Μήνυμα στις 17/1/2008 στις 21:41 @Θ. Κλημεντίνη
έχεις ξεκινήσει την ''αποσύνδεση'' κ μπράβο σου!καιρός ήταν!!υπομονή για λίγο ακόμα κ η τύχη θα ναι σίγουρα με το μέρος σου!!ζήσε τη ζωή σου επιτέλους όπως εσύ θες,με αισιοδοξία κ πάντα με ευτυχια και χαρά!! GOOD LUCK!!!!!!:) Πήγαινε στο θέμα: Βρειτε μου μια λυση σας παρακαλω....
Μήνυμα στις 17/1/2008 στις 21:36 @Διάφορα
+φωνω,αλλά στο μυαλό μας θα πρέπει να έχουμε το εξής: ''μη ψάχνεις για κάτι τέλειο,γιατί κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς αγάπη...αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησέ το με την αγάπη σου...'' επειδή ακριβώς στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να βρούμε το ''τέλειο'' άτομο.. Πήγαινε στο θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?
Μήνυμα στις 15/1/2008 στις 22:10 @Θ. Κλημεντίνη
από τη στιγμή που έχεις ξεκινήσει την προσπάθεια να τον ξεχάσεις,γνώμη μου είναι να πατήσεις το delete,ξέρω ότι δεν πατιέται εύκολα,γιατί δεν είναι κουμπί αλλά θέμα μυαλού. έχω βρεθεί στη θέση σου να σχηματίσω μετά από ένα διάστημα μια εντελώς διαφορετική εικόνα μ αυτόν που αγάπησα όσο τπτ στη ζωή μου κ βαθιά μέσα μου τον αγαπώ ακόμα,γιατί η 1η αγάπη ποτέ δε ξεχνιέται,και μπορώ να πω ότι εκείνο το διάστημα ένιωθα πολύ καλύτερα,γιατί είδα πτυχές του που δεν υπήρχαν όταν τον γνώρισα κ δεν πίστευα ποτέ να τις δω...έτσι άλλαξα γνώμη γι αυτόν κ κράτησα μέσα μου εκείνο το αγόρι που,όσο αρχικά ήταν ο κολλητός μου κ μετά από λίγο καιρό το αγόρι μου,ήταν γλυκός,τρυφερός,καλός,ο τέλειος άντρας για μένα...αυτόν θέλω να θυμάμαι ως ανάμνηση κ προσπαθώ να προχωρήσω... αν έχεις την ευκαιρία κάποια στιγμή να του μιλήσεις πέστου όσα έχεις στο μυαλό σου,όχι για να αλλάξει κάτι,αλλά για να τα βγάλεις από μέσα σου κ να ξελαφρώσεις,κ εγώ το έκανα αυτό κ ξελάφρωσα κάπως. τώρα,επειδή η Αγγλία είναι μακριά κ επειδή πρόκειται για μεγάλη θυσία σου αυτό το ταξίδι αν το κάνεις,σκέψου πολύ καλά τι να κάνεις κ αν αξίζει για να μην το μετανιώσεις.εγώ αν είχα την ευκαιρία να πήγαινα εκεί που είναι εκείνος θα το κανα κ θα πήγαινα,γιατί έτσι δείχνεις πολλά πράγματα. το μόνο που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι δεν πρέπει να ξαναπληγωθείς,δεν είναι ανάγκη να χαλάς την όμορφη ζωή σου για κάτι που τπτ δε σου κάνει παρά κακό.να θυμάσαι ότι η ζωή είναι δική σου κ εσύ την ορίζεις ,κ επειδή είναι μικρή,απλά ζήσε την με χαρά κ κάνοντας ο,τι καλύτερο για ΣΕΝΑ..!! Πήγαινε στο θέμα: Λες και με καταραστηκαν...
Μήνυμα στις 15/1/2008 στις 21:45 @Θ. Κλημεντίνη
μίλα σ αυτή που έχεις τη μεγαλύτερη οικιότητα,πάρε τον αριθμό του κ πάρε τον!!πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα μεταξύ σας πράγματα,γιατί όντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις τη ζωή σου και να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένη!!
Πήγαινε στο θέμα: Βρειτε μου μια λυση σας παρακαλω....
Μήνυμα στις 15/1/2008 στις 14:44 @Θ. Κλημεντίνη
simfwnw me ton s.b.i.i.l ksanthoula.na pas,mi xaseis tin eukairia k o,ti prokipsei,toulaxiston esi tha ksereis oti prospathises!pote de ksereis ti tha sou tixei!
Πήγαινε στο θέμα: Λες και με καταραστηκαν...
Μήνυμα στις 13/1/2008 στις 20:15 @Διάφορα
Ούτε εγώ το έχω βρει ακόμα,αν κ κάποτε νόμιζα πως το χα βρει κ δυστυσώς είχα κάνει λάθος...αλλά ζούμε για να ελπίζουμε!! th3o πολύ καλός συλλογισμός!!τώρα για το αν θα καταλάβεις μεσα σε 1 sec πια γυναίκα είναι τ άλλο σου μισό,κανείς δε ξέρει..!αν κ για κάποιες γυναίκες είναι αρκετό αυτός ο χρόνος για να κάνουν αυτό που θέλουν για να τις προσέξει ένας άντρας!σκέψου ότι κ με μια ματιά μπορεί να σε προσελκύσει μια γυναίκα κ η ματιά αυτή είναι δυνατόν να διαρκέσει 1 sec,ίσως κ λιγότερο κ πιθανόν να καταλάβεις κ ποια είναι αν λειτουργήσει η καρδιά,η ψυχή κ γενικά όλος σου ο οργανισμός,αν σου κάνε εκείνο το ''κλικ''!! Πήγαινε στο θέμα: To allo sas miso...
Μήνυμα στις 12/1/2008 στις 22:00 @Θ. Κλημεντίνη
είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον,ειλικρινά αυτό φαινεται!είστε ένα πολύ τυχερό ζευγάρι κ σας εύχομαι να παραμείνετε πάντα έτσι!την αφιέρωση να της την κάνεις τώρα που θα έρθει!
Πήγαινε στο θέμα: tragoudi erwtiko?
Μήνυμα στις 11/1/2008 στις 22:00 @Διάφορα
κ εγώ πιστεύω ότι ο καθένας έχει τον φύλακα άγγελό του που κάποια στιγμή θα φανερωθεί...μπορεί να είναι κ δίπλα μας,απλά να μην το προσέχουμε...
Πήγαινε στο θέμα: Ποιος ειναι για σας....
Μήνυμα στις 10/1/2008 στις 21:14 @Θ. Κλημεντίνη
συγχαριτήρια!!ειλικρινά ήταν υπέροχο κ απρίγραπτα σημαντικό το όλο σκηνικό!!καλά στέφανα,κάθε ευτυχία κ καλούς απογόνους!!!
Πήγαινε στο θέμα: kala stefana mou euxomai!!!!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 10/1/2008 στις 21:07 @Κλάψιμο
συμφωνώ με τον s.b.i.i.l περί αγάπης... είμαι της άποψης,ότι όταν λες σε κάποιον τη λέξη ''σ αγαπώ'' πρέπει να έχεις τον άλλο απέναντί σου,να του λες ότι τον αγαπάς κ να το νώθεις ότι είναι πραγματικό,να τον βλέπεις στα μάτια κ να το βλέπει στα μάτια σ αυτό το υπέροχο συναίσθημα... εσύ απλά προσπάθησε να βρεθείτε κ εκεί θα καταλάβεις τα πραγματικά δικά σου κ δικά του συναισθήματα,γιατί μια τέτοια σχέση μπορεί να κρύβει διάφορα..!προς το παρόν απλα να είσαι λίγο υποψιασμένη κ να προσέχεις σε μια τέτοια σχέση! Πήγαινε στο θέμα: Sxesi |