Μήνυμα στις 18/8/2008 στις 18:53 @Κλάψιμο
"Ανάσα μου η ανασα σου αστέρι μου δως μου δροσια τη διψα μου να σβήσω για μενα μονο να φυσας αγερι μου στον ισκιο της αγάπης σου να ζήσω...." Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 18/7/2008 στις 19:37 @Sex
ρε συ...τι το ψαχνεις...!??τοσο πολυ θες γλωσσόφιλο και συ..?το απλο δε σ κανει...?ΤΕΣΠΑ χαλαρωσε και θα ερθει απο μονο του...Ξεκινα απο φιλι στο στόμα και οταν θα εχει περασει λίγο η ωρα αυτόματα θα ρθει και γλωσσόφιλο...re relaχ παντως...
Πήγαινε στο θέμα: pws ginetai t glwssofilo??
Μήνυμα στις 7/7/2008 στις 15:12 @Sex
ρε παιδια μην εχετε κομπλεξ...ξεκολλήστε...μην αγχωνεσε,απλα απόλαυσέ το...βρες κοπελιά και μη σε νοιάζουν οι πόντοι.....
Πήγαινε στο θέμα: for women
Μήνυμα στις 28/6/2008 στις 17:02 @Διάφορα
Δυστυχως death και για τα ματια τ κόσμου..Αυτο ειναι το χειρότερο γιατι καθοριζόμαστε απο άλλους...Δυστυχως συμφωνω απόλυτα..αλλα επισης δυστυχως γιατι δεν το παιρνουμε χαμπάρι οτι ο κόσμος κρινει και πράττει ΠΑΝΤΑ συμφωνα με το συμφέρον του...
Πήγαινε στο θέμα: Αξίζει οι άνθρωποι να παντρεύονται;
Μήνυμα στις 27/6/2008 στις 21:17 @Διάφορα
Μωρε καθολου κακό δεν ειναι αντιθέτος καλό ειναι..Απλα ισως επειδη η θρησκεία μας το απαγορευει(δεν ξερω γιατι!!)εχει υιοθετηθει ως αποψη....απλα μην το παρακανεις ειναι το μειζον θεμα...u know..
Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 20:16 @Διάφορα
αξιζει ρε συ..Τι το συζητας...?και ολα αυτα που λες(βρισιδια κτλ)δεν συμβαινουν στις αγαπημενες οικογενειες,εννοώντας οτι αν απ την αρχη αγαπας και νοιαζεσαι για τον αλλο φροντίζεις να κανεις και τις υποχωεησιες σου...Σαφως θα υπαρχουν και πρεπει να υπαρχουν εντασεις για να καταδυκνειεται μ αυτον τον τρόπο το ενδιαφέρον αλλα ΠΑΝΤΑ στο μετρο που πρεπει ολα να γινονται..Οταν γινεται το κατι παραπανω δεν λειτουργει κατι καλα στην οικογενεια..Παντως να ξερεις οτι αν αγπας καποιο και μεγαλωσεις μην εχεις τετοιους ενδοιασμους..Αρκει να βρεις τον ανθρωπο που αγαπας και νοιαζεσαι γι αυτον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....
Μήνυμα στις 25/6/2008 στις 20:02 @Διάφορα
Λοιπον θα σας πω τι πιστευω πανω στο συγκεκριμενο θέμα...Υπάρχουν πολλοί ρατσιστές και θεωρώ οτι ο βασικός λόγος ειναι οτι σε καμια περιπτωση τα ατομα ρατσιστές δε θελουν να επέλθουν στην κατασταση του ρατσιζόνεμου ατομου..Ουσιαστικα ενδόμοιχα <<φοβούνται>>μηπως ηταν στην θέση ενος π.χ αγράμματου ενος αρρώστου ή ενος αλλόχρωμου..Ρατσισμος δηλαδη ειναι ισος με την αλλοφοβια...
Πήγαινε στο θέμα: ratsismos
Μήνυμα στις 22/6/2008 στις 16:56 @Διάφορα
Eλα ρε death που σας κοροιδευουμε και τωρα....!!!κορωνα στο κεφαλι μας σας εχουμε εσας τις (ωραιες!!)κοπελιες....ολο υπόνοιες ειστε...και μ τη δικια μ γι'αυτο τ χαλασα,,ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ....
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 17/6/2008 στις 20:57 @Διάφορα
Ρε συ death....Με μπερδεψες!!!Ποιοι θα περνανε ασχημα που σε μερικα χιλιαδες χρονια δε θα υπαρχει το αντρικο φυλο...??Μηπως εσεις??ΛΕω εγω τωρα....
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ? |