Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 16:52 @Μηχανήματα
παιδια εχω ενα peugeot spreedfight 2 50cc 2 χρωνο , τι λαδι μου προτινετε να του βαζω για να μην βγαζει πολυ καπνο ενας φιλος μου προτινε motul 510 2t εσεις τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: μηχανακη
Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 00:59 @Θ. Κλημεντίνη
εσυ δεν εχεις τι να χασεις οποτε ορμα
Πήγαινε στο θέμα: με γουσταρει?
Μήνυμα στις 28/1/2013 στις 20:01 @Θ. Κλημεντίνη
ορμα! ναι τις αρεσεις και μην λες βλακειες οτι της πεφτεισ λιγος
Πήγαινε στο θέμα: με γουσταρει?
Μήνυμα στις 27/1/2013 στις 14:49 @Κλάψιμο
η γυναικες απο τοτε που αδιαθετουν δεν ψηλονουν αλλο , οποτε μην ανησυχης το πολυ να παρεις 1-2 ποντους . αλλα καλα δεν ειναι και ψηλη τωρα σαν γυναικα κανονικα εισαι μην ανυσηχης
Πήγαινε στο θέμα: Δεν 9ελω να ψηλωσω αλλο..
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 00:25 @Sex
ετσι οπως θα εχεις το χερι σου στον κολο της σιγα σιγα θα το πιγενεις μπροστα αν θελει θα το δεις αν τραβηχτει μην συνεχισεις
Πήγαινε στο θέμα: Δάκτυλο τον πρώτο μήνα
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 00:11 @Sex
απλα εκει που φασωνοσαστε να αρχιζεις να την χουφτονεις στα βυζια και στον κολο και μετα σιγα σιγα εκει , οχι με την πρωτη εκει , και για να νιωθει πιο καλα πιαστης το χερι και πιγενε της το προς το κατω μερος σου ετσι να μπορεις και εσυ να την πιανεις και αυτη να σε πιανει
Πήγαινε στο θέμα: Δάκτυλο τον πρώτο μήνα
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 00:09 @Sex
η αληθεια ειναι οτι σε εμας τους αντρες δεν αρεσουν οι τριχες εκει κατω . Μετα αμα δεν θελεις να της ξυρισεις τωρα μπορεις να της ξυρισεις οταν θελεις να κανεις σεξ η τιποτα τετοιο γτ αμα το δει ενας αντρας θα ξενερωση
Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 16/1/2013 στις 17:28 @Διασκέδαση
θα ειναι και οι γονει σου ?
Πήγαινε στο θέμα: Πάρτυ γενεθλίων
Μήνυμα στις 23/12/2012 στις 21:26 @Διασκέδαση
ρε παιδια επειδη παντα μπερδευομαι , τα χριστουγεννα ειναι την τριτη δηλαδη θα βγουμε την τριτη το βραδυ δηλαδη τριτη προς τεταρτη η δευτερα προς τριτη ? ειναι λιγο χαζη η ερωτηση αλλα τι να κανουμε :P
Πήγαινε στο θέμα: χριστουγεννα |