Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 16:23 @Sex
Όντως το έχω ακούσει αυτό για τους πορνοστάρ
Πήγαινε στο θέμα: Περιμετρος πεους
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 04:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξέρω, τι να σου πω. Κανονικό μου φαίνεται.Πήγαινε στο θέμα: Περιμετρος πεους
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 03:31 @Sex
Εγώ την έχω 14 σε περίμετρο και δε μου φαίνεται ιδιαίτερα χοντρή. Το 8-10 ακούγεται βεβαια λίγο.
Πήγαινε στο θέμα: Περιμετρος πεους
Μήνυμα στις 2/11/2015 στις 04:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά είναι το μέγεθος σου και θα μεγαλώσει κι άλλο. Δε φταίει τίποτα. Μην ανησυχείς.Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 31/10/2015 στις 12:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσιολογικό ειναι ακόμα και για έναν ενήλικα. Θα μεγαλώσει κι αλλο γιατί εισαι μικρός ακόμα. Μη σε απασχολεί, μια χαρα εισαι.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους;
Μήνυμα στις 25/10/2015 στις 12:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μην ανησυχείς. Πήγαινε διακοπές χαλαρά και ό,τι γίνει. Μη σκέφτεσαι από τώρα για την πρώτη φορά. Αν έχεις άγχος τότε είναι που δε θα καυλώσεις. Όλα θα έρθουν φυσικά, θα το δεις. Όσο για τη διάρκεια, στον καθένα είναι διαφορετική, αλλά επειδή πολλοί αγχώνονται χύνουν πολύ γρήγορα ή αντίθετα αργούν να τελειώσουν. Θα δεις ότι η πρώτη φορά είναι υπέροχη και μαγική. Υπομονή και ψυχραιμία.Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και στύση
Μήνυμα στις 22/10/2015 στις 16:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μην ανησυχείς σίγουρα θα μεγαλώσει. Είσαι μικρός ακόμα και μέχρι τα 18, ίσως και παραπάνω θα μεγαλώσει αρκετά. ΥπομονήΠήγαινε στο θέμα: Μήκος πέοθς
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 21:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχάς πρέπει η πίπα να είναι πίπα. Εννοώ όχι χέρια μόνο στόμα και όσο το δυνατόν πιο βαθιά. Επίσης ιδιαίτερη περιποίηση στο κεφάλι, αλλά και στα αρχίδια. Θελω η κοπέλα που το κάνει να το κάνει γιατί το θέλει και όχι σαν αγγαρεία. Να με κοιτάει στα μάτια και να βλέπω την καύλα της. Όσον αφορά το σεξ, θέλω η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν θελω να τα περιμένει όλα από εμένα. Να με καβαλάει από πάνω και να με ανάβει με προκαταρκτικά. Θέλω επίσης να με αφήνει να της κάνω γλειφομουνι και να την περιποιούμαι με τα χέρια και να μην μπαίνω κατευθείαν μεσα. Μετά είναι όλα αυτα τα παιχνιδάκια, όπως στριπτιζ κλπ.Πήγαινε στο θέμα: Τι σας αρέσει?
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 11:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ξυρισμένο ή καλύτερα να κόβεις τις τρίχες με ψαλιδάκι.Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμένο ή αξύριστο?
Μήνυμα στις 6/5/2015 στις 22:04 @Sex
Καθόλου μικρό φίλε. Πολλοί έχουν 12 και 13. Μια χαρα ειναι. Χάσε κιλά και θα μεγαλώσει κι άλλο.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος/ξυρισμα/παχυσαρκια |