Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 22:21 @Sex
Φίλε μου μην τρομάζεις...πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητα θέμα χειρουργίου,.,.το θέμα ειναι αυτο που σου λεει το παλικάρι απο πανω(το οτι δεν εχυσες σε συνδηασμο με το θεμα που σου λεει η κοπελια για την φλεγμωνη,..,(το εχω παθει μερικες φωρες)το πρωτο που μπορεις να κανεις για να φύγει γρήγωρα ο πόνος ειναι να ξαπλώσεις μπρούμιτα με ενα μαξιλάρι αναμεσα στα ποδια σου και να μείνεις ήρεμος.,,.αν βέβαια δεις οτι ο πονος δεν υποχωρει θα πρεπει να ακολουθησεις και την αλλη συμβουλη που σου εδωσαν και τα παιδια και να πας σε εναν καλο γιατρο να το ψαξεις πιο πολυ το θέμα.....αλλα σαν 1ο κανε αυτο το κολπο που σου ειπα..λογικα θα υποχωρισει ο πονος..η θα λρατησει για καποιες μερες..αν δεις οτι δεν υποχωρει πηγαινε σε εναν γιατρο..οτι αλλο θελεις εδω ειμαι..ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 21:54 @Sex
και αυτο π μου ειπες pappy της το εχω πει...μπορει να μην μπορεσω να σασ ξαναπαντησω παιδια γιατι απαντησα πολλες φορεσ και μαλων δεν θα μου ξανα επειτρεψει να απαντησω για καποιες μερες...
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 21:52 @Sex
Οχι ...οχι ντα και τοσο ξεμπαρκος..απλα..συζηταγαμε ενα βραδυ και λεγαμε μαλακιες για το μελων [και καλα σχεδια ].,.,τα κλασικα μωρε που κανουν ολοι..και καπως ηρθε η σηζητηση για παιδια και μετα το πηγαμε σ αυτο το θεμα και της το πρωτεινα....
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 17:59 @Sex
ισως εχετε δικιο παιδια......... 8α τα βαλω ολα σε πραξη....... ελπιζω τουλαχιστον να σταματησει να ειναι τοσο απομακρη απο μενα,γιατι ετσι ειναι απο εκεινη τη μερα οταν βρισκομαστε μονοι (σπιτι μου η στο δωματιο μου) Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 12:02 @Sex
ρε συ,..,πιστευω πως εχεις δικιο αλλα ...,..,το εχω αρχισει αυτο ,.,ισως πρεπει να το κανω πιο εντονο αυτο με τον ρομαντισμο...thanx gia thn symvoulh,.,..,
Μήνυμα στις 16/5/2008 στις 10:17 @Sex
ela re paidia..eixa 3exasei to pass mou kai den stelnotan sto mail..ok exei 3exastei to 8ema twra an kai 3 fwres p 3ana hr8e spiti m htan poli dystaktikh me dikaiologies tou typou >>anoi3e ta patzouria,exei poli skotadi<<<pame na katsoume sto saloni<<den exw dei th 8ea apo to mpalkoni sou<<<alla ok,den ths to exw 3ana anaferei an kai thn epomenh mera ths eipa oti mporw na perimenw,.,.FILE PARAS exeis dikio gia to synadelfe kai sorry gia thn ekfrash alla ws p na ginei ayth 20 ((gt etsi m eixe pei kai h dikia m kopela))8a thn vriskoume me thn ''Maria''xexe oi perissoteroi einai logiko na mhn ante3oume kai na pame allou kai meta na ginoun alles ((sorry pali g thn ekfrash))malakies kai na xwrisoume,,.den lew,..,to mono p den 8elw na kanw einai na thn piesw..alla den nomizete re paidia oti prepei na mas katalavainoun kai ekeines,.dldh h apanthsh >eimai akoma mikrh< thn 8ewreite arketa logikh??emena arxisan kai pernagan diafores skepseis apo to mualo m an kai ths exw empistosynh alla ayth h a8wothta ths mou kinei diafores ypopsies tou typou >>m eipe psemmata oti einai par8ena,,,mou ta fwraei ki olas taytoxronos,,,mhpws ta exei kai me allon kai an to kanoume den 8a mporei na einai par8ena gia ton allon??<<<kai gynomai san yfaisteio otan ta skeftwmai ayta..alla ola ayta ta skeftwmai gt THN AGAPAW gamw thn trela m....logikos den fainwmai re Paras??
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 21:18 @Sex
οχι το κάνω γιατί δεν φωράω τα γιαλιά μου και γράφω τυφλό σύστημα και δεν δίνω πολύ σημασία αν και αφού το εμφανίσω το μήνυμα τα παρατηρώ και εγώ τα λάθη
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 21:04 @Sex
χαχαχα,.,.lol.,.,δεν ξέρω,.απόψε θα μηλίσουμε,,.θα πρωσπαθήσω να κάνω οτι δεν συνέβη και θα δω της αντιδράσεις τις.,πιστεύω πως θα το σκεφτεί,γιατί όταν της είπα οτι δεν περίμενα να αντιδράσει ετσι,.,αλλα μπορούσε να πεί ενα,.,.δεν ξέρω.,θα δούμε η ενα μπορεί,..,μου είπε συγνώμη αλλα μου βγήκε αφθόρμητα το γέλιο και μου λέει ΜΠΟΡΕΙ,.,.τώρα πραγκματικά δεν ξέρω.,,.απλά εχω προβληματηστεί γιατί μάλον δεν έπρεπε να της το πρωτείνω
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 20:38 @Sex
α μάλιστα..,μου άφησε πάντως την εντύπωση οτι θα το ξανασκεφτεί,.,
Μήνυμα στις 5/4/2008 στις 20:22 @Sex
Μη μου τα λές αυτά με το μπουμεράγκ,με τρομάζεις.,.δηλαδή πως να το κάνω.,..,??
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά |