Μήνυμα στις 11/7/2008 στις 17:10 @Διάφορα
Aγαπώ τα γατάκια....!! Θαυμάζω τις τίγρης...!! Πήγαινε στο θέμα: Eνα Τεστ
Μήνυμα στις 9/7/2008 στις 18:38 @Κλάψιμο
Nα μου δωθει η εθκαιρια να αλλαξω ενα μεγαλο λαθος...Που ακομα με ποναει.... Και να τον εχω διπλα μου ξανα.. Τουλαχιστον να μου χαμογελασει παλι...
Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 4/7/2008 στις 10:10 @Sex
Εεεε.. ειναι και το πως το χρησιμοποιει.... Και 30 να τον εχει αμα δεν....αστο καλυτερα...Τωρα θα μου πεις πρεπει να καταλαβαινεις και κτ...Πρεπει να προσπαθησεις να του το εξηγησει.. Με πλαγιο τροπο οτι δεν... Αλλιως αν θες να εισαι ακομα μαζι του παρα τισ δυσκολιες του σε αυτο τον τομεα τοτε..φροντιζε να εχει καλο προγραμμα η τηλεωραση εκεινη την στιγμη!!
Πήγαινε στο θέμα: pou pas re karamitro;;;;
Μήνυμα στις 4/7/2008 στις 09:54 @Κλάψιμο
Απλα μερικες γυναικς δεν τρελενονται να βλεπουν τον αλλο να ειναι καλυμενος με το δασος σε ολο του το σωμα... Εγω προσωπικα δεν θεωρω το ξυρισμα απαραιτητο σε χερια/ποδια εκτως αν εισαι αθλητης φυσικα.. Και οσο για το αν οι γυναικες κοιτουν το αμαξι και το ντυσιμο δεν υσχιει για ολεσ... Αν πραγματικα σου αρεσει καποιος τοτε δεν δινεις ιδιαιτερη σημασια σε αυτα.. Το να προσεχει ο αντρας τν εαυτο του περα απο καποιες υπερβολες δεν ειναι τοσο κακο... Ολοι ασχολουμαστε με την εμφανιση μας για να αρεσουμε στο αλλο φυλο.. Γιατι δηλαδη πρεπει μονο η γυναικα να ειναι περιπιημενη??
Πήγαινε στο θέμα: Άτριχοι γκόμενοι...
Μήνυμα στις 3/7/2008 στις 21:21 @Διάφορα
Ο λογοσ που οι αντρεΣ θηλυκοποιουνται ειναι επειδη φοβουνται πλεον μην φανε χυλοπιτα... Πραγμα τελειοσ γελειο γιατι αν δεν κανουν καποιο βημα δεν κερδιζουν τιποτα... Γιατι πρεπει να φοβουντε τοσο να την πεσουν σε καποια δηλαδη?? Και αν τελικα αυτη αποφασισει να κανει το πρωτο βημα γιατι ξενερωνουν και τη θεωρουν δεδομενη?? Τι προτιμουν τελικα??
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ? |