Μήνυμα στις 29/5/2014 στις 16:29 @Διάφορα
Πιστεύω και εγώ που είμαι Α'Λυκείου θα μπορούσα να γράψω με αυτό το θέμα...Μου φαίνεται αρκετά εύκολο..Πιστεύω φίλε καλά τα πήγες..Ελπίζω να πέσει και το γραπτό σου σε καλά χέρια!!Καλή επιτυχία στα επόμενα γραπτά!
Πήγαινε στο θέμα: Πανελληνιες Εκθεση
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 23:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε, είναι να τα έχεις και τα 2..Και χοντρό και μακρύ...Αλλά περισσότερο πιστεύω πως τις αρέσουν τα χοντρά...Δοκίμασε να βάλει στην κοπέλα σου(αν έχεις φυσικά) 1 δάχτυλο και μετά 3,θα φτάσει στο ταβάνι!!Αλλά εντάξει και να είναι μακρύ πχ 16-17 αποκλείεται να είναι οδοντογλυφίδα... Αλλά είναι και ανάλογα την κοπέλα..Μερικές είναι στενές και κάποιες όχι.. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση προς κοριτσια
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 23:01 @Sex
Ακόμα δεν έχετε μάθει,τι εστί το ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ? Πάντα προφυλακτικό ρε μάγκες..Δεν κάνει κακό..Ούτε παχαίνει.. Το σπέρμα,χάνεις τις ιδιότητες του όταν είναι στον καθαρό αέρα,δηλαδή "πεθαίνει"κατά κάποιο τρόπο...Αλλά,όταν πήγες να χύσεις,μπορεί να έφυγαν μερικά προσπερματικά..Οπότε,όπως λένε και οι από πάνω,πηγαίνετε σε 1 γυναικολόγο,ή να πάρει το χάπι η κοπέλα... Και άλλη φορά ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!! Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου(επειγων!!)
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 22:55 @Ftou.gr admin
1)Τα greeklish είναι για τον π@ο και σου δεν μπορείς να τα καταλάβεις εύκολα.. 2)Δεν βάζουν paysafe γιατί τους κάνει την ζωή δύσκολη..!! Σε πρόλαβα Webmaster ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις σχετικά με το forum
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 18:52 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ναι χαλαρά..Σε μερικές ερωτήσεις γράψε ότι να'ναι που να αφορά το μάθημα,πιθανών να σε ανεβάσουν λίγο το βαθμό...Και πες τον μπροστινό σου αν είναι καλώς να σου δείχνει το γραπτό(ξες να το κάνει λίγο στην άκρη) δεν το καταλαβαίνουν...Πήγαινε στο θέμα: Ιστορια Α λυκειου
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 00:29 @Flame
Αυτά που λένε,τα εννοούνε ή αν γίνουν εκλογές θα μας κάψουν? Webmaster έχεις δίκιο,αλλά ποιος τα ακούει.. Πήγαινε στο θέμα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α και άλλα κόμματα
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 20:33 @Sex
Μην αγχώνεσαι!Πάρε ένα τεστ εγκυμοσύνης και τέλος! Το τεστ κοστίζει νομίζω γύρω στα 8 με 15 ευρώ.. Και ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό! Πήγαινε στο θέμα: πιθανή εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 26/5/2014 στις 20:28 @Flame
Τι ακριβώς επιδιώκει να κάνει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τι ακριβώς επιδιώκει ο Τσίπρας..Πιστεύετε μπορούν να ελέγξουν σωστά τη λειτουργία της χώρας? Κατά την γνώμη σας,ποιο κόμμα μπορεί να ελέγξει σωστά την χώρα; Πήγαινε στο θέμα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α και άλλα κόμματα
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 23:18 @Διάφορα
Μετά όμως βγαίνουν πιο σκληρές οι τρίχες ή όχι; Πήγαινε στο θέμα: t-shirt V και ξύρισμα |