Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 14:36 @Sex
Τι ακούμε εδω μέσα....Ακομα και ο μακακα ξέρει πώς τον παίζουν...Αυτα ειναι φυσικά πράγματα δεν θέλουν διευκρινύσεις...
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο
Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 14:29 @Sex
βρε παιδια τι βλακιες ειναι αυτα με τις επιμυκινσεις...ελεοσ.. Αφηστε τα αυτα μην πάθετε καμια ζημιά... Μια χαρα ειναι το πουλακι σου παιδι μου...Αγαπησε το και ασε τα κομπλεξ...και 20 να ειχες αν δεν 3ερεις να το ''δουλέψεις'' σου ειναι αχρηστο...Οποτε δ΄ςσε εμφαση στην τεχνική σου και ασε τα μαγέθοι...Αυτό σου ετυχε εσενα τωρα σιγα....Πως μερικες γυναικες εχουν μικρά στήθοι...ετσι κ μερικοι αντρες εχουν μικρα πεοι...Δεν σημαινει ομως οτι οι γυναικες με μικρά στηθοι δεν ειναι καλες στο κρεβατι...Δεν παιζει ρόλο...οκ το ξέρω...Δεν ειναι το ίδιο αλλα και πάλι...Υπαρχουν κι αλλοι τρόποι να ικανοποιησεισ μια γυναικα απο ενα γιγαντιο παλαμαρι...Ξεκόλλα βρε!!Αγαπησε το σώμα σου και θα νιώσεις πολυ καλυτερα,και οι γυναικες οπυ βρισκονται μαζι σου το καταλαβαινουν αυτό...Αν ντρέπεσαι να το βγαλεις εξω την επιμαχη στιγμη το πιθανοτερο ειναι να σε κοροιδευουν πριν δουν κατι...αν ομως το βγαλεις με καμαρι κ δειξεις οτι δεν εχεις κομπλεξ οι γυναικες δεν θα βρουν καμια διαφορα!!! Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 14:21 @Θ. Κλημεντίνη
Πιστεύω πως το μόνο που ήθελε ήταν επιβεβαίωση πως αν και εχει σχέση μετράει ακόμα...οκ σιγουρα θα νιώθει κατι για σένα αλλα αν σε ήθελε πραγματικά θα επέμενε και το κυριότερο θα σου μίλαγε face to face...Καλυτερα να μην δωσεις και πολυ σημασία... Υ.Γ.Τελικα το παιδί που ήθελε στεφανα το σούταρες??τι εγινε??Γιατι μάσα σε 20 μέρες μιλάς για άλλον.. Πήγαινε στο θέμα: ekana vlakeia..?einai pl eleoc!
Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 14:03 @Διάφορα
γιατι βρε antre το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις????
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 24/6/2008 στις 18:05 @Sex
καλα μόνο το σέξ σε ενδιαφέρει...?Γιατί δεν δείνεις την φαντασία και τον ενθουσιασμό σου στο αγόρι σου να δείς που και με τη σχέση σου θα τα πάς καλα και θα κανετε κ ωραίο σέξ...Στο χέρι σου είναι...Αν θες μια εμπηρια ή να δείς αλλους άντρες καλύτερα να τον χωρίσεις...Δεν ειναι σωστό,ακόμα και μια φορά ειναι μεγάλη κοροιδία γι'αυτόν!!
Πήγαινε στο θέμα: είμαι σε δηλλιμα....
Μήνυμα στις 24/6/2008 στις 14:42 @Διάφορα
και βέβαια αξίζει αρκεί να μην το πάρεις ώς οτι έδεσες το γάιδαρο σου!Εγώ όταν παντρευτώ θα το σκέφτομαι ώς μια μεγάλη γιορτή...Δεν θέλω να αλλάξει κάτι ούτε στη σχέση μου,ούτε στην συμπεριφορά η δική μου η του ανθρώπου που θα παντευτώ... Οσο για τους καυγάδες ή τις απιστίες,το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικο...Αν η γυναικα αδιαφορη,κανει σκηνές,ζήλιες χωρίς λόγο τοτε κ ο αντρας θα τη βαρεθεί,θα τρέξει αλλού...Ετσι είναι κ το αντίθετο φυσικά...Οπότε όλα ειναι στό ζευγάρι,οχι στο γάμο... Πήγαινε στο θέμα: Αξίζει οι άνθρωποι να παντρεύονται;
Μήνυμα στις 24/6/2008 στις 14:29 @Διάφορα
+φςνς...εγώ παντως προσωπικα τα φοραω μονο κ μονο επειδη με βολευουν και φροντίζω να μην φαινονται ουτε να διαγραφονται αλλα...μπορει ορισμενα κοριτσια να το θεωρούν ώς μέσο πρόκλησης παντώς οχι όλες...
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 23/6/2008 στις 00:19 @Διάφορα
μεχρι τωρα μ αρεσε το κουκι πιο πολυ! λουλου και οτι τελειωνει σε -ουλου δεν τα θελω γτ ελεγα το παλιο μ σκυλακι που πεθανε..πως να ανεβασω φωτο να το δειτε...το βαζω σα avatar αλλα ειναι πλ μεγαλη
Πήγαινε στο θέμα: Ονομα για σκυλάκι
Μήνυμα στις 22/6/2008 στις 23:48 @Διάφορα
αχ ναιsorry!!! ειναι θυληκο...ειναι πολυ ζωηρουλι και πανεξυπνο..
Πήγαινε στο θέμα: Ονομα για σκυλάκι |