Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 13:04 @Sex
Δεν σχιζεται ευκολα.Εχω ακουσει οτι μερικες φορες χρειαζεται και περριτομει αμα σχιστει αλλα δεν ξερω αν ισχυει.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 13:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Της ψιθυριζεις στα αυτακια ακομα και την δαγκωνεις απαλα πανω στο παιχνιδι.Την φιλας αφηνωντας ζεστη ανασα στον λαιμο.Αυτο με τα βυζακια που σου ειπε ο στεφανος.Καντης χαλαρωτικο μασαζακι σε οτι σημειο θελει.Και να την πιεζης η και να την τρυββεις στην περιοχη πανω απο το ρουχο με το ποδι ετσι ωστε να φανει τυχεο θα καταλαβεις εσυ πως.Θα την νιωθεις και εσυ ο ιδιος την ενεργια που θα βγαζει αν ειναι ερεθυσμενη.Trust me.Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 12:43 @Sex
Δεν το αποκλεισα ενοειται οτι μπορει αλλα ειναι απυθανο. 1)Το παιδι απλα υπεθεσαι οτι μπορει να ειχε αρρα μιλαμε για λιγοτερο απο σταγονα ακομα και για καθολου. 2)Το σπερμα ειναι που ειναι σε μικρη ποσοτητα ξεραθηκε κιολας με αποτελεσμα να μην ειναι ικανο να ξαναγυρισει αφου ειναι σε τοση μικρη ποσοτητα σε υγρη μορφη. Να στο θεσω αλιως.Απο τα 100000000+ σπερματοζωαρια μονο το 1 καταερνει αντε δυο να φτασουν στον περιβοητο προορισμο τους. Αυτο σημενει πως το ταξιδι ειναι δυσκολο.Αρα αυτο το πραγμα (μικρη μαζα) που ουτε καν σταγονα ηταν ζητημα να περιειχε 1000-20000 που ειναι πολυ μικρος αριθμος για να προχωρησουν ολλα μαζι ειναι αδυνατον να ευτασαν. Τωρα βγαλε συμπερασμα εγω ετσι εχω διαβασει και ετσι ξερω τωρα ολλα πεζονται με πυθανοτητες απο την στιγμη που υπαρχουν υποψιες.Και δεν μπορουμε ενοητε να αποκλεισουμε καμια μα καμια μονο να υποθεσουμε πια ειναι πιο κοντα στο αυτο που προκειτε να συμβει!. ![]() Ξεχαστε τοτε τα περι ph που ισως ννα σας φενονται ασυμαντα και ανουσια σκευτιτε τα αλλα που αναφερα παραπαννω. Πήγαινε στο θέμα: Εμμονη ιδεα...
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 01:40 @Θ. Κλημεντίνη
Ενταξι λογικο ειναι νομιζε δεν ξερω αν ειναι οντος ετσι οτι εισε ερωτευμενει ακομα με τον πρωιν και εκανε πασο.... Εγω δεν θα εφευγα αλλα συγουρα με δεν θα ημουν και τοσο πιστος μετα απο αυτο αλλα στην θεση σου καλυτερα ετσι.Βρες αλλον και να εισε ποιο προσεκτικη στα λογια!(= Εχει καποιο δικιο αλλα δεν το εκμεταλεφτικε σωστα και το εχασε... Πήγαινε στο θέμα: exei dikio...??
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 01:35 @Sex
Απο τι ειπες η κοπελα ειχε υγρανθει ετσι?Οποτε με μια σταγονα σπερματος δεν υπαρχει καμια πυθανοτητα να μεινει εγγυος 99,9%.... Γιατι οπως εχω προαναφερθει τα υγρα στο περιβαλλον της γυναικας ειναι οξυνα το σπερμα ειναι βασικο.Αυτα τα δυο εξουδετερωνονται.Αλλα μια σταγονα σπερματος θα χαθει στο οξινο χαρακτηρα του κολπου. Εξαλου αν εχεις ακουσει οτι για να μορει καποιος αντρας να γινει μπαμπας θα πρεπει να εχει ποσοτητα σπερματος περριπου μια κουταλια του γλυκου!!! ~Εγω προσωπικα νομιζω οτι πρεπει να χαλαρωσεις.~ Πήγαινε στο θέμα: Εμμονη ιδεα...
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 01:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω το παθαινω το πρωι οταν ξυπναω.Στο σχολειο.Στο αυτοκινητο οταν καθομαι και δεν σκευτομαι παντα κατι πονυρο.Ασε που ισσα ισσα το χρεισημοποιο πολυ.Απο μια ερευνα που εκανα ηρθα στο συμπερασμα οτι προκειται η μαλλον συνδεεται με την ουρηση αυτη που προκειται να ερθει γιατι εκεινη την ωρα δεν νιωθω πως θελω να κανω κατι τετιο.Επισης η επιμικυνση του πεους σε ασχετα χρονικα διαστηματα προκαλυτε και απο το ιδιο το πεος με σκοπο να κινηθουν κατι ιστοι που βρισκονται στην περιοχη και συμβαινει εντονα τις νυχτερινες ωρες αλλα και στην διαρκεια της ημερας.Οσο για τον πινακα εμενα με εχουν σηκωσει και πειρα 0 γιατι αρνηθηκα αν σηκωθω(ενωρα μαθηματικων). Πήγαινε στο θέμα: Σας συμβαινει εσας αυτο?
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 01:22 @Sex
+2 Πήγαινε στο θέμα: Σωστη θεση!
Μήνυμα στις 9/8/2010 στις 09:14 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν νομιζω να ειναι αυτο που θες πραγματικα.Να ξαναυτιαξετε δηαδη την σχεση σας.Απλα καποιες ωραιες στιγμες που περασατε μαζι δεν τις εχεις δει ακομα σε καποιον αλλον και σου λυπουν.Και αυτο σε κανει να νιωθεις μπερδεμενη.
Πήγαινε στο θέμα: μου λειπει...
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 22:12 @Διασκέδαση
Το πιο ωραιο ηταν στο εισε το τερι μου. -Κλευτης ηταν ο πατερα σου γιατι απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα.... -Που το ξερεις?Δεν ευτεγε αυτος αυτοι τον εμπλεξαν και τον εκλησαν μεσα. -Περιμενε δεν ειναι αυτο που νομιζεις. χαχαχα.Και εφυγε θυμωμενη. Τσεκαρετε αυτο . Πήγαινε στο θέμα: ατακες για να ριχνουμε γκμονες
Μήνυμα στις 8/8/2010 στις 22:09 @Sex
Τοτε θα ειναι καπιου ειδους κραμπα.Πιασηματο κτλ.Παντος η συστροφη ορχεων δεν γινεται απαρετητα απο χτυπημα.Φιλε εχω την πεπιθυση πως θα ζησεις ομως. ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στον όρχι |