Μήνυμα στις 29/4/2008 στις 21:30 @Κλάψιμο
Ο Antre θα εννοεί γιατί μπήκε αυτό το μήνυμα στο θέμα emoΠου τα βρίσκω όμως όλα ο άτιμος
Πήγαινε στο θέμα: Ο Αϊνστάιν για τη βλακεία
Μήνυμα στις 26/4/2008 στις 21:49 @Διασκέδαση
Ελπίζω αυτό να τα λέει όλα .Πάντα φιλικά
Πήγαινε στο θέμα: Απίστευτο κόλπο για τρελά γέλια
Μήνυμα στις 26/4/2008 στις 21:41 @Διασκέδαση
Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι ρε Web master μην το κάνουμε και θέμα!
Πήγαινε στο θέμα: Ε δεν αντέχω ρε σεις, δείτε τι βλέπω
Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 15:18 @Διάφορα
Τώρα φιλε, μου έκανες την καρδια περιβολι.Παρόλο που νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι.Το χέρι μου "πιάνει" τουλάχιστον έτσι νομίζω φτιάχνω καλά σχέδια και μου αρέσει.Από εκεί και πέρα θα σπουδάσω.Δηλαδή αν πάω τεχνικό λύκειο θα μπορέσω να πάω σε μια σχολη για γραφίστας?
Πήγαινε στο θέμα: Γραφίστας
Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 12:14 @Ftou.gr admin
Τι εννοείς λέει πως κάτι έγινε?.Τι ακριβώς έγινε δεν λέει?Πάντως μπορεί να έχει πάρει ιο και θα χρειαστεί να το πας σε τεχνικό.Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ.Απλός πέρασε από την αρχή όλα τα προγράμματα και έτσι λύθηκε το πρόβλημα. Πάντως δεν είναι σίγουρο πως είναι ιός. Πρέπει να το πας σε τεχνικό που θα ξέρει καλύτερα
Πήγαινε στο θέμα: PC Help
Μήνυμα στις 22/4/2008 στις 10:39 @Διάφορα
Ίσως να είμαι μικρός ακόμα για να διαλέξω επάγγελμα αλλα έχω στο μιλώ μου να γίνω γραφίστας.Αν κάποιος ξέρει πιο λύκειο πρέπει να ακολουθήσω και πια σχολη αργότερα να το γράψει.Αυτό το επάγγελμα έχει μέλλον?
Πήγαινε στο θέμα: Γραφίστας
Μήνυμα στις 21/4/2008 στις 22:07 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Όταν ονειρευόμαστε ότι ψάχνουμε ένα δώρο για κάποιον δείχνουμε γενναιοδωρία μας προς τους άλλους.Εναλλακτικά μπορεί να προσπαθούμε να εκφράσουμε κάποιο συναίσθημα ή έχουμε κάτι περίεργο να πούμε που πρέπει να προσέξουμε πως θα το πούμε.Αυτά για το όνειρο που είδες.Ελπίζω να σε ικανοποίησα πλήρωςΠάντως μην πιστεύεις και πολύ στα όνειραΠήγαινε στο θέμα: δώρο...
Μήνυμα στις 20/4/2008 στις 19:35 @Διάφορα
Αν δώσεις ένα ψάρι σε έναν άνθρωπο, θα φάει μια φορα.Αν τον μάθεις να ψαρεύει θα τρώει σε όλη του την ζωή.Το διαβασα στο σχολικό βιβλίο Νεοελληνικής γλωσσας Γ γυμνάσειου.
Πήγαινε στο θέμα: σοφες κουβεντες
Μήνυμα στις 20/4/2008 στις 10:40 @Διάφορα
Αν είδες στο όνειρο σου γένι σημαίνει:1)κάποιο αντιπαθητικό προσωπο θα σε παει κοντρα διεξαχθεί αγρια πάλη για το ποιος θα επικρατήσει,και υπάρχει πιθανότητα να χάσετε μερικά χρήματα στην μάχη 2)Το γκρίζο γένι σημαίνει γρουσουζιά και φιλονικίες 3) Αν θαυμαζες ένα γένι είναι και υπαινιγμός ότι επιθυμείς να εγκατάλειψης την άγαμη ζωή όμως απειλείται με έναν άτυχο γάμο.
Πήγαινε στο θέμα: Ονειρο με γένεια! |