Μήνυμα στις 26/6/2008 στις 10:52 @Sex
ακου φιλε μου κατι...αν απο τωρα σε απασχολει το μεγεθος τοσο πολυ καποια στιγμη δεν θα μπορεσεις να βγαλεις τον πραγματικο σου εαυτο στο σεξ..αυτο ειναι τοσο ειναι και σε οποια αρεσει στο φιναλε. γιατι νομιζεις αν τον ειχες μεγαλυτερο σε σημειο να σε κανει υπερηφανο θα ησουν τελειος? τι να το κανεις το μεγαλο εργαλειο απο την στιγμη που δεν εχεις γνωρισει το γυναικειο σωμα? σαφως και πολλες γυναικες λενε "πω πω κοιτα ποσο τον εχει"...αυτο ομως ειναι λεπτομερια πουα οταν μια γυναικα σε θελει πολυ πιστεψεμε δεν θα δωσει μεγαλη σημασια στο ποσο τον εχεις.μπορεις απο το πρωτο αγγιγμα να την κανεις να πεταει στα ουρανια και ως το τελος του σεξ να εισαι τα παντα γι'αυτην? τοτε θα ξεχασεις και εσυ αν τον εχει τοσο αντι για τοσο...η συμβουλη μου ειναι σαν εμπειρος να αρχισεις να γνωριζεις το γυναικειο σωμα που δεν ειναι και τοσο ευκολο οσο νομιζεις και να μην βλεπεις την γυναικα σαν εργαλειο σωματικης ικανοποιησης και μονο βγαλε απο το μυαλο σου οτι και καλα εχεις μικρο εργαλειο και ολα θα ειναι για σενα πιο ξεκαθαρα και με τον εαυτο σου κατα πρωτον και με τους τριγυρο σου...απλα και ταπεινα ειναι η γνωμη μου.
Πήγαινε στο θέμα: πεος |