Μήνυμα στις 27/5/2023 στις 09:45 @Sex
Γεια σου κι από μένα. Αρχικά να σε ενημερώσω πως αυτό που περιγράφεις, όπως είπα εδώ, δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικό για την ηλικία σου. Σε παιδιά και ανήλικους η ακροποσθία ('πετσάκι') είναι ακόμη στενή και δεν μπορεί να τραβηχτεί εύκολα προς τα πίσω. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα αγόρια για να προστατεύεται το κεφαλάκι και αλλάζει σταδιακά από την εφηβεία και έπειτα. Εάν το πιέσεις παραπάνω από όσο αντέχει είναι λογικό να πονέσει κάπως. Στα 14 είσαι ακόμα μικρός, οπότε είναι φυσιολογικό η ακροποσθία να μην έχει χαλαρώσει πλήρως και το κεφαλάκι να είναι ακόμη πολύ ευαίσθητο στο άγγιγμα. Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να περιμένεις να μεγαλώσεις. Πέρα από αυτό, όμως, μπορείς να ακολουθείς και τις συμβουλές που σου έδωσε ο φίλος από πάνω. Λίγο απαλό τέντωμα προς τα κάτω ή προς τα πάνω για να αρχίσει το δέρμα να χαλαρώνει. Όταν δεν είσαι σε στύση ή με ζεστό νερό στο μπάνιο είναι ακόμη καλύτερα. Να πω, επίσης, ότι ο τρόπος που είπες ότι αυνανίζεσαι -με καλυμμένο το κεφάλι- είναι ο φυσιολογικός και δεν επηρεάζει καθόλου την απόλαυση. Δηλαδή σχεδόν όλοι πάνω-κάτω με αυτόν τον τρόπο αυνανίζονται. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 9/5/2023 στις 09:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε. Δεν έχεις θέμα. Όταν το πέος είναι σε στύση δεν είναι απαραίτητο να αποκαλύπτεται η βάλανος (κεφάλι), δηλαδή εάν το δέρμα δεν τραβηχτεί με το χέρι, συνήθως δεν κατεβαίνει από μόνο του. Επίσης, όταν το κεφαλάκι δεν έχει λιπανθεί π.χ. με σάλιο ή προσπερματικό υγρό κλπ., και ιδίως αν είσαι σε στύση, είναι νορμάλ να "σκαλώνει" κάπως το δέρμα αν πας να το κατεβάσεις επειδή είναι στεγνό. Αντίθετα, όπως είπες, εάν λιπανθεί κυλάει άνετα. Στο σεξ, επειδή το ανέφερες, ο κόλπος της γυναίκας είναι υγρός, οπότε όταν μπαίνει μέσα, γλιστράει μια χαρά. Έχε υπόψιν πως το δερματάκι όσο πιο συχνά το κατεβάζεις προς τα πίσω, τόσο περισσότερο θα χαλαρώνει σταδιακά, οπότε στο μέλλον θα γίνεται ακόμα πιο εύκολα.Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλάκι
Μήνυμα στις 5/5/2023 στις 13:19 @Sex
Χαχαχα... φίλε όλα τα πουτσοκέφαλα έτσι είναι Πήγαινε στο θέμα: Μήκος πέους-μετρηση
Μήνυμα στις 26/4/2023 στις 15:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικά να πούμε ότι η σεξουαλική επιθυμία σε κάθε άνθρωπο είναι κάτι προσωπικό και μπορεί να περνάει κατά καιρούς από διάφορες φάσεις. Υπάρχουν μέχρι και άνθρωποι που γενικά νιώθουν ελάχιστη ή και καθόλου. Θεωρώ πως στην ηλικία σου είσαι μικρός για συμπληρώματα. Εγώ δεν είμαι γιατρός να σου προτείνω κάτι, όμως νομίζω πως αυτό που περιγράφεις ίσως είναι και φυσιολογικό.Η θεωρία μου, που παρατήρησα και στον εαυτό μου, είναι πως από ένα σημείο και μετά, όταν φεύγεις από τα εφηβικά χρόνια (γυμνασίου, λυκείου), οι τρελές καύλες ηρεμούν. Είσαι σε μια ηλικία που έχεις ήδη παρακολουθήσει άπειρες τσόντες και έχεις προχωρήσει σεξουαλικά, με άλλα λόγια, έχεις κάνει πάρα πολλές φορές όσα πράγματα εξίταραν άρρωστα τον εγκέφαλό σου στα 13. Τώρα πλέον δεν είναι το ίδιο ευαίσθητος στα ίδια ερεθίσματα που ήταν πριν κάποια χρόνια, το οποίο μπορεί να εσύ ερμηνεύεις ως 'μειωμένη επιθυμία', ενώ είναι απλά ότι ωριμάζεις σαν άνθρωπος. Πιστεύω πως είναι πιθανό το άγχος για αυτή την ερώτηση να προκαλείται περισσότερο από κοινωνικές προσδοκίες, παρά από κάποιο πραγματικό πρόβλημα. Δηλαδή, ίσως απλά αγχώνεσαι, επειδή αναπαράγεις υποσυνείδητα την προσδοκία ότι ο άνδρας πρέπει να 'αποδείξει' κάτι στο κρεβάτι ή ότι θα είναι καυλωμένος 24/7 κλπ. Ως άνθρωπος δεν χρειάζεται να νιώθεις πίεση σε αυτό το κομμάτι, π.χ. να αποδώσεις παραπάνω από όσο θες. Κατά τη γνώμη μου, εφόσον είσαι ικανός να αποδώσεις σεξουαλικά, δεν υπάρχει από εκεί και πέρα σωστό και λάθος επίπεδο σεξουαλικής επιθυμίας, ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Δεν ξέρω την περίπτωση σου προσωπικά, αλλά νμζ πως κατά πάσα πιθανότητα είσαι μια χαρά φυσιολογικός και απλά αγχώθηκες λίγο παραπάνω. Πήγαινε στο θέμα: Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία
Μήνυμα στις 26/4/2023 στις 08:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικά να πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογικό και λέγεται σμήγμα. Μπορεί να εμφανιστεί στα γεννητικά όργανα αντρών και γυναικών καθώς μεγαλώνουν.Στα αγόρια εμφανίζεται πάνω στο κεφαλάκι (βάλανος) ή στην εσωτερική επιφάνεια της ακροποσθίας (δέρμα). Σε αυτά τα σημεία υπάρχει μια λεπτή μεμβράνη (βλεννογόνος) που φυσιολογικά διατηρείται ελαφρώς ενυδατωμένη. Το ίδιο ισχύει και με τα χείλη στα κορίτσια. Αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Η κυριότερη αιτία για αυτή την ουσία είναι σπέρμα (χύσι) ή προσπερματικά υγρά που μπορεί να μείνουν στο πουλί μετά από αυνανισμό ή απλά ερεθισμό κλπ. Όπως θα έχεις καταλάβει, εάν αυτό εμφανιστεί, φεύγει εύκολα στο ντουζ. Για να μην εμφανίζεται, απλά από την εφηβεία και μετά φρόντισε λίγο παραπάνω την υγιεινή του πουλιού σου: δλδ πλένεις την περιοχή στο μπάνιο και καθαρίζεις όταν μαζευτούν εκεί υγρά. Εάν έχεις αυτά στο νου σου, θα είσαι μια χαρά γενικά. Πήγαινε στο θέμα: Υγιεινή πέους
Μήνυμα στις 20/4/2023 στις 09:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό το 'πετσάκι΄ στη βάλανο λέγεται ακροποσθία. Γενικά, καλύπτει πλήρως το κεφάλι στο χαλαρό πέος (μπορεί να προεξέχει κιόλας) και συχνά το καλύπτει ακόμα και σε στύση, οπότε ναι, αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογικό. Επίσης η ακροποσθία μπορεί να έχει διάφορα μεγέθη σε κάθε αγόρι ή άνδρα, οπότε δεν υπάρχει καν 'σωστό' και 'λάθος' σε αυτή την περίπτωση.Όσον αφορά την αποκάλυψη του κεφαλιού, στα παιδιά αυτό το πετσάκι είναι στενό και σιγα-σιγά αρχίζει να χαλαρώνει κάπου στην εφηβεία. Στα 14 έχεις ακόμη χρόνο μπροστά σου, οπότε ώσπου να μεγαλώσεις κι άλλο, αυτό θα χαλαρώνει σταδιακά. Αν θες μπορείς να το τραβάς απαλά μόνος σου λίγες φορές την μέρα προς τα κάτω όσο πάει και μετά να το ξανακλείνεις. Αν δεν κατεβαίνει όλο, δεν χρειάζεται να το πιέζεις. Με αυτές τις μικρο-ασκήσεις μπορεί να χαλαρώσει πιο γρήγορα, τις προτείνουν κι οι ουρολόγοι. Προσωπικά ήμουν σε μια κάπως παρόμοια φάση και βελτιώθηκε όπως σου είπα σταδιακά, οπότε τώρα όλα μια χαρά. Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι στο πεος
Μήνυμα στις 8/4/2023 στις 17:36 @Sex
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Greek0123 για αυτή την τεχνική. Εγώ το είχα ανακαλύψει πριν 2 χρόνια πρπ και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό.😅 Λοιπόν, με το 1 χέρι κρατάς σταθερά το πουλί σ και κατεβάζεις την ακροποσθία('δερματάκι'). Εκτός απ την παλάμη που είπε πιο πάνω, μπορείς να βάλεις λίγο σάλιο στον αντίχειρα και να τρίβεις κυκλικά το κεφαλάκι γύρω/δίπλα απ τον χαλινό (η 'κλωστούλα' που έχει στην κάτω μεριά). Δώσε έμφαση κυρίως στη στεφάνη, δλδ στις άκρες (εκεί που τελειώνει το κεφάλι). Άμα το τρίβεις συνεχόμενα θα αρχίσεις να νιώθεις μια γαμάτη αίσθηση. Μπορεί να σ έρχεται να σφιχτείς και να το κάνεις γρήγορα, αλλά θέλει χαλαρά και με υπομονή και ίσως παραπάνω από 1 προσπάθεια ιδίως στην αρχή. Όταν πετυχαίνει είναι γαμάτο.
Εδώ νομίζω ο φίλος περιγράφει κάτι παρόμοιο ή ίσως και το ίδιο πράγμα. Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 8/4/2023 στις 16:26 @Sex
Εγώ ο ίδιος δεν το έχω κάνει, αλλά στο γυμνάσιο είδα συμμαθητές μου να το κάνουν διακριτικά στα πίσω θρανία και εν ώρα μαθήματος. Είχαν το χέρι μέσα στο παντελόνι και είχα ακούσει και έναν να λέει ψιθυριστά "χύνω χύνω".😅 Πήγαινε στο θέμα: Στύση στη τάξη σχολείο και αυνανισμός
Μήνυμα στις 27/11/2022 στις 08:29 @Sex
Κοίτα, γενικά η περιτομή στην Ελλάδα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι σπάνια πρακτική (κάτω από 10% του πληθυσμού). Διαδεδομένη είναι μόνο σε χώρες, όπου αντιμετωπίζεται ως θρησκευτική τελετή σε βρέφη, π.χ. στις μουσουλμανικές χώρες, ή στις ΗΠΑ (παραδόξως). Στον υπόλοιπο κόσμο εάν κάποιος το κάνει είναι είτε από δική του απόφαση, είτε δυστυχώς από λανθασμένες διαγνώσεις φίμωσης σε παιδιά, π.χ. δημοτικού, γυμνασίου, στα οποία η ακροποσθία μπορεί να είναι ελαφρώς στενή λόγω ηλικίας. Η λανθασμένες πληροφορίες γύρω από την φίμωση κάνουν πολλά παιδιά να αγχώνονται τζάμπα σε τέτοιες ηλικίες. Τώρα αν κάποιος είναι ενήλικας και θέλει να το κάνει από δική του απόφαση, είναι φυσικά ελεύθερος. Πήγαινε στο θέμα: Ποσοστό Ανδρών με Περιτομή Ελλάδα
Μήνυμα στις 27/11/2022 στις 08:11 @Sex
Επειδή υποθέτω ότι θα είσαι στην εφηβεία, θα σου πω πως ναι, είναι απολύτως φυσιολογικό σε αυτές τις ηλικίες η ακροποσθία να είναι κάπως στενή. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό, ούτε σημαίνει πως έχεις φίμωση. Εμένα π.χ. μου ήτανε ελαφρώς στενή όταν ήμουν μικρότερος, ενώ μετά την εφηβεία ανοίγει μια χαρά. Τις περισσότερες φορές είναι απλά τζάμπα άγχος! Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλι Πέους, αμφιβολία |