Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 15:10 @Διάφορα
Bluejak exeis katantisi gelios. To 3ereis? Πήγαινε στο θέμα: γιατί τόση πίεση?
Μήνυμα στις 11/4/2008 στις 15:09 @Flame
Ti gliftronia eisaste telika edw mesa.. Egw simfwnw apolyta me tin anapotakti. Kai sigoura eseis twra eisaste ta tsirakia tou webmaster.. Sigoura mporeina ipervalei kapou i kopelia pou ekane to 8ema,alla sigoura den nomizw na einai i moni pou exei tin idia apoyi.. Πήγαινε στο θέμα: Whatever
Μήνυμα στις 6/4/2008 στις 22:37 @Διάφορα
Den ixera oti itan etsi. I oti 8a me ekanan na niw8w etsi. Tin mia stigmi mporei na eimai teleiws sta high mou kai na me parei tilefwno i mia apo ekeines kai na mou pei kati kai na me eknevrisei.. Πήγαινε στο θέμα: Den antexw allo..
Μήνυμα στις 6/4/2008 στις 20:48 @Διάφορα
Ma den antexw allo. Den mporw na tes agnoow..To exoun katalavei idi... Πήγαινε στο θέμα: Den antexw allo..
Μήνυμα στις 6/4/2008 στις 18:13 @Διάφορα
Geia sas paidia.. Ime kainourgia sto forum.. Exw ena megalo provlima..Den antexw tin parea mou.. Eilikrina den 8a me enoiaze ka8olou na min mou milousan,giatietsi 8a imun pio iremi. I mia eidika pou edw kai xronia einai "fili"mou den antexete.Prospa8wna koyw tin ka8e skexi pou exoume,alla pali me enoxlei kai den me afinei se isixia..Ase pou ekeini den exei kai to kalytero onoma,mias kai oloi mou lene na apomakrin8w mpas kai glitwsw.. Oi alles 2 einai ok,alla i mia einai olo yixologika se simeio p 8elw na tin skotwsw.. Sas parakalw peste mou ti na kanw..Televtaios xronos kai meta elpizw na xwrisoume kai na kanw nees filies,alla prostoparwn eimai ipoxrewmeni,gt einai sto idio sxoleio mazi mou.. Min me katakrinete alla ilikrina den antexw.. Πήγαινε στο θέμα: Den antexw allo.. |