Μήνυμα στις 2/4/2008 στις 16:11 @Διάφορα
Γεια σας παιδια. Ειμουν με εναν φιλο μου και καθομασταν. Στα καλα καθουμενα μας ειρθε η ιδεα να φτιαξουμε ενα τραγουδακι για τα κακα του σχολειου. Το τραγουδι ξεκιναει ως εξης: Περασε μια μερα 'κομα και προπαντως ειμαι λιωμα. Πετατα βρε τα βιβλια,αρχησε την φασαρια. Αντιμιλα στην κυρια,καψε αυτην την εργασια. Καυτε ολα τα σχολια....την ελληνικη παιδια. Οι δασκαλοι στα βιβλια,οταν λυνουν απορια, μας χαλαν' την φαντασια.Θελουν σφαιρα στα κρανια. Θα θελαμε να μας δοσετε καμια ιδεα γιατι ξεμιναμε απο στιχους Ολοι οι στιχοι και ολες οι αποψεις ειναι δεκτες. Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδι για τα σχολεια
Μήνυμα στις 24/3/2008 στις 20:08 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας. Πραγματικα...δεν εχω τι να πω...ευχαριστω...ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ?!?!?!
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 14:59 @Διάφορα
Slipknot : το αγαπιμενο μου συγκροτημα. Το ipod μου εχει ολη τους την δισκογραφια Πήγαινε στο θέμα: Τι ακούτε αυτόν τον καιρό?
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 14:42 @Διάφορα
Σε αυτο εχεισ δικιο anastasia!! LP. Αν δεν υπαρχει ενα καποιο αισθημα μεταξυ σας , τι να το κανεις το φιλι ;;; Πήγαινε στο θέμα: Το πρώτο σας φιλί..
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 14:24 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια ευχαριστω πολυ !!! Τα καταφερα. Της ειπα τι νιωθω για αυτην (αφου χορισα με την μια)... ...και τελεικα...... ΔΕΧΤΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ?!?!?!
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 13:00 @Θ. Κλημεντίνη
Θελω την αλλη ".&-"=(τελεια και παυλα) Τα χορισα με την μια. Τωρα αντε να το πω στην αλλη... Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ?!?!?!
Μήνυμα στις 22/3/2008 στις 17:44 @Διασκέδαση
Ποντιοι: Γιατι οι ποντιοι βαζουν λαδι στην φαλακτα τους... για να γλυστρανε οι ψειρες Γιατι οι ποντιοι ριχνουν το μηχανακια τους στις λιμνες... για να γινουνε παπακια Γιατι οι ποντιοι βγαινουν εξω και χαμογελανε οταν αστραυτει... γιατι νομιζουν οτι ο θεος τους βγαζει foto ΥΓ*: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Πήγαινε στο θέμα: Πως πεθανε ο τελευταιος Ποντιος....
Μήνυμα στις 22/3/2008 στις 17:26 @Θ. Κλημεντίνη
ΟΜΟΣ... ...δεν ειναι μονο αυτο: ειναι κι αλλη μια Η "δικια" μου τι κανουμε τωρα ;;;;;;;;;;; Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ?!?!?!
Μήνυμα στις 22/3/2008 στις 17:21 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστω . Θα την χρειαστω (σε μεγαλο βαθμο)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ?!?!?!
Μήνυμα στις 22/3/2008 στις 16:48 @Διάφορα
Εγω παλι το ειχα δωσει...για να θυμιθω... ...Α ναι,οταν ημουν 13 ,το καλοκαιρι κατω απο ενα δεντρο διπλα στην παραλια (στην Κεφαλονια)(τον τοπο μου). Πήγαινε στο θέμα: Το πρώτο σας φιλί.. |