Μήνυμα στις 2/3/2010 στις 17:05 @Sex
δεν χριαζετε τιποτα μια χαρα εισαι
Πήγαινε στο θέμα: Aπορια σχετικα με το πετσακι,,,
Μήνυμα στις 2/3/2010 στις 17:02 @Διάφορα
ενα κουταβι πανω κατω τον μηνα θα ειναι 30-40 ευρω
Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΥΛΟΣ!!!
Μήνυμα στις 2/3/2010 στις 17:00 @Διάφορα
καλα κ να παω σε ειδικους τι θα γινει? σε αστινομια εχω παει εχω παρει τηλεφωνο το χαμογελο του παιδιου τιποτα αστα να πανε
Πήγαινε στο θέμα: μισω τον πατερα μου
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 17:24 @Sex
χαχα τι θα ακουσω αλλο? δεν τελειωνει για αυτο εχουμε τις μπαλες μας για να μας δινουν το γαλα
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να χύσω?
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 17:22 @Διάφορα
αναλογος κ τα κιλα που θα ζιγιζει ο σκυλος θα ειναι πχ ενας 3 κιλα οπος ο δικος μου τα φαρμακα για τα σκουλικια κανει 5 ευρω κ ενα εμβολιο 40 ευρω τα φαρμακα για τα σκουλικια πρεπει να τα περνει καθε μηνα βαλε κ την τροφη 20 ευρω τον μηνα =25 ευρω τον μηνα+ τα εμβολια 50 ευρω ομος δεν ειναι καθε μηνα πρεπει να πας σε κτινιατρο ν να μαθεις πανω κατω ενας σκυλος μικρος οπος ενα γιορκσαιρ που εχς εγς θα ξοδευεις περιπου 25 ευρω κ βαλε τα εμβολια ενω ενας σκυλος 15 κυλα οπος ενα λυκοσκυλο θα περνει 2 χαπια για τα σκουλικια ειναι 10 ευρω κ την τροφη που τρωνε τα λυκοσκυλα σαν γουρουνια 40 ευρω κ τα εμβολια=50 ευρω + τα εμβολια=100 ευρω ομος τα εμβολια δεν ειναι καθε μηνα βαλε κ τα λουρια για τα τσιμπουρια κ ολα αυτα ειναι μεγαλη ευθινη ενας σκυολος
Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΥΛΟΣ!!!
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 15:26 @Διάφορα
η μανα μου δεν μπορει να κανει κ πολλα ενω η αδερφη μου δεν τολμαει να τον κοιταξει στα ματια
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 14:44 @Sex
στο υπνο σου χινεις κ δεν μπορεις στον ξυπνιο σου?
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να χύσω?
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 14:41 @Διάφορα
αμα του πω να μηλαει πιο ωραια θα φαω ξυλο απο πανω
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 13:21 @Sex
παμτα η πρωτη κ η δευτερη ειναι η πιο ευκολη μετα δεν κανει ευκολα κουκου θελει χρονο
Πήγαινε στο θέμα: τι συμβαινει?? |