Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 18:40 @Κλάψιμο
Ενταξει webmaster βγηκαμε εκτως θεματος... Ο Καθενας με την γνωμη του... Η Εκκλησια δεν με αναγκαζει να κανω τιποτα αντιθετα και αμαρτιες κανω και πολλα δεν τρογομαι απλως πιστευω σε ενα προσοπο που για μενα υππαρχει αν νομιζεις οτι εχεις σε ολα δικιο οκ δεν θα σου αλλαξω εγω την γνωμη :) Και βασικα ναι και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη οτι απλα πρεπει να σκεφτομαι γενικος ευχαριστα και διαφορετικα πραγματα για να φευγουν τα ψυχολογικα τελικα εχεις δικιο webmaster και σε πληροφορω οτι ρωτησα και ανθρωπο της εκκλησιας και του ειπα για αυτον που λεει οτι ο δαιμονας με επηρεαζει και μου ειπε και αυτος ειναι βλακειες αρα οκ. Γιατι και τωρα που θημηθηκα και στην καινη διαθηκη ειχα διαβασει να λεει οτι οποιος νομιζει οτι εχει επαφη με δαιμονες ειναι πλανεμενος κατι τετοιο ελεγε.
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα
Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 12:39 @Κλάψιμο
Επισης webmaster χωρις ναμαι καταληλος νασε κρινω βλεπω σε πολλα ποστ σου νασαι τοσο απολυτος σε οτι λες μη νομιζεις οτι σε οτι λες εχεις δικιο προς θεου αλλα εισαι φαντασμενος αν το νομιζεις αυτο ουτε εγω δεν το νομιζω εγω παντα ψαχνω και της 2 πλευρες οχι μονο αυτη που με συμφερει να ακουσω. ;)
Μήνυμα στις 23/11/2011 στις 09:17 @Κλάψιμο
Webmaster συγνωμη που θα το πω αλλα το ιδιο μπορει ναχουν κανει και σε σενα με αυτα που λες... Εγω πιστευω απο μικρος και εχω λογους ειμαι ατομο που δυσκολα πιστευει κατι αορατο αν αυτο σε καλυπτει δεν θα πω παραπανω ο καθενας με την γνωμη του... το να μου φερνεις παραδειγματα "Σκαβω την ψυχη μπλα μπλα" αυτα τα θεωρω ανοησιες... Επισης ολα αυτα που λες γιατι να μου φανουν περιεργια? Φυσικα και λογικα μου φενονται... Αμα κανω κατι κακο δηλαδη ειναι κακο αν θα εσθανθω ασχημα στην ψυχη μου? Οχι θελω να μου απαντησης σε αυτο... Επισης θελω να μου εξηγησης πως γινετε με παρακαλια παιδι με συνδρομο down ναχει θεραπευτει αναλογα και με aids ενω ξερουμε και οι 2 οτι δεν υππαρχουν θεραπειες μην αρχησεις "Θετικες αρνητικες ενεργειες" εγω αυτα τα θεωρω φυσικα μπορω να πω οτι μου τα βαζει ο θεος αρα παλη δεν ειναι βασημη απαντηση.
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 22:44 @Κλάψιμο
ισως ο τιτλος μου να τον πηνη ασχημα συγνωμη για αυτο δεν ηξερα τι αλλο να βαλω... Λοιπον ολα αρχιζουν οταν δανειστικα απο εναν φιλο μου καποια λεφτα για να παρω ενα μηχανακη και θα το επερνε φυσικα στο ονομα του απλως βιαζομουν και μετα θα το επερνε η μανα μου στο ονομα της του ειπα πρην το παρει οτι "Θα σου δοσω 300 και μολις γινει η μεταβιβασι στην μανα μου τα υπολοιπα 200" αυτος συμφωνησε μου το πηρε και ολα οκ του εδοσα 300 ευρω αλλα τιποτα 3 μηνες περασαν εκανε η μανα μου τηλεφωνηματα σε αυτον για να γινει η μεταβιβαση αυτος τιποτα ελεγε "ναι ναι θα την κανουμε" αλλα δεν κανονιζε τιποτα. Μετα απο κερο σκαει το λαστιχο και για μισο καλοκαιρι μενει παρκαρισμενο και αποφασιζω να το φτιαξω... αφου το φτιαχνω λεω να το πουλισω το πουλισα 90 ευρω φτυνα γιατι ηταν σπασμενο... να τονισω οτι ακομα δεν ηταν στο ονομα μου παρολα αυτα το πουλησα και με τι συνενεση αυτουνου που ηταν στο ονομα του δηλαδη μαζι το παραδοσαμε.... Σημερα μετα απο 2 μηνες αφου τοχο πουληση ερχετε μεσημεριατικα σπιτι μου μου κτιπαει κουδουνια μου απαιτη τα 200 ευρω με το ζορι με απειλει με μηνησης και ενα σορο πραγματα και δεν φτανει αυτο πηγε στο παιδι που το πουλησα του το πηρε και τωρα ειμαι αναγκασμενος να επιστρεψω τα λεφτα στο παιδι ευτιχως δεν ειναι πολλα... να τονισω οτι αυτος ειναι 19 χρονων ενω εγω 16... να τονισω οτι το ειπα στο πατερα μου και τον πηρε τηλεφωνω και τον σκυλοβρυσε βεβαια τον ξυλοβρυσα και εγω αλλα ολοι ξερουμε οτι ο γονεας δινει μεγαλητερο φοβο τελος παντον αυτος επιμενει ακομα παρα το βρισιμο του πατερα μου το θεμα ειναι οτι ηχογραφησε την συνομιλια με τον πατερα μου και την διαδωσε σε κατι παιδια και φοβαμαι μηπως εχω γινει ρεζιλι και εγω και ο πατερας μου :(( το κακο ειναι οτι υποψιαζομαι κιαλους φιλους μου να του πηραν την ηχογραφηση και να με κανουν ρεζιλι και ομολογω δεν το περιμενα απο αυτους. τι να κανω με αυτο το ατομο? αν σκασει μηνηση? κιομος για 200 ευρω θελει να κανει τοση φασαρια. Επισης εχω διαβασει στον ποινικο κωδικα οτι αμα ενιλικας απειλει ανιλικα με μηνησης τιμωρειτε με 2 χρονια φυλακησης. Πήγαινε στο θέμα: Ασχημοι φιλοι
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 22:37 @Κλάψιμο
Δεν καταλαβενω τι ειδος ρατσισμου προς θρησκεια ειναι αυτος μαρεσει που λετε ρατσιστες οσους ειναι κατα ισλαμ και βουδα η καποιου ξενου ενω μονο για το χριστιανισμο τα ριχνετε ολα... ε βεβαια αφου αυτον εβαλαν στοχο να καταστρεψουν στα ματια του κοσμου τα καταφεραν. Παντως πετυχε οταν λεω "Κυριε ιησου χριστε ελεησεμε τον αμαρτολω" πετυχενει... Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 20:32 @Μηχανήματα
Ειμαστε καλα :) Αργει γιατι η ταχυτητα του ιντερνετ σου δεν ειναι τοσο μεγαλη γιατι προφανος η ταινεια ειναι πολλα gb... Δεν υππαρχει καποια λυση για αυτο απλα να παρεις την εταιρια που σου δινει γραμμη ιντερνετ να σου κανουν 24mbps το ιντερνετ αμα δεν εχεις ηδη. Επισης αλλη μια περιπτωση ειναι οτι την ωρα που κατεβαζεις εχεις πολλες σελιδες ιντερνετ ανοικτες πολλες εφαρμογες και το κυριοτερο αν εχεις ανοικτο και βλεπεις καποιο βιντεο επιβαρηνη το κατεβασμα.
Πήγαινε στο θέμα: μTorrent 3.0
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 12:38 @Flame
Κιτα μπορει οντως να τυχει αν κανεις καποιο καλο να σου συμβει και κατι καλο αλλα τι να πει κανεις ειμαστε ελευθεροι δεν μας ελενχοι καποια μοιρα η κατι τετοιο για να μας συμβενουν τετοια. κανουμε οτι θελουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Κάρμα
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 12:36 @Μηχανήματα
Το προγραμμα λεγετε visual basic ειναι δυσκολο στην χρηση αλλα υππαρχουν αρκετα βιντεακια στο youtube που πιστεβω να σου δειξουν πως να το κανεις. αν απογορευετε που ειπα καποιο ονομα παρανομα συγνωμη.
Πήγαινε στο θέμα: Ανταλλαγή αριθμών
Μήνυμα στις 22/11/2011 στις 12:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η Συστροφη ξερω οτι πονας απιστευτα και δεν ειναι τοσο αντεξιμος πονος αποσο ξερω τουλαχιστον... Μπορει ναχεις δεν ξερω. Καλο θαναι να πας σε εναν ουρολογο αλλα και εγω παλια ποναγα και το αφησα και περασε ισως ναταν καποια λοιμωξη που εφυγε μονη της τι να σου πω ο ουρολογος θα σου πει παντα πρεπει να πηγενουμε προλιπτικα στον γιατρο κυριος οταν αφορα τα γενετικα οργανα.Πήγαινε στο θέμα: πόνος στον αριστερό όρχι
Μήνυμα στις 20/11/2011 στις 14:19 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε γιατι θες να γινεις κατι αλλο? Υποκρισια δεν το βρισκεις αυτο? Επειδι αυτη σε θελουν αλλιως πρεπει να αλλαξεις? Δικος σου εαφτος ειναι οχι δικος τους. Μην αλλαξεις για κανεναν γιατι θα καταστρεψεις την ζωη σου και το μελλον σου. Μεινε αυτο που εισαι ο εαφτος σου γιατι αν προσπιησε κατι που δεν εισαι θα πρεπει να ξερεις μεσα σου οτι υποκρινεσε και πραγματικα δεν εισαι αυτο που θελουν οι φιλοι σου... Πηγενε βρες αλλους σε πληροφορω εγω ειμαι ο εαφτος μου και εχω φιλους εχω και κοπελα και ειμαι ολα κομπλε και ουτε καπνιζω ουτε χαλαω την υγεια μου ουτε το διαβασμα ουτε τιποτα ειμαι σαφης στης υποχρεωσεις μου... Τα "Μαγκακια" καποια μερα θαναι ρεμαλια δεν θαχουν δουλια ουτε καν φιλους γιατι μερικοι ισως βαλουν μιαλο θα τους βλεπεις εσυ που θα εισουν υπευθηνω ατομο και θα τους λες "Κιτα πως καταντησατε" θα δεις και κοπελα θα βρεις και κενουργιους φιλους.
Πήγαινε στο θέμα: Αλλάγη στυλ (εικονας) μου |