Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 10:33 @Κλάψιμο
Ρε φίλε,γονείς του είναι,δεν είναι παιχνίδια για να κάνει αυτά..Αν κάνει αυτά,παίζει να σε διώξουν και από το σπίτι Πρέπει να καταλάβεις τους γονείς σου..Το καλό σου θέλουν..Και εμένα(είμαι στην ηλικία σου)με πρίζουν για το παραμικρό.. Γονείς σου είναι το καλό σου θέλουν,αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι σου συμπεριφέρονται λάθος...Αλλά και σε αυτούς δεν ήρθε η ζωή με οδηγίες χρήσης για να ξέρουν πως θα σου συμπεριφέρονται σωστά.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα με γονεις
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 10:18 @Διάφορα
Ναι δίκιο έχεις,αλλά δυσκολεύομαι πολύ όταν έχει φασαρία..
Πήγαινε στο θέμα: Ανάγνωση και συγκέντρωση
Μήνυμα στις 17/5/2014 στις 14:34 @Διάφορα
Χαίρε φτούδες! Εξετάσεις σε λίγες μέρες,διάβασμα ελάχιστο..Όχι ότι δεν διαβάζω,αλλά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ΚΑΘΟΛΟΥ!Αν σκεφτώ κάτι την ώρα που θα διαβάζω δεν καταλαβαίνω τίποτα από ότι διαβάζω..Αν ακούσω κάτι,την ώρα που διαβάζω,χάνω την αυτοσυγκέντρωση..Δηλαδή για να διαβάσω,πρέπει να μην ακούω τίποτα,να μην γίνεται τίποτα... Ξέρει κανείς τίποτα,καμιά μέθοδο για να μπορώ να συγκεντρώνομαι; Πήγαινε στο θέμα: Ανάγνωση και συγκέντρωση
Μήνυμα στις 14/5/2014 στις 16:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν γίνεται!!Μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα και καρκίνος στο πέος,πρέπει να πας οπωσδήποτε σε ειδικό να σε δει.. κοίτα εδώ Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση
Μήνυμα στις 13/5/2014 στις 21:32 @Διάφορα
Δεν υπάρχει τι λες και πως το λες..Όπως σου βγει.. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη μου δουλειά
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 21:26 @Διάφορα
Σχετικά με την γυμναστική νομίζω σου έχω ξαναπεί για αυτό το θέμα..Διατροφολόγος σωστό,αλλά δεν πάνε πολλοί,σε διατροφολόγο πια. Φυσιοθεραπευτής είναι μια πολύ καλή λύση..Πολύ καλά λεφτά.. Πήγαινε στο θέμα: Επαγγελματα με μελλον
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 21:02 @Διάφορα
Λογιστής..Για Ελλάδα.. Έξυπνη ιδέα,είναι να ανοίξεις γυράδικο σε Γερμανία ή Αγγλία :) Πήγαινε στο θέμα: Επαγγελματα με μελλον
Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 16:51 @Θ. Κλημεντίνη
Πιθανών το παίζει και καλά δύσκολος.. Σε θέλει,δώσε λίγο χρόνο,δεν θα αντέξει να κρατηθεί για πολύ ακόμα.. Αυτό που,σου πετάει υπονοούμενα και εσύ πας να συνεχίσεις και αλλάζει κουβέντα σημαίνει ότι θέλει να δείξει πως και καλά δεν τον νοιάζει πλέον.. Πήγαινε στο θέμα: Εχω μπερδευτει...
Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 15:12 @Θ. Κλημεντίνη
Κλασσικό ανώριμο,που δεν ξέρει τι θέλει. Ξεκαθάρισε της, ή θα σου φέρεται κανονικά ή τέλος,άλλαξε παρέα.. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι εγω λαθος η οχι |