Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 19:42 @Διάφορα
Μου αρεσαν δεν μου αρεσουν πλεον.Τους παρακολουθω γιατι σπαω πλακα ομως. Αρνητικα 1)Κατανταει σπαστικο που οσο παει γινεται και ποιο στημενο.Αρχιζει συναιχεια με το κοριτσακι (προς θεου δεν εχω τιποτα με αυτο το αγγελακι)αλλα το εχουν παραμαμησει μετα συνχωρησεως.Το κρυο ανεκδοτο και η σομπα.Αφου ξερουν οτι ειναι παπαριες τι τα βαζουν συναιχια?Το αιδιαστικο δηθεν κολημα του Αντωνη-Κωστακι. 2)Ανουσιες συζητησεις και πραξεις που τρων το χρονο και δηθεν φταιει ο λιγος χρονος που δεν φτανουν στο νουμερο 1. λ.χ το μπεκ (επι 5 λεπτα ετσι και ξεκινησουν).Η τα τραγουδια αλλα 5 στην αρχη.. 3)Κανουν εκπομπη περισσοτερο για να σπασουν πλακα μεταξυ τους και αυτο το περναν στο κοσμο αλλα σε αυτο φτετε και εσεις αλλα και εγω που τους βλεπουμε .(οσοι τους βλεπετε τουλαχιστον). 4)Με εκνεβρισε το γεγονος οπου προτρεπαν εμεσα τον κοσμο να παει στην "διαδηλωση" εξω απο το σπιτι του Σημιτη και αν θυμαμε καλα απο του Καραμαλη.Αυτο που με εκνεβρισε ηταν οτι ειπαν (Ο Κανακης)οτι αν ημασα Αθηνα θα ερχομασταν και εμεις πραγμα που ειναι ψεμα.Λες και η βολτες με τον θειο Λατσιο μονο στην θεσαλονικη ειναι... 5)Κανει τα παιδια κυριως να υοθετουν ηλιθειες ατακες και να τις λενε συνεχια... 6)Κανουν αυτους που του παρακολουθουν φανατικα να χανουν την εσθηση του ωραιου κανωντας τους ακαλεσθητους.πχ το να κολλας με το μπεκ και να γελας.Με το βρακι του παγκαλου ,με την σομπα κτλ... Θετικα 1)Βοηθουνται πολλα φιλανθροπικα υδριματα απο εκει μιας και εχει τηλεθεαση. 2)Διαφημηζει νεα παιδια που ασχολουνται με την μουσικη. 3)Κανουν τον κοσμο να γελαει. Πήγαινε στο θέμα: ραδιο αρβυλα
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 19:22 @Κλάψιμο
Eισε σηγουρη πως αρμωζει η λεξη μαλακας?Ειναι σωστο να τον χαρακτηριζεις με αυτο.Τελος παντον δικο σου θεμα.Ειναι κολιμενος και καλα θα κανεις να βρεις τρυφερο τροπο να τον ξεκολησεις.Δεν ειναι απαρετητα το σεξουαλικο...Προτεινε του να βγειτε ενα βραδυ να περασετε καλα,να συζητησετε.Καντον να δει οτι το να εχει παρεα και να περνας καλα ειναι ωραιο και δεν αξιζει να να κλαιει οσο και να ποναει γιατι εχει την δυναμη να το ξεπερασει.
Πήγαινε στο θέμα: γιατι κολλαμε παντα με τους μαλακες??
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 17:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Οχι μια χαρα ειναι ποτε δεν τερματιζουν... Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 17:35 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για κορίτσια!
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 12:14 @Sex
Δεν φτανει μεχρι το τελος.Νομιζω ειναι αναλογα το παχος και οχι το μακρος.Περιπου λιγο πιο κατω απο την μεση του πεους σε εμενα σταματανε. Αν σε ενδιφερει αυτα φοραω συνιθως.Durex Sensitive. Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 11:53 @Θ. Κλημεντίνη
Πως ξερεις οτι σου αρεσει απο τι την στιγμη που δεν μιλατε σχεδον καθολου.Αυτο που θα εκανα στην θεση σου βλεποντας μονο την φωτογραφια και μου αρεσαι θα ηταν να συγουρευτω οτι ειναι δικια της.Μετα θα μιλαγα για καμια βδομαδα και μετα θα της προτεινα να συναντιθουμε να δω αν οντος αξιζει.Δεν θελει να σκευτεσαι το αν θα παιξει κατι γνωρισετην και εκτως και μετα θα κρινεις εσυ αν σου αρεσει και σαν ανθρωπος και αν θες σχση μαζι της.Αλλα θα πρεπει να ξεφυγεται απο το fb κατα την γνωμη μου. Οσο για την συζητηση μαθε σε αυτην την βδομαδα τι ενδιαφεροντα εχει και μετα να της λες αυτο που θελει να ακουει.Ετσι κανουν ολοι σε ολλες και παντα πιανει.Πχ αν θα ηθελε να γινει ηθοποιος να της λες διακρινω οτι πρεπει να εχει μεγαλο υποκριτικο ταλεντο.Αν ντυνεται στην τριχα παντα.Πολυ ωραια μπλουζα ,πολυ ωραια τσαντα κτλ...Νομιζω καταλαβες.Μην κανεις υπερβολες ομως και μην τα λες αυτα μεσα απο το fb.Οι αντρες δεν μιλαν πολυ οποτε ασε να μιλαει αυτη και εσυ απλα να συμετεχεις στην συζητηση.Οι κοπελες εχουν κατι σαν βιβλιο με θεματα προς συζητηση.Αλλα και εδω μην το υπερβαλεις και καθεσαι σαν ξυλαγκουρο να εισε ανετος και να ην διχνεις αμηχανια και η συζητηση θα ειναι επιτυχημενη. Πήγαινε στο θέμα: πωϛ να μιλισο?
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 19:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λολ δεν ειναι τιποτα.Και εγω εχω οχι τοσα βεβαια.Στην κατω μερια .Δεν φενονται ουτε τα εχουν παρατηρησει ποτε.Εχω παει σε γιατρο και μου εχει πει οτι ειναι υπερτροφικοι αδενες και οτι συνιθως φευγουν καθως μεγαλωνεις.Δεν μπορω να πω οτι εχουν φυγει αλλα δεν φενονται καθολου ουτε ειναι αποτελεσμα πχ βρωμιας η καπιας αστενιας.Πολλοι τα εχουν και ειναι φυσικο.Στα απανταω με σηγουρια αυτα...Aυτο που σου ειπα λεει πανω κατω το ιδιο και η δικη σου εικονα που μας εδειξες.Πήγαινε στο θέμα: Άσπρα στίγματα
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 18:59 @Sex
Λογικα θα ερεθιζεται πολυ ευκολα...Η καποια κινηση που εκανε την αναψε.Ισως να οφειλεται σε κατι παρομοιο.
Πήγαινε στο θέμα: σπασμοι στο αιδιο
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 18:56 @Μηχανήματα
Το youtube θεωρω οτι ειναι το καλυτερο και δωραιαν μεσο για διαφημιση...Το μονο που χρειαζεται ειναι να φτειαξεις ενα καλα οργανομενο βιντεο που να παρουσιαζει ομορφα ολλα τα οφελη του site σου.
Πήγαινε στο θέμα: διαφημηση |