Μήνυμα στις 23/10/2009 στις 22:50 @Sex
Συγνώμη για τα γκρίκλις,αφηρημάδα βλέπετε..
Πήγαινε στο θέμα: Μια ερώτηση παιδιά... :(
Μήνυμα στις 23/10/2009 στις 22:48 @Sex
Lol,katalathos tin dagkosa re paidia,pano sto pathos.Oso gia to an einai kathari pote den mporeis na ksereis gia ton allon..
Μήνυμα στις 22/10/2009 στις 23:53 @Sex
Γεια σας παιδιά,χθες έγινε κάτι που με ανησύχησε λιγάκι,ενώ φιλούσα την κοπέλα μου καταλάθος την δάγκωσα και μάτωσε.Το κακό είναι ότι ένιωσα λίγο αίμα και στο στόμα μου.Λέτε να συνέβη τίποτα; :(
Μήνυμα στις 25/8/2009 στις 00:11 @Sex
Κι εγώ το εύχομαι κι ελπίζω να μην είναι κανένα κολπάκι του.
Πήγαινε στο θέμα: erwtika kolpa
Μήνυμα στις 24/8/2009 στις 23:20 @Sex
Α ρε carol τι κάνεις για να τον κρατήσεις;Τόσο πολύ τον αγαπάς πια;Του είπες ότι δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις τρίο τελικά;
Πήγαινε στο θέμα: erwtika kolpa
Μήνυμα στις 21/8/2009 στις 20:25 @Sex
Να ξέρεις πάντως πως ενδέχεται να σε απειλήσει ότι θα χωρίσετε.Να είσαι έτοιμη για όλα.
Πήγαινε στο θέμα: trio me zevgari
Μήνυμα στις 21/8/2009 στις 00:27 @Sex
Κοίτα πιστεύω ότι το έχει απωθημένο οπότε είναι λίγο δύσκολο να του φύγει από το μυαλό του αλλά προς Θεού μην κάνεις κάτι που δεν θες εσύ αλλά στο επιβάλλουν οι άλλοι,μην κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις στο μέλλον.Τώρα εγώ την γνώμη μου την είπα,στην αγάπη υπάρχει και μια αξιοπρέπεια και όσο και αν αγαπάμε κάποιον δεν γίνεται να την χάνουμε.
Μήνυμα στις 20/8/2009 στις 23:05 @Sex
Και τι θα κάνεις δηλαδή;Θα ενδώσεις στις ορέξεις του;Σε ρωτάω γιατί αυτός μπορεί να σε πιέσει ότι έτσι και δεν γίνει αυτό θα χωρίσετε.Αν το κάνει αυτό τότε δώστου τα παππούτσια στο χέρι,εκεί δεν χωράει αγάπη.
Μήνυμα στις 20/8/2009 στις 14:52 @Sex
Μα αυτό θέλει να κάνει carol.Και καλά το παίζει διστακτικός για να κάμψει τις αντιστάσεις σου και να ενδώσεις.Αν δεν άντεχε στην ιδέα να σε μοιραστεί δεν θα σου έκανε καν την πρόταση αυτή οπότε αυτά που σου λέει είναι φούμαρα.Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που λέει ότι αγαπάει τον άλλον τον αφήνει να δίνεται σε άλλους;Σκέψου μόνο,εσύ αντέχεις στην ιδέα να πάει με άλλη;Δεν νομίζω.Αυτό θα πει αγάπη.Όπως σου είπα και πιο πριν απλά ο τύπος θέλει να σε πάρει με τον κολλητό του,άρα δεν σε αγαπάει κιόλας.
Μήνυμα στις 20/8/2009 στις 12:15 @Sex
χαχαχα σε αγαπάει και του αρέσει να σε βλέπει να σε @@@ άλλος;Καλό ανέκδοτο και αυτό.Θα μας τρελάνεις;Σε αγαπάει και θέλει να δωθείς και σε άλλον;Σε δουλεύει ο τύπος και δεν το έχεις καταλάβει,απλά θέλει να κάνει πάρτυ πάνω σου από ότι φαίνεται με τον κολλητό του.
Πήγαινε στο θέμα: trio me zevgari |