Μήνυμα στις 30/9/2013 στις 18:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια ειμαι 17 χρονων και θελω επιγοντως μεσα σε 1-2 μηνες να εχω μαζεψει ενα ποσο απο χρηματα!Θελω περιπου 100-200 ευρω...μπορειτε να μου πειτε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο σκεφτεστε? Ευχαριστω και απαντηστε εαν μπορειτε γιατι ειναι σημαντικο! Πήγαινε στο θέμα: Γρηγορες λυσεις!
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 17:32 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια.Θελω να παρω ενα pc σταθερο γιατι το παλιο δεν παει καλα.Εχω μαζεψει 200 ευρω μεχρι στιγμης.Ειμαι 16μιση χρονων και θελω ακομα γυρω στα 250-300 ευρω για να τα συμπληρωσω.Μπορειτε να μου πειτε τροπους για να βγαλω αυτα τα λεφτα.Τα γενεθλια μου ειναι σε 3μιση μηνες οποτε αντι να περιμενω να μαζεψω απο εκει μπορω να κανω κατι πιο γρηγορα? Περιμενω απαντησεις! Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: ΛΕΦΤΑΑΑ!!!!
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 11:40 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια..τι εχετε να πειτε για αυτους που το παιζουν μαγκες και αλητες του σχολειου? Να τους δινεις σημασια η οχι? και εαν σου κανουν τον "ΜΑΓΚΑ" εσυ να αντιδρας κανονικα λες και πας να τσακωθεις η να τον αγνοεις τελειως? Γενικα γραψτε την γνωμη σας για αυτους! Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!!
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 13:36 @Θ. Κλημεντίνη
Οπως ειπε και ο webmaster προκειται για ιο. Εχω παθει κατι τετοιο αλλα οχι απο πορνο site.Το εχω παθει απλα απο ενα site που κατεβαζες διαφορες εφαρμογες.Καταρχας θα σου ελεγα να μην πληρωσεις με τιποτα.ειναι μια κοροιδια. Εαν εχεις καποιον φιλο σου που να ειναι ειδικος σε αυτα πες του να σου κανει ενα απλο format. Εαν το πας σε καποιο καταστημα υπαρχει περιπτωση να σου ανοιξουν το pc και να δουνε τον ιο και αυτα που εχεις παθει.Δεν υπαρχει περιπτωση να σου πουν τπτ απλως στο ειπα σαν πληροφορια επειδη ενας φιλος μου ειναι τεχνικος υπολογιστων!
Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι έμπλεξα χωρίς λόγο?
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 01:39 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια...θα ηθελα να ρωτησω το εξης! Σε περιπτωση απειλης απο καποιον εσυ τι πρεπει να κανεις εκτος απο την λυση της αστυνομιας? Εννοω δειχνεις αδιαφορια η τπτ αλλο? Να σημειωσω επισης ΑΝ αυτες οι απειλες σου ερχονται απο ατομο που δεν γνωριζεις,στο ιντερνετ.Δηλαδη απλως σου στελνει μηνυματα. Περιμενω τις απαντησεις σας.Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΕΙΛΕΣ
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 21:41 @Θ. Κλημεντίνη
Κατα την γνωμη μου ειναι η καταλληλη ευκαιρια τωρα...Αφου ειναι σε αποσταση μπορεις εσυ να κανεις την κινηση πριν προλαβουν και τα ξαναβρουν και δεθουν αρκετα...Φυσικα αυτο να το κανεις εαν πιστευεις οτι εχεις καποιες πιθανοτητες για να την κερδισεις. Εαν σου πει "οχι επειδη ειμαι σε δυσκολη φαση" τοτε δεν θα το λεει σαν δικαιολογια γιατι οντως θα ειναι σε λιγο παραξενη κατασταση.Παντως προσπαθησε εσυ και καπως θα ανταμειφθεις...αρκει μην κανεις τα παλια σου λαθη!
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:48 @Θ. Κλημεντίνη
Καλη επιτυχια μεγαλε :)
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:13 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα φιλε. Εαν οντως σε κοιταζει και αυτη τοτε νομιζω οτι δεν το κανει απο ευγενεια και μονο. Αυτο που θα σου ελεγα να κανεις ειναι αυτο που εκανε και ο φιλος μου πιο παλια και καταφερε να την κερδισει. Οταν πηγαινεις σε αυτη την καφετερια θα την χαιρετας πρωτα και θα προσπαθεις να πιανεις και λιγη κουβεντα. Οταν σε κοιταει θα την κοιτας και εσυ.Μην την αγνοεις εαν οντως σε κοιταει. Δηλαδη μη λες σε φιλους σου να την βλεπουν και να σου λενε εαν σε κοιταει.Εσυ και μονο εσυ θα κανεις τις κινησεις. Αφου σιγουρευτεις και καπως πως δεν εχει σχεση τοτε εισαι ετοιμος για επιθεση. Θα σου ελεγα εαν εχεις και πιο πολυ θαρρος να της εδινες το χαρτακι με τον αριθμο σου FACE TO FACE λεγοντας της "αυτος ειναι ο αριθμος μου και οποτε θελεις παρε" η "αυτος ειναι ο αριθμος σου και αμα ενδιαφερεσαι παρε". Εαν εισαι λιγο ντροπαλος για αυτα τοτε αφησε το χαρτακι στο τραπεζι και σιγουρεψου οτι θα το παρει ΑΥΤΗ...εαν σε βοηθησα κανε ΑΠΟΔΕΚΤΗ την απαντηση!Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία σε καφετέρια
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 13:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα φιλε.Το ιδιο ακριβως προβλημα το ειχα και εγω παλια επειδη ντρεπομουν.Και εμενα με χωρισε για αυτο τον λογο.Δεν εισαι ο μονος.Πρωτα απο ολα να ξερεις οτι τα κοριτσια θελουν ενα αγορι το οποιο να κανει αυτο τις πρωτες κινησεις και γενικα θεωρουν το αγορι την ΒΑΣΗ αυτης της σχεσης! Η κοπελα προφανως ξενερωσε αρκετα για να σε χωρισει. Εαν δεν εκανες κιολας πολλες κινησεις τοτε σιγουρα δεν ενιωθε και αυτη καλα σε αυτη την σχεση και βαρεθηκε. Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να της ξαναμιλησεις οταν θα ειναι μονη της χωρις αλλα ΑΤΟΜΑ μπροστα. Θα της πεις οτι εχεις αλλαξει και οτι εισαι ετοιμος για μια νεα καλη σχεση. Ζητα της μια δευτερη ευκαιρια δηλαδη. Εαν το κοριτσι εχει καλο χαρακτηρα και δεν ειναι κανα τσουλακι και κανα κολοπαιδο τοτε πιστευω πως εχεις αρκετες πιθανοτητες. Εαν πιστευεις οτι δεν εχεις ουτε μια πιθανοτητα να την ξανακερδισεις τοτε προσπαθησε να βρεις καποια αλλη και να βγαινεις πιο πολυ με τους φιλους σου για να διασκεδαζεις.Κανε ΑΠΟΔΕΚΤΗ την απαντηση μου εαν σε βοηθησα!Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 00:25 @Sex
Καθε ποτε και με τι ακριβως πρεπει να πλενουμε το πεος? Σκετο νερο η να βαζουμε και τπτ αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΕΟΥΣ |