Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 14:58 @Διάφορα
xaxa!!wraia!toulaxiston esi ekanes to kalo k eides to oneiro k vgike k kati kalo,ap ti mia to agori edeikse endiaferon k ap tin alli i fili sou katalave oti den to ithele paragmatika!!kali fasi!!
Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 14:48 @Κλάψιμο
rwtisa ton kollito mou pou paizei drums k asxoleitai epagkelmatika me ta krousta k ta drums k mou pe pou i kaliteri marka stin ellada einai i gabriel.meta sinista yamaha... Πήγαινε στο θέμα: drumsss
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 14:43 @Διάφορα
nai,genika to pathainw auto me ta oneira...otan vlepv kalo oneiro me kapoio agapimeno mou proswpo panta vgainei se kati kalo!! esena exei epireasei esena i gnwsto sou kapoio oneiro sou? Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 14:34 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:loipon,s ena oneiro mou to kalokairi eixa dei tin kolliti mou na milaei me to agori pou tis arese.to agori auto sto oneiro edeixne megalo endiaferon gia tin kolliti mou k ap oso thimamai kati eixe ginei metaksi tous,enw stin pragmatikotita ekeino to diastima an k kserontan itan aploi gnwstoi...meta apo liges meres,enw den eixa milisei gia t oneiro auto sti fili m,mou eipe i kolliti mou ena peristatiko me to agori auto otan itan mazi stin athina.itan poli triferos mazi tis k milousan gia diafora themata k eftasan k sto thema tous,giati i fili mou tou eipe oti tis arese k tis eipe oti tha ithele na einai mazi tis alla to provlima itan oti fovotan tin apostasi...an k den ta ftiaksan,dethikan apo keini ti mera poli san parea.otan mou ta pe auta i kolliti mou,thimithika to oneiro pou eixa dei,tis to pa k epathe plaka,giati den perimene na gnwrisei toso kala auto to paidi. ntaksei,mporei na tan simptwsi to oneiro mou,alla panta tis elega oti eixa ena enstikto pws kati tha ginei m auto to paidi,estw k an itan mia triferi gnwrimia..! Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 28/1/2008 στις 14:25 @Κλάψιμο
3 einai oi kopeles pou mou exoun stathei se otidipote (kalo i kako) k kserw pwstha einai panta dipla mou:i mana mou panw ap ola,i kolliti mou pou tin exw edw k 5 xronia k tin agapw para poli k i adelfi mou pou ti thewrw 2i kolliti mou..
Πήγαινε στο θέμα: Άτομα που στέκονται στις δυσκολίες
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 20:37 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:σε εκείνον που αγαπώ θα ήθελα να του μιλήσω και να του πω όλα όσα ήξερα για την κοπέλα του που τον απατούσε,να του π όλα όσα νιώθω κ ότι αν κ όλη η ιστορία έχει τελειώσει εγώ θα υπάρχω πάντα γι αυτόν,για ο,τιδήποτε θελήσει...αλλά δυστυχώς βρισκεται μακριά,πολύ μακριά για να βγάλω από μέσα μου όλα όσα θέλω να του πω....Πήγαινε στο θέμα: Τι θα θελατε να πειτε..
Μήνυμα στις 27/1/2008 στις 20:32 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:λοιπόν,εγώ το αγόρι που αγάπησα κ αγαπώ ακόμα το γνώρισα στη φιλαρμονική που πηγαίνουμε,της 27/10/2004,που είχαμε πρόβα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.Τότε ήμουν 14 και ήμουν στη μπαντίνα κ στη μπάντα της φιλαρμονικής.Εκείνος ήταν 16.Είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ μαζί του κ τον γνώρισα μέσω μιας κοινής μας φίλης,της οποίας τότε της ελεγε ότι με έβρισκε πολύ γλυκιά κ ήθελε να γνωριστούμε.Εκείνη τη μέρα λοιπόν,μετά την πρόβα,είχαμε μαζευτεί καποια παιδιά έξω απ το κτήριο της φιλαρμονικής,μιλούσα με την κοινή μας φίλη κ ήρθε κ αυτός στην παρέα μας κ έτσι τον γνώρισα.Εκείνη τη μέρα είχε μια συναυλία εκείνος με κάτι άλλα παιδιά απ τη φιλαρμονική κ μετά τη συζήτηση που είχαμε με τη φίλη μας,μου είπε αν ήθελα να πάω κ εγώ στη συναυλία να δω τα παιδιά που έπαιζαν.Πήγα εγώ κ ήρθε κ με βρήκε εκεί που καθομουν κ μιλήσαμε για διάφορα θέματα.Ήταν όλα πολύ ωραία,ο τρόπος που μου μιλούσε,η πρώτη μας κουβέντα,όλα... Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας. Μετά από αυτή τη γνωριμία όλα ήταν τέλεια για μένα,κατεβαίναμε πολύ συχνά βόλτες,γίναμε οι καλύτεροι φίλοι,μέχρι που είμασταν μαζί για 3.5 μήνες,χωρίσαμε κ έμεινε έτσι η πρώτη μου αγάπη.. δυστυχώς οι σχέσεις μας έγιναν πιο ''κρύες'' αν κ συνεχίσαμε κ συνεχίζουμε ακόμα να μιλάμε σαν παλιοί ''φίλοι''... Πήγαινε στο θέμα: pws gnwrisate...
Μήνυμα στις 25/1/2008 στις 19:52 @Διάφορα
3 ταινίες με εχουν συγκινήσει πάρα πολύ: ''the notebook'' ''θα σε βρω στον παράδεισο'' ''forrest gump'' επίσης μια πολύ καλή ταινία είναι και ''η τίγρης κ το χιόνι''! Πήγαινε στο θέμα: The bst m0vie!
Μήνυμα στις 20/1/2008 στις 22:49 @Θ. Κλημεντίνη
+fwnw me ton s.b.i.i.l.ap ti stigmi pou einai fili sou prepei na tis miliseis k na sizitisete opoiodipote thema tin apasxolei gia to kalo tis!
Πήγαινε στο θέμα: News...
Μήνυμα στις 17/1/2008 στις 21:53 @Θ. Κλημεντίνη
κι εγώ πιστεύω ότι ζηλεύουν οι ''φίλοι σου''.και λόγω της ομοριάς της κοπέλας σου κ επειδή ζεις μια απ τις ωραιότερες φάσεις της ζωής σου κ ίσως αυτοί δε ξέρουν αν ποτέ θα καταφέρουν να έχουν ποτέ μια τόσο τέλεια σχέση... από τη στιγμή που ξέρουν πόσα έκανες γι αυτή την κοπέλα κ φαίνεται πόσο πολύ την αγαπάς είναι αδιανόητα όσα λένε.αν ήταν πραγματικοί φίλοι θα σε ενθάρρυναν κ θα ήταν δίπλα σου σε κάθε σου απόφαση. γι αυτό μην τους ξαναδώσεις καμία σημασία κ κάνε τη ζωή σου..!κι όταν σε λίγο καιρό θα σε βλέπουν με την γυναίκα σου πλέον κ όχι κοπέλα σου ευτυχισμένο αυτό θα είναι το χειρότερο χτύπημα γι αυτούς,είτε μιλάτε είτε όχι. εσύ απλά συνέχιζε να χτίζεις την ευτυχία σου χωρίς ''παράσιτα''! Πήγαινε στο θέμα: den 8elw na pistevoun oyi... |