Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 14:11 @Sex
Παιδια θελω να ακουσω κιαλες γνωμες.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω φιμωση?
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 19:48 @Sex
Εγω 16 και 13 εκατωστα(πρην αρκετο κερο το μετρησα τωρα δεν το εχω μετρηση)
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε ?
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 19:46 @Sex
οπως λεει ο τιτλος ειχα αναφερει με το πετσακι σε αλλο ποστ τι ειχα παθει τωρα μπηκα στη μπανιερα και εκανα κρυο μπανιο και το πετσακι παλη πηγε να μαζευτι και να μινει μονο το κεφαλη αλλα ευτιχως το παρατηρησα και το τραβηξα προς τα κατω το πετσακι πονεσε λιγο αλλα το καταφερα και δεν εγινε κατι παρολα αυτα τωρα εχει μινει λιγο μικρο παλια στο κρυο ανοιγε μονο του το κεφαλακη τωρα το πετσακι ομως κληνει εχω φιμωση? Αν ναι μπορω να αποφυγω χειρουργεια και ιστοριες.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω φιμωση?
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 22:25 @Διάφορα
Για μενα σαν ωραιεες σχολες μπορω να πω οτι ειναι η θεολογικη η Ιστορια αρχαιολογιας και ιατρος.
Πήγαινε στο θέμα: Eππαγγελματικη αποκατασταση
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 22:23 @Flame
Καυχιθικαν οτι ειναι απο ιλλυριους δεν συμαινει οτι πραγματι ειναι. Πήγαινε στο θέμα: ΑΛΒΑΝΟΙ-ΚΑΤΑΓΩΓΟΙ
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ανοησιες απο τοτε που σταματησα να τα πιστευω ξεκαθαρισα οτι ειναι ενα ψεμα μιας και τιποτα αποσα ελεγαν οι ψευτες οι αστρολογοι δεν εβγενε αληθινο προς εμενα... Τεσπα οσο για το θεμα σου δεν εισαι υποχρεομενος για τιποτα αλλα εισαι υποχρεομενος να δινεις μια καλη εικονα στην κοπελα σου οποτε μερικες φορες μπορεις να κερασεις και αμα δεν εχεις λεφτα θα σε κατανοηση αν σε αγαπαει πιστεβω.Πήγαινε στο θέμα: Σε καφε...κερναω ή ο καθενας τα δικα του?
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 21:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν εχει καμια σημασια ολοι εχουμε ορμες καποια αγορια π.χ αν ειναι με 2 κοριτσια μπορει να θελει να της πηδηξει και της δυο γιατι τον ελκυουναι δεν ειναι κακο αυτο αλλα φυσιολογικοτατο ετσι ειναι λοιπον και με σενα τωρα απλα εχεις να στο ποιο καθαρα "Κ*βλες" συγκρατισου απο τι στιγμη που δεν κανεις τιποτα οπως ειπε ο πανος δεν θεωρησε πουτανα.Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό;;
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 17:02 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:οπως νομιζεις αλλα επαναλαμβανω επειδι βλεπω οτι κολας ευκολα μην ανχονεσε για τιποτα μην σκεφτεσε τιποτα αναφερομαι και στο αλλο σου τοπικ και νομιζεις οτι και καλα εισαι γκει σου ξαναλεω λοιπον οτι εισαι ενταξει και δεν τρεχει τιποτα ζησε την ζωη σου τωρα που μπορεις με μια ομορφη κοπελα και μην σε νιαζει τιποτα!.Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογία και Συναισθήματα
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 16:56 @Flame
Ιλλυριοι δεν ειναι ειναι αλλοι σκαρφιζονται οτι ειναι και ηπειρωτες ρε φιλε... Και εμεις αν βγει η φημη οτι ειμαστε απογονοι αμερικανων π.χ παει να πει οτι αληθευει? Δεν ειναι τοσο μεγαλο διαστημα για να καταλαβει καποιος οτι ειναι παραρτημα ιταλικο. και τωρα που διαβασα ενα αρθρο βλεπω οτι ενας φιλοσοφος ελληνας ειχε γραψει για καποιον ιλλυριο και τετοια και φυσικα δεν αναφερει πουθενα οτι η σημερινη ιλλυριοι ειναι οι αλβανοι αλλα οτι εχουν αφανιστη πολλους αιωνες πριν. Αν και οι αλβανοι το 1945 αρχηζαν να καυχιουνται οτι ειναι απογονοι των ιλλυριων και οτι συνεχιζουν την διθεν ιστορια τους... Τι να πω κανεις δεν ξερει.
Πήγαινε στο θέμα: ΑΛΒΑΝΟΙ-ΚΑΤΑΓΩΓΟΙ
Μήνυμα στις 17/11/2011 στις 16:29 @Flame
Δεν καταλαβες καλα τι ειπα... Οι ιταλοι εφτιαξαν το κρατος αυτο και εβαλαν τους τσιγγανους μεσα ωστε να εχουν καλητερο εμποριο με μια χωρα (Εξυπναδα) και οι αλβανοι ανεξηρτοποιηθικαν διοτι οι ιταλοι μετα απο κερο τους εφτυσαν δεν τους ενισχιαν και εχουμε την σημερινη αλβανια... Δεν ειναι τυχαιο που οταν πρωτοηρθαν στην ελλαδα θυμαμαι το 2004 ηταν κατι κουτσι με μισα δοντια.. και τωρα ειναι κυριοι Α και εχω και φιλους αλβανους βασικα οχι και κολιταρια που μου το εχουν επιβαβαιωση αυτο και η ιστορια τους το γραφει οτι ανεξαρτητοποιηθικαν το 1912 και εγιναν κρατος.. Πήγαινε στο θέμα: ΑΛΒΑΝΟΙ-ΚΑΤΑΓΩΓΟΙ |