Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 14:39 @Διάφορα
Λοιπόν παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας αν γίνεται για μια εργασία που θέλω να κάνω στο μάθημα της πληροφορικής... Αυτό που θέλω από σας είναι να μου δώσετε κάποιες ιδέες για το θέμα της... θα ήθελα να είναι κάτι πρωτότυπο... έχω σκεφτεί κάποια θέματα όπως να κάνω μια εργασία για το διάστημα ή για την κλωνοποίηση ή για την νανοτεχνολογία.... δώστε καμιά καλή ιδέα και εσείς γιατί ο καθηγητής είναι ζόρικος....! ευχαριστώ...!
Πήγαινε στο θέμα: ιδέες για εργασία...!
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 13:43 @Διάφορα
μπορει καποιοσ να μου πει πως μπορεις να εξηγησεισ σε ενα εκγεννετη τυφλο τι ειναι το χρωμα??? ![]() Πήγαινε στο θέμα: τυφλοι και χρωμα....
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 13:40 @Διάφορα
Ελληνικα: 1. ολα τα τραγουδια του ΓΟΝΙΔΗ!!!! 2. δυο πορτες εχει η ζωη 3. γυαλινος κοσμος 4. αγριολουλουδο 5. Η καρδια μου 6. αραγε 7. μωρο μου καλισπερα 8. για να μην τρελαθω 9. ολα σε θυμιζουν 10. φοβαμαι Ξενα: 1. send me an angel 2. last summer Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενα τραγουδια
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 13:07 @Διάφορα
ευχαριστω ρε παιδια για τον ενδιαφερον σας και για τισ συμβουλες που μου δωσατε... στην ιδεα και μονο να του μιλισω για αυτο το θεμα και τελικα να εχω κανει λαθοσ φοβαμαι μιν το πληρωσω ακριβα....
Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 14:10 @Sex
ρε σεισ συμβιβαστειται με αυτο που εχετε μην ζητατε συνεχεια πραγματα ολοι ειμαστε οπως ειμαστε για καποιο λογο δειτε λιγο γυρω σασ τι υπαρχει,,, παιδια πεθαινουν απο τιν πεινα γιατι δεν εχουν χρηματα να αγορασουν τροφιμα και εμεισ παμε και δινουμε τα λεφτα μασ για να αλλαξουμε το σωμα μας... εχετε δει ποτε τιν εκπομπη extreme make over home edition??? αν τιν δειτε θα καταλαβετε οτι υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο εναν μικρο ποπο,, ο οποιοσ μπορει να ειναι και κανονικος αλλα η φιλη μασ να τον βλεπει μικρο....
Πήγαινε στο θέμα: μικρος ποπος
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 14:05 @Διασκέδαση
απολαυστε τιν βαρεμαρα σας,,, σασ ζηλευω μακαρι να ειχα λιγο χρονο να βαρεθω... θελετε να σας πω τι κανω ολη μερα και μετα αν θελετε αλλαζουμε θεσεις... ειμαι 17 χρονων εχω αλλα δυο μικροτερα αδερφια ενα κοριτσι τρια χρονια μικροτερο μου και ενα αγορακι 10 χρονια μικροτερο μου,,, οι γονεισ μου δουλευουν εγω ξυπναω καθε μερα στις οχτω και ετοιμαζω πρωινο για τα αδερφια μου... επειτα συμαζευω το σπιτι το οποιο δεν ειναι και μικρο μετα οταν ξυπνησουν τα μικρα στρωνω και τα κρεβατια τους,,,, φτιαχνω το φαγητο γιατι η μαμα μου δεν προλαβαινει και μετα βαζω ενα dvd με παιδικα για να δει ο αδεφοσ μου εγω τοτε βγαινω και σκουπιζω τα μπαλκονια γιατι το ειπε ι μαμα και σιδερωνω τα ρουχα,,, τρεισ η ωρα ερχονται οι γονεισ μου και τοτε μπορω να μπω λιγο στο fb και να γραψω κανενα θεμα εδω μετα κανω λιγο γυμναστικη κανω μπανιο και εννια η ωρα βγαινω γυριζω σπιτι κατα τισ μιαμιση (νωρισ αλλα πρεπει να ξυπνισω και νωρισ)... ευτυχωσ πηρε η μαμα μοθ μια βδομαδα αδεια.... τι λετε???? τι προτιματε????
Πήγαινε στο θέμα: τι κανετε οταν βαριεστε?
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 13:54 @Θ. Κλημεντίνη
εγω ενα πραγμα θα σου πω: εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση τα ειχα με ενα παιδι (το καλυτερο σε χαρακτηρα και το ασχημοτερο σε εμφανιση),αλλα ηθελα αλλον που κατα την γνωμη μου ο αλλοσ ηταν πολυ καλυτεροσ απο αυτον που τα ειχα... μου ειχε δει3ει σημαδια οτι με ηθελε και ηξερε οτι και εγω τον ηθελα... ετσι τα χαλασα με το παιδι που τα ειχα και τα εφτια3α μαζι του οταν περασε η πρωτη βδομαδα μου ζητησε να ολοκληρωσουμε εγω φυσικα του αρνηθηκα γιατι ειμουν μικρη και δεν ηθελα να κανω μαζι ερωτα και τοτε μου λεει χωριζουμε.... βεβαια τοτε καταλαβα τι κολοπαιδο ηταν και οτι δεν αξιζε να χαλασω τιν σχεση μου με το αλλο το παιδι το οποιο αφου τα χαλασαμε και μετα βρηκε μια κουκλαρα και εμενα ουτε να με φτυσει.... οποτε καταλαβαινεισ σκεψου το καλα πριν κανεισ οτιδιποτε...
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμααα...
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 13:45 @Κλάψιμο
και εγω σκεφτομαι πολλεσ φορες ολα αυτα τα πραγματα και μετα λεω ολα για καποιον λπγο γινονται... βλεπω γυρο μου και παρχουν πολθ χειροτερεσ καταστασεις αρρωστιες, φτωχεια κ.α. και λεω δοξα τον 8εο.... επισης θα σε κανει καλυτερα αν απο στην καταστροφι βλεπεισ κατι αισιοδοξο ειναι πολυ δυσκολο αυτο αλλα με θεληση μπορεισ να το πετυχεις....
Πήγαινε στο θέμα: restart
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 13:31 @Διάφορα
Μαγκιά είναι: Να ζείς τη Ζωή που εσύ έχεις επιλέξει Να ακολουθείς το δρόμο που εσύ χάραξες Να ορίζεις εσύ τις αποφάσεις σου Να μην αφήνεις να γίνεσαι άθυρμα στις ορέξεις των άλλων Να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου και να ΄σαι έτοιμος να πληρώσεις αν χρειαστεί Να ξέρεις τι θέλεις Να μην παίζεις με τις ψυχές των άλλων Να λες και να εννοείς,κι όχι «έπεα πτερόεντα» Να μπορείς να κλαίς αληθινά Να μπορείς να λες «σ΄αγαπάω» και να το πιστεύεις Να λες «δεν γουστάρω» κι έτσι να ΄ναι Να είσαι κάθε στιγμή εσύ κι όχι να να συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το ποιος είναι δίπλα σου Να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις Να μπορείς να λες «αντίο» κοιτώντας τον άλλον στα μάτια Να μην χρησιμοποιείς ανθρώπους για αλλότριους σκοπούς Να είσαι συνειδητοποιημένος Να είσαι ο εαυτός σου κι όχι αυτό που ο άλλος περιμένει να είσαι Να μιλάς με αλήθειες και να τις φανερώνεις,όχι να τις συγκαλύπτεις Να μπορείς να θυμάσαι,κι όχι να ξεχνάς επειδή έτσι σε συμφέρει ή κάποιοι σου το υπαγορεύουν Να έχεις δική σου κρίση και να μην υϊοθετείς λόγια τρίτων Να κρατάς την ψυχή σου καθάρια και να μην την ξεπουλάς Να πιάνεις πάτο μα να βρίσκεις το κουράγιο να ξανανεβείς στην επιφάνεια Να βαδίζεις μαζί με τη Ζωή κι όχι να τρέχεις να την προλάβεις Ειδάλλως, Τσάμπα μάγκας Πήγαινε στο θέμα: Mαγκια...
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 13:14 @Sex
και εγω εχω φαντασιωθει πολλες φορες τον αντρα της θειασ μου δεν ξερω αν πιανεται αυτο, αλλα καταλαθοσ τον εχω δει χωρισ ρουχα και το θεαμα ηταν πολυ ωραιο μπορω να πω..... και απο τοτε καταλαβαινεται...
Πήγαινε στο θέμα: Πονηρές σκέψεις... |