Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 00:40 @Sex
Ρε παιδιά όταν ξυπνάς το πρωί και πας για απλο κατουρυρημα στην λεκάνει που ο πουτσ*ς είναι όρθιος πώς στοχέυτε?Δεν λιγίζεται λίγο το σώμα για να βρει το στόχο?Ε κάπως ετσι σκύβεις αν είσαι όρθιο μπροστα από την λεκάνη.Αν είσαι καθιστός σκυβεις προς τα μπροστα και το πέος πέρνει την κατάληλη γωνία.Εγώ έχω χρόνο να το κάνω αυτό.Βολεύομαι με το απλο χαρτάκι του Θεουλη.
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο σε πετσετα, Χρονος μεχρι να χυσετε
Μήνυμα στις 21/9/2011 στις 00:33 @Sex
Δεν ήταν ένα αγόρι αυτό που την ξεπαρθένεψε παρα μόνο ένα απλό δάκτιλο.
Πήγαινε στο θέμα: Απο ποιον ξεπαρθενιαστηκε?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 09:00 @Sex
Και εγώ ζυρίζομαι εκεί γιατι γενικά ξυρίζομαι σε όλο το σόμα και για πές μου απο εσθητικη αποψη.Θα έβρησκε μια γυναίκα ωραίο ο άλλος να είναι τελείως ξυρισμένος σε όλο το σόμα και πίσω αν πάει το μάτι της να έχει αναδασσομένη περιοχή?Και οπως ειπε και ο fisherakos είναι και θέμα καθαριότητας περα απο την εσθητικη.
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα και σε αλλα μερη
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 20:16 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Τhe most extreme.Στο torentz αν κανεις shearch δυστηχως χωρις μεταγγλοτιση.Πήγαινε στο θέμα: Εκπομπή ΣΚΑΙ
Μήνυμα στις 17/9/2011 στις 20:14 @Διασκέδαση
Αλκίνοος,Χατζηγιάννης.Από Έλληνες. Πήγαινε στο θέμα: πιος ειναι ο αγαπημενος σας τραγουδιστης?
Μήνυμα στις 15/9/2011 στις 08:05 @Διάφορα
Εμένα μου αρέσουν και τα κοντά και τα μακριά.Το θέμα είναι να βρεις εσυ σε εσένα τι πηγαίνει περισσότερο.Τώρα αν έχεις κοντό να λούζεσαι κάθε φορα που βάζεις ζελε να μην κοιμάσε με αυτο.Και αν το έχεις μακρυ να λουζεσαι πιο πολλες φορές 2 την ημερα (ανεξαρτητα αν βάζεις η όχι ζελε κτλ.)και να το χτενίζεις.Παντος σε καμιά περρίπτωση μην χρησημοποιησεις πιστολάκι για στεγνωμα η γενικα φτειάξιμο γιατι το πιστολακι τα καταστρέφει.Εγώ μιας και το φερε η κουβέντα τώρα έχω μαλλί μακρύ και τα περιποιούμε με τον τρόπο που σου είπα και περιμένω να μακρύνει ακόμα περισσότερο.:P.
Πήγαινε στο θέμα: Περιποιηση μαλλιων
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Να έχει σώμα γυναικάρας και μιλάω με σεβασμό.Αν πιστεύω το αντίθετο το κρατάω για μένα δεν το συζητάω με κανέναν.Να είναι καθαρή και λίγο απρόσιτη.Να φένεται σοβαρή αλλά να έχει έσθηση του χιούμορ.Και να μην θεωρεί τον άλλο δεδομένο.Και όχι υπερβολικές γλύκες.Επίσης να χορεύει ασταμάτιτα και προκλιτικά.Πήγαινε στο θέμα: ερωτιση για αντρες
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 18:12 @Sex
Άστη να σου πάρει ρε.Στο κάτω κάτω δεν θα την πηδήξεις κιόλας ούτε θα κάνεις κάτι παραπάνω πιο γενικά μαζί της.Ακόμα και να θέλει να σου πάρει για να καυχηθεί μετά και καλά εσένα δεν θα σε επηρεάσει σε τίποτα αρνητικά.Εσύ απλά ήσουν ανοικτός σε προτάσεις και έμεινες μόνο εκεί. Εξάλλου μπαζώνοντας χτίζονται τα γερά θεμέλια.xD.
Πήγαινε στο θέμα: Μου ζητησε πιπα
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 08:54 @Sex
Μπά ο τρόπος παίζει ένα 75% παρά το προφυλακτικό για το αν θα πονάς. Πάντος απο την πίσω πόρτα σηγουρα θα έχει μεγάλη διαφορά στο πώς θα το εσθάνεσαι τον πόνο.Απο την μπροστίνη μικρή.Περίσσότερο με την έσθηση έχει να κάνει ρόλο (αφή) παρά την μείωση του πόνου. Πήγαινε στο θέμα: με προφιλακτικο ποναει?
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 08:49 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Shallow Hal (2001)Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τιτλο σε ταινια ! |