Μήνυμα στις 21/10/2010 στις 18:17 @Μηχανήματα
Πως μπορεις να καταλαβεις οτι σου εχουν κανει μπλοκ στο φεισμπουκ?
Πήγαινε στο θέμα: Μπλοκ στο φεισμπουκ
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 15:56 @Sex
Θα κρυωσετε στην παραλια βρε παιδια! Σε αυτοκινητο γινεται (αμα εχετε φυσικα), σε καμια τουαλετα επισης... Και παρκινγκ θα βολευε αλλα παει πακετο με τ αυτοκινητο, σε καμια ερημη οικοδομη... Δεν υπαρχει καποιος φιλος που να μενει μονος & να σας δινει τα κλειδια οταν λειπει? Πήγαινε στο θέμα: Που να το κάνουμε?
Μήνυμα στις 6/10/2010 στις 22:24 @Διασκέδαση
Χμμ, εκανα κι εγω κατι μ***κιες μικρη αστα να πανε... Κλεινομουν μεσα στην ντουλαπα του δωματιου μου και δεν εβγαινα ακομη κι αν ακουγα τη μανα μου με τους γειτονες που με φωναζαν απο το δρομο, μια φορα ειχα πασαλειψει το μπανιο με τα κακα μου 2 χρονων μωρο και μια μερα εριξα μια γατα απο το μπαλκονι για να εβλεπα αν ηταν 7ψυχη (δεν ηταν...) Τι αλλο?? Μου ειχαν κανει καποτε δωρο χαμστερακια κι εγω τα αφησα ελευθερα στο κρεβατι των γονιων μου, με αποτελεσμα να παθει υστερια η μανα μου που τα σιχενεται... Και τελος μια μερα κλειδωσα τη μανα μου στο μπανιο κι επειδη δεν ηξερα πως να ξεκλειδωνα την τραβαγανε οι γειτονες απο το φωταγωγο (μετα εφαγα ΤΟ ξυλο... Αυτα :) Πήγαινε στο θέμα: χαζομαρες που καναμε μικροι
Μήνυμα στις 16/9/2010 στις 21:46 @Sex
Οχι, υπαρχουν και ταμπον για παρθενες. Ειναι σχεδιασμενα ετσι ωστε να μπαινουν στον κολπο χωρις να υφισταται ρηξη ο υμενας. Μονο που δεν θελουν ατσαλες κινησεις.. :)
Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε πλζ...
Μήνυμα στις 16/9/2010 στις 20:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ετσι οπως τα λες δεν μου φαινεται να ειναι και πολυ φιλος... Να του λες πως δεν σε νοιαζει η γνωμη του, παιξ το αδιαφορος. Σιγα σιγα θα στρωσει...
Πήγαινε στο θέμα: Φίλοι και Κορίτσια
Μήνυμα στις 2/9/2010 στις 02:11 @Sex
Ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου... Η καλυτερη λυση ειναι το λιπαντικο πιστεψε με :) Πήγαινε στο θέμα: Ευχαρίστηση που καταλήγει σε πόνο!! |