Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 01:03 @Διάφορα
Παλιοτερα καυλ.. στο ακουσμα του ονοματος Megan Fox τωρα μου φενετε τελειως ανεκφραστη και κρυα.Καθως μολις πληροφοριθηκα οτι εχει κανει πλαστικες αρχησε να με αποθει τελειως.Ενταξι δεν λεω αμα μου καθοταν σηγουρα δεν θα ελεγα οχι καθως ειναι σταρ και θα επερνα πολλα +++ (γιατι θα φροντιζα να μαθευτει) αλλα θα προτοιμουσα να παω με καμια αλλη διασημη λεμε τωρα αν ειχα επιλογη τεσπα.Απλα πολυ friend με λενε στα αστεια βεβαια gay οταν το λεω αυτο....Πια ειναι η αποψη σας?Εσας σας φαινετε περιεργο?Και γενιακ τι πιστευετε about Megan Fox? Πήγαινε στο θέμα: Σας φενετε περιεργο?
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 19:40 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν θα φανει λιγουρης? Φιλε μου αμα θες να την πετυχεις μονη πιστεψε μπορεις .Δεν ειναι καμια κοπελα παντα με τις φιλες της.Περνανε χρονο σηγουρα αλλα αμα θες βρισκεις ευκερια και την απομωνωνεις. Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ??
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 19:38 @Sex
Με τον καιρο θα το τεντωνεις και δεν θα σε ενοχλει το σκοινακι αυτο.Ουτε θα σε ενοχλει το κεφαλακι.Ειναι λογικο.
Πήγαινε στο θέμα: εφιβικες πεος
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 19:35 @Διασκέδαση
Ισχυει διοτι η κοτα κανει αυγο και χωρις τον κοκορα απλα με αυτο τον τροπο δεν εχει κοτοπουλακι μεσα.χαχαχα Στα γενικα θεματα γραψτην. Πήγαινε στο θέμα: η κότα ή το αυγό
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 14:27 @Ftou.gr admin
Αχου τι παθαμε οι ταλεποροι....
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορουσα να μπω στο φτου
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 11:31 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Και να μαντεψω σχεδον ολλα την ιδια ε?Μαλλον ολλα αυτα τα χαπια θα μου πεις ειναι κλειστα αλλα σηγουρα τα κουτια απο τα εργοστασια που τα φτιαχνουν θα εχουν τραβηξει κατι γιατι ειναι χαρτι...Πήγαινε στο θέμα: Γιατί μυρίζει έτσι?
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 00:13 @Διάφορα
Να ρωτησω κατι που κακως εμεινε αναπαντητο? Τι ειναι το τρολ τελικα? Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!!
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 00:12 @Ftou.gr admin
Το πρωι καπια στιγμη δεν εμπενε ουτε εμενα.Αλλα δεν ελεγε τιποτα απλα καθυστερουσε η σελιδα και κατελιγε σε καινη ασπρη σελιδα.
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορουσα να μπω στο φτου
Μήνυμα στις 26/7/2010 στις 00:29 @Sex
Μασαζακι.Παιχνιδακια το πολυ σε κανα 5 λεπτο εμεις τα αγορακια ειμαστε ετοιμα για second,third και ου το καθεξης round λεμε τωρα συνηθως ειναι δυσκολο μετα τον 3 γυρο.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση
Μήνυμα στις 26/7/2010 στις 00:27 @Θ. Κλημεντίνη
Aμα ντρεπεσαι να της το πεις στα ισα.Την πησιαζεις φιλικα και το απς λαου λαου.Σε εναν μηνα το περισοτερο θα εχεις βρει το θαρρος.Καθως θα βγαινετε και θα μιλατε θα αποκτησεις και αυτοπεπιθυση που χρειαζεσαι για να μην ντρεπεσαι.Και να εισε προ παντον ο εαυτο σου.
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ?? |