Μήνυμα στις 7/5/2008 στις 18:29 @Sex
Lavrenti μπραβο και απο εμενα!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Η ερωτική μου ζωή
Μήνυμα στις 7/5/2008 στις 18:18 @Sex
Lavrenti μπραβο και απο εμενα!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Η ερωτική μου ζωή
Μήνυμα στις 8/4/2008 στις 19:25 @Sex
Αχ...και οι δυο σας έχεται απολυτο δικαιο! Πρέπει να τελειωσω αυτην την κατασταση και πρεπει να το κανω συντομα! Δεν κερδιζω τιποτα παρα μονο χάνω και αυτο ποθ εχω χάσει ειναι η αξιοπρεπεια μου! Οταν παλια μου λεγαν μια αντιστιχη ιστορια με καποιον παντρεμενο που απαταει την γυναικα του πρωτα τα εβαζα με αυτον και μετα με την....γκομενα! Και τωρα κατεντησα να ειναι εγω σε αυτην την θεση!!! Ειναι καταντια οντως! ΚΑι να πεις οτι δεν εχω αλλες ευκαιριες! Δοξα τον θεο και χωρις να το παιζω ωραια(ουτε θεωρω τον εαυτο μου ωραία) τον προηγουμενο μήνα εριξα δυο πολυ ωραιες χυλοπιτες για τα ματια του....παππου! Ξερω βεβαια οτι αυτο που ζω τωρα εχει ημερομηνια λήξης και αυτην φυσικα την οριζω εγω αλλα τελικα ηρθε η στιγμη που πρεπει να την ορισω!!! Πήγαινε στο θέμα: ναι στην παρτούζα ή οχι?
Μήνυμα στις 6/4/2008 στις 08:18 @Sex
Lusifer σευχαριστω πραγματικα που μοθ μιλάς ετσι. Ισως μπορέσω και το σταματήσω αυτο! Αν και πραγματικά ουτε μου έχει τάξει τιποτα ούτε θέλω και κάτι παραπάνω.Δεν ξέρω πως κόλησα με αυτόν τον άνθρωπο. Πολές φορές τα βάζω με τον ιδιο μου τον ευατό γιατί ξέρω οτι δεν αξίζω αυτήν την κατάσταση! Απορρώ με εμένα γιατι παντα στις σχέσεις μου ήμουν άτομο που διεκδικούσε και απαιτούσε αποκλιστικότητα! Τώρα πως δέχομαι να είμαι δευτερη και καταιδρωμένη (που λένε) δεν ξέρω! ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι! Πήγαινε στο θέμα: ναι στην παρτούζα ή οχι?
Μήνυμα στις 4/4/2008 στις 23:00 @Sex
thanks lusifer.Πραγματικά ουτε να τα ζουσες απο κοντα!Ακριβως ετσι ειναι η κατασταση αλλα δεν ξερω πως την πατησα και θελω να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο παρόλο που ουσιαστικα δεν κερδίζω τιποτα παρα μόνο μερικέσ ωραιες στιγμες μαζί του ποθυ δυστυχως λόγω της κατράστασης το πότε θα είναι αυτες οι στιγμές το καθορίζει εκείνος!Και τόνιζω ότι από αποψη υλικών αγαθων ουτε θελω ουτε έχω κατι! Πήγαινε στο θέμα: ναι στην παρτούζα ή οχι?
Μήνυμα στις 3/4/2008 στις 18:28 @Sex
Καλησπέρα σας!Βρήκα καταλάθος το site και ομολογω πως δεν το πίστευα ότι θα υπήρχε κάτι τέτοιο! Και μιας που οι πιο πολυ από εσας είστε πιο έμπειροι θα ήθελα να μυραστώ το προβλημά μου! Είμαι 25 και εχω μια παρανομη σχέση,και λεω παρανομη διοτι είναι παντρεμενος!Δεν πιστευα ποτε οτι θα μπορουσα να κανω σχεση με έναν παντρεμένο αλλα τελικά μου γύρισε μπουμερανκ!Εχουμε και μια...διαφορα ηλικίας της τάξεως των...25 ετών!όλα χάλια δηλαδη!Είμαστε μαζί 6 μήνες και ομολογώ ότι αισθάνομαι σαν να έχω σχεση με συνομιλικό μου!Αυτον τον ανθρωπο τον αγαπάω και τον νοιάζομαι και πάνω από όλα του έχω πει ότι είναι η οικογένειά του!Ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον αλλα πραγματικά μαρέσει αυτό που ζω!και παρολη την διαφορά ηλικίας μπορώ να πω οτι έχουμε πολλά κοινα!Οσο αφορα το σεξ τεριάζουμε απόλυτα!Ένα προβληματάκι βέβαια εμφανίστηκε εδω και ενα μήνα περίπου!Θέλει να κάνουμε παρτούζα, είτε με αντρα (φίλο του) είτε με γυναίκα (φιλη μου).Η αλήθεια είναι οτι δεν πολυθέλω....από την άλλη βεβαια με εξητάρει η σκέψη αλλα μονο με άλλον αντρα.Με άλλη γυναικα δεν θέλω,δεν ξέρω γιατί ζηλευω!Θα μου πείτε γιατι με την γυναικα του δεν το κάνει!Ναι αλλα δεν την ξέρω και δεν είμαι και εγω μπροστα αλλα και το ήξερα απτην αρχή!Τώρα να είμαι εγώ μπροστά και να είναι και μια καλή μου φίλη...δεν το μπορώ! Εσείς τι μου προτείνεται και είσε του "οχι" πως να του δωσω να το καταλάβει?Ευχαριστω πολυ! Πήγαινε στο θέμα: ναι στην παρτούζα ή οχι? |