Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 19:25 @Sex
εγω ενα θα σου πω... διαβασε τις οδηγιες στο χαρτι που εχει η συσκευασια... εμενα αυτο με βοηθησε... κ θα μπαινει πανευκολα θα το δεις...
Πήγαινε στο θέμα: πως ακριβωσ να βαλω προφυλακτικο
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 19:20 @Sex
αυτοι οι αλλοι παραγοντες που μπορουν να προκαλεσουν καθυστερηση ποιοι ειναι??
Πήγαινε στο θέμα: petounia να σε ρωτησω κατι?
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 18:52 @Sex
με προφυλακτικο?? δηλαδη πως??
Πήγαινε στο θέμα: κοριτσια βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 18:37 @Sex
αυτη η καθυστερηση διαρκει πολυ η λιγο??
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 18:03 @Sex
αυτο απευθυνεται κυριως σε κοριτσια, αλλα οποιος ξερει σιγουρα ας απαντησει... θα ηθελα να σας ρωτησω αν το κοριτσι οταν κανει για πρωτη φορα sex, αν εχει καποια καθυστερηση η κατι αλλο τελος παντων... ρωταω γιατι καναμε για πρωτη φορα με την κοπελα μου κ θελω να μαθω μηπως συμβει κατι... οχι αν υπαρχει περιπτωση η καθυστερηση να ειναι εγκυμοσυνης,(τετοια περιπτωση δν υπαρχει γιατι ειχαμε προφυλακτικο), αλλα αν ειναι επειδη ειναι πρωτη φορα η μηπως γενικα συμβαινει κατι τν πρωτη φορα.... οποιος ξερει ας μου απαντησει.... ευχαριστω..
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 17:49 @Sex
υπαρχει περιπτωση να εχει καθυστερηση επειδη ειναι η πρωτη φορα? συμβαινει αυτο? αυτο ειναι το προβλημα μου...
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 17:28 @Sex
με προφυλακτικο ηταν.... δεν ξερω, σκεφτομουν μηπως υπαρξει μια μικρη καθυστερηση η κατι τετοιο επειδη ηταν η πρωτη φορα.....
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 17:04 @Sex
γεια σε ολους!!!! ειμαι καινουργιος στο forum.... θα ηθελα να σας ρωτησω αν το κοριτσι οταν κανει για πρωτη φορα sex αν εχει καποια καθυστερηση η κατι αλλο τελος παντων... ρωταω γιατι καναμε για πρωτη φορα με την κοπελα μου κ θελω να μαθω μηπως συμβει κατι... οποιος ξερει ας μοθ απαντησει.... ευχαριστω..!!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα |