Μήνυμα στις 6/5/2015 στις 21:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα 15 εκατοστά είναι λίγο πιο πάνω από το φυσιολογικό και υπεραρκετό για μια γυναίκα. Εγώ δεν ξυρίζω κοιλιά και στέρνο γιατί το θεωρώ αντιαισθητικό. Αν χάσεις κιλά σίγουρα θα πάρεις κάμποσα εκατοστά. Νομίζω ότι για καθε 10 κιλά που χάνεις μεγαλώνει 1 εκατοστόΠήγαινε στο θέμα: Μεγεθος/ξυρισμα/παχυσαρκια
Μήνυμα στις 5/5/2015 στις 23:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Απόλυτα φυσιολογικό φίλε. Έτσι λειτουργεί κανονικά το πετσάκι. Και επίσης το κεφάλι ειναι ευαίσθητο σημείο και ειναι λογικό να πονάς. Μην ανησυχείς για τίποτα.Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλάκι πεος (αγόρια)
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 13:04 @Sex
Δεν ειναι απαραίτητο να μεγαλώνεις με σταθερό ρυθμό. Μπορεί να πάρεις καναδυό πόντους ακόμα. Είσαι μόνο δεκαπέντε έχεις καιρό.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πεους
Μήνυμα στις 2/5/2015 στις 22:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε την έχω 19 και νομίζω ότι είναι μικρό. Όλοι οι άντρες το έχουμε πιστεύω. Είναι ο τρόπος που το βλέπουμε.Πήγαινε στο θέμα: φαινετε μικρο
Μήνυμα στις 30/4/2015 στις 17:53 @Sex
Έχεις δει μήπως αν έχει ποικιλία από μάρκες; Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά
Μήνυμα στις 22/4/2015 στις 11:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1) Φυσικά είναι μια χαρα φυσιολογικό2) Προσωπικά είμαι 17 προς 18 και δεν εχω δει ανάπτυξη εδω και ένα χρόνο 3) Περίπου ο ίδιος 4) Ναι μάλλον εχεις φίμωση Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις περι πεους
Μήνυμα στις 22/4/2015 στις 11:26 @Sex
Είναι το νούμερο ένα κόμπλεξ των αντρών πίστεψε με. Ακόμα και εγω θα ήθελα να ήμουν μεγαλύτερος. Οπότε μην ανησυχείς. Οι κοπέλες δεν ενδιαφέρονται ποτέ, εκτός αν είναι υπερβολικά μικρό ή υπερβολικά μεγαλο.
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος και άλλα.....
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 19:28 @Sex
Πάντως από ότι εχω καταλάβει δεν έχουμε καθόλου ποικιλία στην Ελλάδα και άντε να βρεις προφυλακτικά της προκοπής. Από το Ίντερνετ το κακό είναι ότι έρχονται απέξω και έχουν μεταφορικά. Τέλος πάντων ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 12:54 @Sex
Ρε παιδιά ξέρετε που υπάρχουν προφυλακτικά Trojan Magnum? Υπάρχουν στο εξωτερικό αλλά στην Ελλαδα δεν εχω βρει. Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί η σούπερ μάρκετ που να έχει;
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 11:03 @Sex
Το πιο σωστό ειναι το πρώτο. Οταν πιέζουν το δέρμα το κάνουν για να κερδίζουν κανα δυο εκατοστά. Οπότε πιο κοντά στην πραγματικότητα βρίσκεται ο πρώτος τρόπος
Πήγαινε στο θέμα: Πώς το μετράμε σωστά; |