Μήνυμα στις 15/11/2012 στις 21:28 @Διασκέδαση
μαλλον χοροεσπεριδα ενοεις :P . Σε μια χοροεσπεριδα πρωσπαθης να περασεις καλα , δηλαδη χορευεις με φιλες και με φιλους , πινεις και κανενα ποτακι αλλα απ οτι καταλαβα πας γυμνασιο οποτε απαγοευετε , εχεις ευκαιρια να κανεις τιποτα με καμια κοπελα κτλ, γενικα χορευεις και περνας καλα με τους φιλους σου ;)
Πήγαινε στο θέμα: πάρτυ
Μήνυμα στις 15/11/2012 στις 21:10 @Sex
Εσεις οταν το κανετε με μια κοπελα πρωτη φορα που τελιωνετε και οταν η κοπελα ειναι παρθενα που τελιωνετε?
Πήγαινε στο θέμα: Εσεις που τελιωνετε ?
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 21:20 @Θ. Κλημεντίνη
μπορει να μην σε σημπαθουν η να μην εισαι του στυλ τους πολυ απλα
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με συμμαθητές
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 21:13 @Θ. Κλημεντίνη
εμενα μαρεσει η κοπελα να εχει πιασηματακια , να ειναι 1.65 και πανω . Εμενα πρωσοπικα δεν μαρεσουν καθολου οι κοκαλιαρες και οι πολυ λεπτες καλυτερα παχουλη παρα πολυ λεπτη , μετα μαρεσει να εχει ενα κανονικο μπουστο το οποιο θα μπορεις να το πιανεις να μην ειναι πλακα :P και το μεγαλο δεν με χαλαει , αλλα πρωτα απ ολα κοιταω το πρόσωπο , μετα τον χαρακτηρα αν ταιριαζουμε και μετα ολα τα αλλα . Για αυτο που λενε η λεπτη για βολτα και η χοντρη στο κρεβατι για εμενα δεν ισχυει . Αυτα απο εμενα :)
Πήγαινε στο θέμα: προτιμησεισ στισ γυναικεσ
Μήνυμα στις 26/10/2012 στις 13:31 @Κλάψιμο
παρε του πιπα αν θελεις , και βγαλε την φημη οτι την εχει μικρη ετσι θα γινει και αυτος ρεζιλι
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο
Μήνυμα στις 24/10/2012 στις 21:13 @Θ. Κλημεντίνη
χαχα σωστος Πήγαινε στο θέμα: 3ημερη
Μήνυμα στις 13/10/2012 στις 01:26 @Θ. Κλημεντίνη
ναι σε 3ημερες και 5ημερες δεν κοιμασε και τοσο αλλα εγω με το μποξερακη κυκλοφορουσα στο δωματιο μου και οι φιλοι μου μονο οταν πηγεναμε στα αλλα δωματια ( στα κοριτσια) βαζαμε και τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: 3ημερη
Μήνυμα στις 13/10/2012 στις 01:24 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:δες να το βαλεις στατους ? αν ναι κανε αντιγραφη επικόλλησηΠήγαινε στο θέμα: Εικόνες σε στάτους στο fb
Μήνυμα στις 13/10/2012 στις 01:22 @Sex
εγω δεν εχω κανενα προβλημα να με δουν γυμνο , και στις προπονησεις - παιχνιδια κανω μπανιο στο γηπεδο με ολους και δεν εχει κανενας προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: σύγκριση πέους |