιτος για έκτρωσεις, έπιβάλλεται να τον ρωτήσω: Σου έχει τύχει ποτέ ρε φιλαράκι τέτοια στραβή? Έκανε έκτρωση η κοπελιά σου και ξέρεις πως ήταν και παρ' αυτα δε σε άγγιξε??? Καθόλου? Λες πολύ χαλαρά "αν ειναι εγκυος εκτρωση μην το σκεφτεις καν δευτερη φορα" και αναρωτιέμαι.. Επειδή αυτό το πράγμα είναι ο,τι χειρότερο, μάθε πως αν δεν είσαι σε θέση να κάνεις παιδάκι, τότε δεν είσαι σε θέση να κάνεις σεξάκι. Προσέχουμε για να μην έχουμε. Πήγαινε στο θέμα: καφυστερηση
Μήνυμα στις 29/8/2008 στις 14:55 @Sex
Φίλε Γιάννη, ο καθένας βρίσκει το προφυλακτικό που του κάνει έπειτα από δοκιμές διαφόρων ειδών και μάρκας. Π.χ το ένα μπορεί να σε στενεύει, το άλλο να το νιώθεις πολύ χαλαρό κ.ο.κ. Όσο για το μέγεθος είναι σχετικά απλό. Εσύ ξέρεις..."πόσος είσαι" lol. Αν είσαι στα πλαίσια του φυσιολογικού τότε μην αγχώνεσαι. Αν πάλι είσαι large τυπάς αρχιζεις και ψάχνεις XL προφυλακτικά. Ξέρω οτι τα STOP και τα DUREX είναι αρκετά καλά, πρσωπικά δε χωνεύω τα DUO αλλά όπως σου είπα, είναι το τι κάνει στον καθένα :) Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικό
Μήνυμα στις 28/8/2008 στις 18:55 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά sorry αλλά αν μου έστελνε sms κάποιον με τον οποίο δε μιλάω (γιατί δε τον ξέρω) μάλλον παίζει να στράβωνα γιατί τον αριθμό μου δε του τον έδωσα εγώ. Αν με αντιλαβάνεσθε.. Ο σκοπός είναι να την προσεγγίσεις διαφορετικά πιστεύω, χίλιες φορές καλύτερα face to face. Αν έχετε κοινούς γνωστούς εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός και κανόνισε να βρεθείτε στο ίδιο μέρος,την ίδια στιγμή και θα γίνουν όλα απο μόνα τους ;) Αρκεί να είσαι χαλαρός και πάνω απ' όλα χαμογελαστός. Μετράει πολύ αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Ενδιαφέρομαι για μία κοπέλα αλλά κολλάω |