Μήνυμα στις 16/3/2017 στις 06:30 @Sex
Τώρα την έχω 19-19,5 στις καλές καυλες
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους γνώμη
Μήνυμα στις 8/3/2017 στις 09:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μεγάλο είναι και μάλλον δε θα αναπτυχθεί πολυ ακόμα. Στην ηλικία σου την ειχα 17.5 και πήρα μετά μόνο 2 πόντους ακόμα. Όποτε ίσως φτάσεις τα 20 εκατοστά.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους γνώμη
Μήνυμα στις 14/6/2016 στις 16:48 @Sex
Ε αν υπάρχουν βλέμματα και χαμόγελα και δέχεται και το μασάζ δεν τον λες και εντελώς στρειτ χαχαχα. Άντε καλή τύχη και εύχομαι να είστε μαζί.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω;;;
Μήνυμα στις 13/6/2016 στις 18:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Από τη μια του αρέσει που του κάνεις μασάζ και από την άλλη αντέδρασε που τον ακούμπησες πιο κάτω; Περίεργο ακούγεται αλλά μάλλον φαίνεται να έχει γκέι τάσεις και να τις συγκρατεί. Μπορεί να νιώθει άσχημα για την κοπέλα του και την κοπέλα σου ή να μην μπορεί να δεχτεί εύκολα ότι τον ελκύει ένα αγόρι. Ενδεχεται βέβαια και να μη θέλει να χαλάσει η φιλία σας. Άμα εσύ τον θες τόσο πολύ δεν έχεις άλλη επιλογή. Πες του πως νιώθεις, φίλησέ τον, δες πως θα αντιδράσει. Ξεκαθάρισέ του ότι άμα δε θέλει να γίνει κάτι μεταξύ σας τουλάχιστον να μείνετε φίλοι. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Καλή επιτυχία.Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω;;;
Μήνυμα στις 21/3/2016 στις 10:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρκετά μεγάλο είναι για την ηλικία σου, θα μεγαλώσει κι άλλο. Το κεφαλάκι πρέπει να βγαίνει όλο κάτω, οπότε είναι καλό. Ο καθε αντρας εκσπερματώνει διαφορετικά. Σε μερικούς πετάγεται και σε άλλους απλά τρέχει. Η ποσότητα εχει σημασία. Οπότε όλα μια χαρά.Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 28/2/2016 στις 19:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ξεκαθάρισέ το απλά. Πες του ότι δεν είσαι γκέι και ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Να τονίσεις όμως ότι τον συμπαθείς και τον θεωρείς καλό παιδί. Μην δοκιμάσεις κανένα κόλπο, πχ να μην του μιλάς ή να τον αποφεύγεις, γιατί μπορεί είτε να θυμώσει ή να κολλήσει χειρότερα.Πήγαινε στο θέμα: Είμαι straight και μου την πέφτει gay
Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 00:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου μιλήσω απολύτως ειλικρινά. Δε θεωρώ ότι αυτό που έκανες ήταν ανήθικο. Βέβαια δεν το θεωρώ και εντελώς ηθικό. Ήξερες από την αρχή ότι ήταν παντρεμένος και το συνέχισες. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και παιδιά στη μέση (ακόμα χειρότερα τότε), αλλά διέλυσες μια οικογένεια. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει βέβαια αυτός, όχι μόνο γιατί κορόιδεψε τον ίδιο και την καημένη τη γυναίκα του ότι είναι στρέιτ αλλά και γιατί παρέσυρε ένα μικρότερό του άντρα σε αυτό το χάος. Δε φαίνεται να έχεις πολλές εμπειρίες και επομένως είναι από τους πρώτους σου έρωτες. Μάλλον τον έχεις εξιδανικεύσει στο μυαλό σου και δεν κοιτάς τα ελαττώματά του. Μπορεί να θεωρείς ότι είσαι ερωτευμένος, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ένα κόλλημα. Αν το συνεχίσεις είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε μια τοξική σχέση. Σκέψου ότι είσαι ένα άτομο νέο και ανοιχτό με τη σεξουαλικότητά σου και είναι κρίμα να αφοσιωθείς σε κάποιο δειλό άτομα που όλη του τη ζωή προσποιείται. Επομένως πρέπει αυτός να αφήσει τη γυναίκα του και να βρει τον εαυτό του και εσύ να προσπαθήσεις να καταπνίξεις τα αισθήματα σου και να βρεις ένα άτομο που πραγματικά αξίζει την αγάπη και τις θυσίες σου.Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλια
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 19:02 @Sex
Είτε αρχίζαμε να λέμε διάφορα για τις πούτσες μας για πλάκα, είτε κοροϊδεύαμε ο ένας τον άλλον για το φούσκωμα στο παντελόνι, είτε βγαίναμε γυμνοί από το ντουζ και τέτοια. Γενικά δεν ήμασταν ντροπαλοί.
Πήγαινε στο θέμα: Διάφορα με φιλους
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 16:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γενικότερα έχω δει τρεις φίλους μου γυμνούς, κυρίως σε εκδρομές. Με έναν φίλο μου είχαμε τραβήξει μαζί μαλακία (ο καθένας το δικό του) και μου είχε πάρει πίπα. Ένας άλλος μου την είχε πέσει και τελικά το κάναμε. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι είμαι στρέιτ ή μπάι γιατί με ελκύουν κυρίως οι γυναίκες. Μάλλον πειραματίστηκα λόγω των ορμονών. Μην διστάζεις πάντως να πειραματιστείς, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εγώ δεν το έχω μετανιώσει και ούτε νιώθουμε άβολα μεταξύ μας.Πήγαινε στο θέμα: Διάφορα με φιλους |