Μήνυμα στις 15/7/2007 στις 17:33 @Θ. Κλημεντίνη
Τελικα θα βγητε? Οσο αναφορα τα κατεβατα θα συμφωνησω με τον senza και εγω το ειχα κανει μια φορα και μου ειπε το ακριβως αντιθετο απο οτι περιμενα και δεν ηξερα τι να απαντησω. Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πω με στυλ?
Μήνυμα στις 15/7/2007 στις 17:16 @Θ. Κλημεντίνη
2 χιλοπιτες εχει φαει οχι 3. Τρεις φοπρες μου τα εχει ζητησει και την 2η φορα τα φτιαξαμε.
Πήγαινε στο θέμα: γιατι σε εμενα!!!!!!!!
Μήνυμα στις 14/7/2007 στις 19:32 @Κλάψιμο
το when you 're gone της avril ειδικα αν δεις και το video clip σιγουρα θα κλαψεις
Πήγαινε στο θέμα: Ενα τραγουδι down
Μήνυμα στις 14/7/2007 στις 19:30 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:για το πρωτο δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα για το 2ο σου λεω να της στειλεις 1 μυνημα και να της πεις οτι θες την δεις καλυτερα σε καποια καφετερια. Και πες της οτι θες. αφου σε γουσταρει λογικα θα δεκτει(στα κοριτσια αρεσει να τους τα ριχνουν στη μουρη). Αν σου πει οχι δεν πειραει και χιλοπιτες για να τρωγονται ειναι εξαλου θα κερδισεις και εμπειρια.ορμαααααα Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πω με στυλ?
Μήνυμα στις 14/7/2007 στις 19:21 @Θ. Κλημεντίνη
Το ξέρω ότι έκανα μεγαλη βλακεια. Την επομενη μερα πηγα να του μιλησω και με εγραψε κανονικα (στο τσακ δεν με εβρισε που αν το εκανε δικιο θα ειχε) ΥΓ: στο 1ο post εχω κανει κατι ορθογραφικα που βγαζουν ματι. ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: γιατι σε εμενα!!!!!!!!
Μήνυμα στις 14/7/2007 στις 00:15 @Θ. Κλημεντίνη
το θεμα ειναι οτι μου τα εχει ζητσει 3 φορες και μονο την μια φορα τα φτιαξαμε και δεν νομιζω πως θα το κανει για 4η φορα γιατι ειναι λιγο ντροπαλουλης. Πήγαινε στο θέμα: γιατι σε εμενα!!!!!!!!
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 20:12 @Θ. Κλημεντίνη
Πριν ενα χρονο τα ειχα φτιαξει με ενα παιδι ο οποιος με τρελαινει (εχει κατι ματαρες)ειναι ο μονος γλυκουλης που δεν με εχει ξενερωσει ποτε. Μετα απο 2 μηνες χωρισαμε για μαλακιες ή μαλλον μας χωρισε ο αδερφος του που με γουσταρει. Εγω εχω ξεκαθαρησει στον αδερφο του οτι μου αρεσει ο αδερφος του. Δεν χαθηκαμε ομως αυτος το ξερει οτι τον γουσταρω και εγω ξερω οτι με γουσταρει. Οταν μου μιλαει με κοιταει παντα στα ματια και εγω δεν ξερω τι να κανω συνηθως κοκκινιζω χωρις να το καταλαβω και εκεινος μου λεει γιατι κοκκινισες και τετοια(εχει τοσο οραια ματια Πριν 3 μηνες είπα να του την πεσω σε καθε διαλειμμα τον κοιταζα καρφοτα, οσπου μια μερα πηγα και τον ρωτησα ποια γουσταρει δεν μου απαντησε και εγυγε χωρις καν να μου απαντησει! Την επομενη μερα τσακοθηκα με την κολλητη μου αγρια και ειχα τα νευρα μου και ερχεται αυτος με ενα χαμογελο ως τ'αφτια και μου ειπε οτι θελει να τα φτυιαξουμε και εγω η ηλιθια του ειπα χεστηκα ειμα Β Λ Α Μ Ε Ν Η Ευτηχως μιλαμε οπως παλια και νομιζω οτι μου την ξαναπευτει τι να κανω??????????????? Πήγαινε στο θέμα: γιατι σε εμενα!!!!!!!!
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 19:23 @Sex
να 'σαι καλα με εκανες και γελασα τι αλλο θα ακουσω θεε μου Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση.Μια βοηθεια...
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 19:14 @Διάφορα
Μην ανυσηχεις για τους γυφτους που σου τα πριζουνε πρωι πρωι και στην αθηνα τα ιδια γινονται ειδικα ο τσιμακος ο σιγουρος μου σπαει τα νευρα καθε πρωι(καλο καρπουζι εχω ολα με το μαχαιρι και με τη γουλα παρε κυρια ο τσιμακος ο σιγουρος) απ' εξω τα εχω μαθει, γιατι ο αλλος ο παλιατζης (όλα τα σιδερα μαζευω) θα σου συνιστοθσα να παρεις 1 walkman και να ακους μουσικη. οσο αναφορα για το που θα ηθελα να μενω αθηνα και παλι αθηνα 1)στα χωρια δεν εχει ζωη οπου και να κοιταξεις βλεπεις δεντρα και γαιδουρια δεν λεω καλο ειναι το οξυγονο αλλα προτιμω να βλεπω τα καμπριο με κανενα κουκλο μεσα 2)στα χωρια επειδη εχει κατσαβραχα δεν μπορεις να προχωρησεις με τα τακουνια για να πας σε καποια γιορτη γιατι αν πεσεις θα σκισεις και το φορεμα παει και το μακιγιαζ (χεσε μεσα) 3)οταν αρνμεγεις την κατσικα πρεπει να μην εχεις κανει μανικιουρ για να μην την πονεσεις Ε Λ Ε Ο Σ Κι αλλα θελετε!!!! Δεν λεω καλη ειναι η εξοχη αλλα για καμια βδομαδα Δεν προσπαθω να το παιξω πρωτεθουσιανα αλλα ετσι εχω μαθει. ΟΠΩΣ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Πήγαινε στο θέμα: Θέλω ησυχία. |