Μήνυμα στις 23/11/2017 στις 06:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι, ο αυνανισμός με λιπαντικό είναι πολύ πιο απολαυστικός, τουλάχιστον από προσωπική μου εμπειρία.Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό-απολαυση
Μήνυμα στις 21/11/2017 στις 04:02 @Sex
Το μήκος δεν έχει καμία σημασία. Η περίμετρος μετράει για μεγαλύτερο προφυλακτικό. Αν είναι από 13 και πάνω θες σίγουρα xl.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος προφυλακτικου
Μήνυμα στις 17/11/2017 στις 14:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα κανονικά κλασσικά προφυλακτικά νομίζω θα σου είναι μια χαρα. Βέβαια σε σεξ σοπ υπάρχουν κάποια εξειδικευμένα ανάλογα με το πάχος σου. Νομίζω το σπερμα αυξάνεται με τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους και σπερμα
Μήνυμα στις 17/11/2017 στις 13:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κανονικό είναι, στο μέσο όρο. Και το πάχος το ίδιο. Όλοι το βλέπουν μικρό το πέος τους. Και όλοι έχουμε λίπος που όντως κρύβει 1-2 εκατοστά. Μόνο σε μεγάλη απώλεια βάρους φεύγει αυτό το στρώμα λίπους και φαίνεται μεγαλύτερο το πέος.Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 14:48 @Sex
Γειά παιδιά. Τελευταία παρατήρησα μια μικρή αύξηση στο πάχος του πέους μου. Ενώ ήμουν κοντά στα 14 εκ έφτασα στα 15 και κάτι ψιλά, με αποτέλεσμα να με στενεύουν τα κλασσικά duo και να χάνω τη στύση μου. Τα duo xl δεν τα βρίσκω εύκολα και είναι λίγο ακριβά. Μπορείτε να προτείνετε κάποια άλλη μάρκα ή τύπο προφυλακτικού που να είναι λίγο πιο φαρδιά από τα κανονικά;
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά και πάχος
Μήνυμα στις 11/7/2017 στις 21:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τίποτα δε μπορείς να κανεις. Υπομονή και με τον καιρό θα μεγαλώσει. Μικρός είσαι ακόμα.Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 01:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσιολογικότατο είναι. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι περίπλοκη και συχνά μας ερεθίζουν αντισυμβατικά πράγματα. Εγώ μέχρι τρίο έχω κάνει με ένα παιδί και μια κοπέλα και ήταν τρομερή εμπειρία.Πήγαινε στο θέμα: bi παρτούζα
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 23:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι πάνω από το φυσιολογικό και ίσως σου μεγαλώσει λίγο ακόμα. Οι γυναίκες πάντως από 15 εκ και πάνω ικανοποιημένες είναι.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 23:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σίγουρα χρειάζεσαι πιο μεγάλα από το κανονικό. Τα duo xl fit ειναι πολυ καλή λύση. Γενικά τα duo ειναι φαρδύτερα απο τα durex και μυρίζουν λιγότερο άσχημα, οπότε ψάξου σε αυτή τη μάρκα. Στο στοματικό η αλήθεια είναι ότι ίσως δυσκολευτεί και κουραστεί μετά από λίγη ώρα. Όταν το κάνετε πιστεύω ότι δε θα πονέσει, αντίθετα θα το ευχαριστηθεί πολύ. Τα 15 εκ πάχος είναι ένα πολύ καλό μέγεθος που ικανοποιεί μια γυναίκα χωρίς να πονάει. Καλή επιτυχία.Πήγαινε στο θέμα: Περιφέρεια πέους και προφυλάξεις
Μήνυμα στις 2/6/2017 στις 07:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι ανοίγει και αν συνεχίσετε να το κάνετε παραμένει ανοιχτή. Με τον καιρό ξανακλείνει και για να ανοίξει πάλι πρεπει να κανεις ξανα πρωκτικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να καθαριστείς απο πίσω πολυ καλά πριν κάνετε οτιδήποτε και πάντα με προφυλακτικό.Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό σεξ! ΒΟΗΘΕΙΑ |