Μήνυμα στις 16/3/2008 στις 15:57 @Μηχανήματα
Ίσως το θέμα είναι λίγο άκυρο,αλλά ρωτώ μπααας κ κάποιος χρηστιανος απαντήσει. Μήπως ξέρει κανείς πως να βάλεις ελληνικά στο freewebs? Έχω κάνει μία πολύ ωρέα σελιδούλα,αλλα το forum μπαίνει μόνο στα εγγλέζικα.Βοήθεια κανείς? Άλλαξα τον τίτλο από "help" και το έστειλα στις PC Φόλες. (Moderator) Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά στο freewebs
Μήνυμα στις 16/3/2008 στις 03:05 @IRC admin
Προσωπικα ρε παιδια προτειμουσα το chat οπως ηταν παλιά..ουτε κατεβαζες κατι ουτε τπτ.[...τωρα ισως εγινε κατι κ το αλαξανε... αλλα πλεον ουτε καν π ασχολουμε..οση πλακα κ αν εσπαγα με wb κ αλλα ξεφτερια(πλακα κανω ολοι μια χαρα ηταν)..αααχ ωρεες εποχες...!
Πήγαινε στο θέμα: pos na mpo sto chat?
Μήνυμα στις 16/3/2008 στις 02:52 @Κλάψιμο
Arxika den epeses,isoun skliro karidi ma ligises san eides to terastio m...pisma 8a sou'ferna t'asteria, 8a sou edina akoma k paidia, arkei n mafines na dw,auta ta po8ita....ble sou matia Egina agrio arseniko, fonias k alla eidoi, gia na m'afiseis na sou valw ekei pou 8elw....vera Ma twra pia katalava,pws mataia itan ola, giauto kai lew orevouar, k ade mori....ksekolla xD afieromeno se oles tis agapes p vgikan..'skartes' Πήγαινε στο θέμα: οι στίχοι της αγάπης σας!!!
Μήνυμα στις 16/3/2008 στις 02:22 @Διάφορα
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και κάτι ήξεραν.....>πάντα θα υπάρχει εξάρτηση.Και καμία εξάρτηση δεν είναι καλή.Αλλά δεν πρέπει να περνάμε και στην άλλη άκρη.Όλα αυτά τα επτεύγματα,έγιναν με ανώτερο σκοπο το κέρδ-εχεμ,ενωω πρώτα την διευκόλινση των ανθρώπων....οκ ίσως κ το κέρδος(χD).Αλλά ας φέρω ένα παράδειγμα... ας πούμε πως αύριο γίνετε μια souper douper χειμική αντίδραση, με αποτέλεσμα την διακοπή κ αχρήστευση ΟΛΩΝ των ηλεκτρικών συσκευών.Laptop,Pc',Tv',DvD & κινητό..τα ΠΑΝΤΑ. Φανταστήτε την ζωή μας για μία μόνο ημέρα.... Χάος στον κόσμο.....επικοινονία?κόόόλαση..... Φανταστήτε λοιπόν,οτι τα τεράστια robot που 'δημηουργούν' όλες αυτές τις συσκευές καταρέουν κ αυτά...ΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ? Ίσως , οι ΛΙΓΟΙ ,το τονίζω ΛΙΓΟΙ ανθρωποι που ξέρουν,κατασκευάσουν κάτι ξανα....αλλα απλά φανταστήτε... Αυτό που θέλω να 'περάσω',ειναι το οτι πλέων είμαστε εξαρτημένοι από τους λίγους.Διότι,καλέ μου Έλληνα,κ κάθε Έλληνα,ξέρεις να ανοίγεις την tv σου,και ξέρεις να μπένεις στο internet..ξέρεις , όμως, να φτιάξεις μια tv απο το τίποτα?Ξέρεις πως να συνδέσεις όλους τους Η/Υ του πλανήτη μεταξί τους?Μόνος σου, απο το τίποτα?όχι...γιαυτό κ είσαι εξαρτημένος.Πάντα θα είσαι.Η επανάσταση των 'υπολογιστών'-και ας μου επειτραπεί η έκφραση-,έχει είδη αρχίσει... Ευχαριστώ για των χρόνο σας,και ζητώ συγνώμη για τα ορθωγραφικά μου.....είμαι λίγο σκράπας σε αυτά-ίσως επειδή είμαι κ σχετικά μικούλης.... Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές Δ.Ε.Η. |