Μήνυμα στις 30/9/2008 στις 11:52 @Sex
ποια η γνώμη σας για το cyber sex??έχετε δοκιμάσει ποτε??αν ναι με άτομο p τα "χατε" η και με κάποιον που απλά σας κίνησε τι περιέργεια???
Πήγαινε στο θέμα: cyber sex
Μήνυμα στις 24/9/2008 στις 17:44 @Διάφορα
σίγουρα έχετε παρατηρήσει το φαινόμενο που ορισμένοι απειλούν πίσω από μια οθόνη τους άλλους όμως όταν το πράγμα πηγαίνει σε real life εκεί τα πράγματα είναι κάπως χειρότερα...ας μπω στο ψητό...είναι σε 2-3 συγκεκριμένα chat ορισμένα άτομα που ψάχνονται για ξύλο real life και επειδή ποτε δε βρίσκουνε μαθαίνουνε είτε μπαίνοντας με γυναικεικα ονόματα είτε απειλώντας ότι θα μας κάνουν το ένα και το άλλο που μένουμε και που αράζουμε και πολλές φορες πάνε και βαράνε παιδιά από real life!!!!!!!!!θέλω κάποιος να μου πει αν ξέρει κανένα site που να μπορώ να κάνω καταγγελία κάτι τέτοιο ώστε να μην μπλέκομαι με αστυνομίες κλπ...σας παρακαλώ είναι επείγον το κάνουν κατά σύροι και έχουν βαρέσει πολλά άτομα για φιγούρα και μονο
Πήγαινε στο θέμα: Απειλές και βία
Μήνυμα στις 15/9/2008 στις 14:10 @Sex
ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα... όταν το κάνω με κάποια κοπέλα δεν ξέρω γιατί αλλα πάντα την πρώτη φορα θα τελειώσω γρήγορα!!!ξέρω go είμαστε στο κρεβάτι και πριν το κάνουμε μπορεί να μου κάνει στοματικό η να κάνει ότι κάνει με το χέρι τις και να μην έχει περάσει πάνω από ένα λεπτό και go να θέλω να τελειώσω!!!η όταν το κάνουμε με το που μπω μέσα τις κοντεύω να τελειώσω την πρώτη φορα πάντα!!!και η βλακεία είναι ότι όταν θέλω να τελειώσω το πολύ που μπορώ να το κρατήσω είναι 5-10 δευτερόλεπτα μετά δεν μπορώ άλλο τελειώνω!!!και την δεύτερη φορα κρατάω κανονικά 10 λεπτά και πάνω αυτό είναι πρόβλημα???να φοβάμαι γιαυτο???ξεπερνιέται με κάποιον τρόπο η με οποια πηγαίνω θα τελειώνω έτσι γρήγορα πάντα την πρώτη φορα???
Πήγαινε στο θέμα: τελειώνω γρήγορα!!!
Μήνυμα στις 1/9/2008 στις 21:11 @Sex
to elpizo re filaraki kai eyxaristo poly gia tin amesi apantisi s :/ m dineis kouragio eimai mikros kai fovamai vlepeis :p
Πήγαινε στο θέμα: μελανιά στο πέος
Μήνυμα στις 1/9/2008 στις 15:19 @Sex
an dn einai apo podosfairo dld kai einai apo kati allo exei fovo? :/ fovamai lol :S
Μήνυμα στις 1/9/2008 στις 11:02 @Sex
σήμερα παρατήρησα στο πέος m μια μικρή μελάνια την οποια όταν σηκώνω το πετσάκοι φαίνεται λίγο ποιο μεγάλη..είναι τίποτα σοβαρό???μήπως μπορεί να φταίει αν δεκτικά καμια μπαλιά επειδή παίζω μπάλα η είναι τίποτα σοβαρό???please πείτε m έχω αγχωθεί :(
Μήνυμα στις 15/7/2008 στις 23:19 @Sex
καλησπέρα...έχω ένα πρόβλημα με τον έναν από τους 2 όρχεις...συγκεκριμένα πριν κάνα 3 μείνω με έπιασε ένας πόνος στους όρχεις δη έδωσα τότε σημασία...με έπιανε επί μια βδομάδα δηλαδή κοκκίνιζε ο ένας από τους 2 (αριστερός) και πρηζόταν και πόναγε!!!μετά από ένα σημείο αυτό πέρασε!!!σήμερα με έπιασε το μεσημεράκι τρελή καν.... και με έπιασε πάλι ο πόνος!είδα τον αριστερό μου ορχέι να έχει κοκκινίσει χωρίς να κάνω τίποτα!!! να τονίσω ότι ο αριστερός είναι ποιο μεγάλος από τον δεξί!!!
Πήγαινε στο θέμα: provlima me orxeis!!!
Μήνυμα στις 14/6/2008 στις 11:38 @Sex
σχετικά με την ερώτηση για το ποτε τελειωσα τελευταία φορα ήταν πριν 8 μέρες με τι κοπέλα μου...απλά από τότε δη είχα τελειώσει!!!ίσος φταίει και αυτό :P πάντως με παραξένεψε ότι ήταν μικρή ποσότητα και παρα πολύ πηχτό :S πάντως ένιωσα τελείως διαφορετικά από άλλες φορες.ήταν πως να το πω στο όνειρο ένιωθα ότι τελείωνα παρα πολύ ώρα αλλα το γαμώτο είναι ότι έπρεπε 5 η ώρα τα χαράματα να παο να πλίθο pfff Πήγαινε στο θέμα: εκσπερμάτωση κατά τι διάρκεια ύπνου
Μήνυμα στις 14/6/2008 στις 00:46 @Sex
γενικά έχω ολοκληρώσει απλά ίσος φταίει επειδή το πετσάκοι ακόμα δη έχει σπάσει και ακόμα περιμένω να σπάσει :/
Πήγαινε στο θέμα: εκσπερμάτωση κατά τι διάρκεια ύπνου
Μήνυμα στις 14/6/2008 στις 00:33 @Sex
βασικά έχω πει ένα μικρό ψέμα... 20 είμαι απλά στα αλλα post έλεγα ότι είμαι μικρός για να μην φάω κράξιμο... σε αυτή την ηλικία είναι καλο που το έπαθα? :S
Πήγαινε στο θέμα: εκσπερμάτωση κατά τι διάρκεια ύπνου |