Μήνυμα στις 31/1/2008 στις 14:22 @Διάφορα
den prepei na skeftesai pia katholou olo to misos pou tou eixes mexri prin ligo kairo.vasika prepei na ton kseperaseis teleiws k na exeis sto mualo sou mono tis kales sas anamniseis.twra gia to ti prepei na kaneis,gia na sou figei olo auto pou akoma kratas mporeis na rwtiseis na matheis an einai kala i akoma k na tou steileis ena filiko gramma ekei pou einai i akoma k ena email an ksereis pio exei,apla gia na matheis ti kanei,tpt parapanw.k den pisteuw oti einai anagki na tou zitiseis signwmi afou ekeinos sou ekane kako... just go on k ksexna ta palia! Πήγαινε στο θέμα: Ligaki para3eno...
Μήνυμα στις 31/1/2008 στις 11:40 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:τι να πω....ειλικρινά κρίμα που λεγόμαστε άνθρωποι.....κρίμα...δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το θέαμα.κι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να το σταματήσουμε αυτό απλά ας το κάνουμε... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Η κακομεταχείριση
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 14:47 @Διάφορα
σημασία έχει η χημεία που υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού!τα κοινά ενδιαφέροντα κ οι προτιμήσεις είναι απλά ένα συν,τίποτα παραπάνω!!
Πήγαινε στο θέμα: to tairi sas....
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 10:28 @Διάφορα
Μαρκέλλα,συνήθως βλέπουμε όνειρα αλλά τις περισσότερες φορές δε τα θυμόμαστε το πρωί που ξυπνάμε...το παθαίνω κι εγώ να μη θυμάμαι το όνειρο που βλέπω κ παθαίνω το εξής: υπάρχει περίπτωση όταν είμαι στο δρόμο να βλέπω μια σκηνή είτε με τους περαστικούς είτε με κινήσεις δικές μου κ να νομίζω ότι κάπου το χω ξαναδεί όλο αυτό κ συνήθως μετά θυμάμαι την αντίστοιχη σκηνή από κάποιο όνειρό μου... τώρα για το τι όνειρα βλέπουμε,παράξενα,καλά,άσχημα κ.τ.λ.,πιστεύω ότι λειτουργεί το υποσυνείδητό μας απ το πως είμαστε κ τι σκεφτόμαστε όλη την υπόλοιπη μέρα... Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 10:17 @Θ. Κλημεντίνη
είναι απλό!!κανόνισε με τον κοινό γνωστό σας να κτεβείτε μια βόλτα για καφέ όλοι μαζί!!έτσι σίγουρα θα γνωριστείτε!!
Πήγαινε στο θέμα: ax....
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 10:15 @Διάφορα
χαχα!!!!+φωνω απόλυτα με τον th3o!!συνήθως οι μπαμπάδες πιάνοται εύκολα με τα χάδια της κόρης τους! κ μη ξεχάσεις να τον ρωτήσεις τι θέλει να του πάρεις απ΄την Αθήνα!!όλο και κάτι θα χρειάζεται!! Good luck!! Πήγαινε στο θέμα: Γονείς...
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 10:11 @Διάφορα
spiro,gia ton johny depp tha simfwnisw k egw!!einai katapliktikos ithopoios!!1
Πήγαινε στο θέμα: The bst m0vie!
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 16:18 @Διάφορα
''Δεν ξερω αν πρεπει να το λεω σε αλλου αυτο που μου συμβαινει,γιατι μερικοι δεν το βλεπουν φυσιολογικο..Ετσι το κρατω για μενα..'' κι όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό κ σε καταλαβαίνω γιατί κ εγώ το παθαίνω αυτό πολύ συχνα! Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 16:16 @Διάφορα
nai,to pisteuw auto.toulaxiston gia mena isxuei..polles fores epireazomai apo auta pou skeftomai oli ti mera k meta to vlepw se oneiro. genika nomizw oti otan kati to skeftomaste poli,i otan theloume poli na pragmatopoiithei kati,eite auto mporei na pragmatopoiithei,eite oxi,to vlepoume sto oneiro mas logw tis megalis mas epithimias..! Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 15:00 @Διάφορα
simfwnw mazi sas markella k ksanthoula!k to cinderella story k to kalokairi tis tery(eidika auto) einai katapliktika! episis wraia tainia einai k to the perfect man!
Πήγαινε στο θέμα: The bst m0vie! |