Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 17:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:άμα το άιμα και τα καθέ υγρά εμφανιζόταν την δευτέρα ή την τρίτη θα σου έλεγα πως είναι κατάλοιπα της περιόδου... αλλά εδω λες ότι το αίμα της ήρθε μετά από τέσσερις μέρες... δεν είναι απίθανο να είναι και πάλι κατάλοιπα της περιόδου αλλά δεν σου το λέω με σιγουριά... δεν μου έχει τύχει΄.. ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο...Πήγαινε στο θέμα: καφε υγρα
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:49 @Sex
ωραία...! κάθε φορά δεν γίνεται αλλα συχνά μπορώ να πω... λες να του το πω, αλλά δεν δείχνει ότι δίνει σημασία...
Πήγαινε στο θέμα: παράξενος ήχος την ώρα του σεξ.
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:32 @Sex
Αχ, doctora δεν ξέρεις τι βάρος έχει φύγει από πάνω αυτή την στιγμή... εντάξει αν προερχόταν από κάπου αλλού θα το καταλάβαινα...! ευχαριστώ!!!!
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 15:03 @Sex
Παιδιά όταν κάνουμε σεξ με το αγόρι μου πολλές φορές την ώρα που μπάινει ή βγαίνει ακούγονται παράξενοι ήχοι και νοιώθω κάπως άβολα, γιατί βγαίνουν από μένα... τι μπορεί να είναι? έχω σκεφτεί ότι είναι ίσως από τα υγρά που έχω... σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο.. πως το αντιμετοπήσατε?
Μήνυμα στις 15/5/2011 στις 17:11 @Sex
είμαι 17 χρονών για πρώτη φορά έκανα σεξ στα 16... όχι για μαγκιά ή επειδή το είχαν κάνει οι φίλες μου, γιατί καμία φίλη μου δεν το είχε κάνει μέχρι τότε... ολοκλήρωσα γιατί ένοιωθα πραγματικά ότι θέλω να το κάνω... δεν ντράπηκα ποτέ γι αυτό δεν φοβήθηκα καθόλου και επειδή ο άνθρωπος με τον οποίο ολοκλήρωσα αποδείχτηκε ότι είχα αξία γι αυτόν και έτσι με έκανε να "αγαπήσω" και το σεξ... βέβαια μετά από ένα διάστημα χωρίσαμε αλλά δεν είχε καμία σχέση με το σεξ απλά οι σχέσεις σε αυτήν την ηλικία δεν κρατάν για πάντα... αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν το θες πραγματικά δεν θα σκεφτείς καθόλου τον πόνο και το μετά... και όπως είπε και κάποιος πιο πάνω απελευθερωθείται λίγο ρε κορίτσια το σεξ είναι απόλαυση!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω ετοιμη αλλα φοβαμαι
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 18:11 @Διάφορα
το είπαν και πιο πάνω το λέω ξανά....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Deja vu.... μήπως πολύ απλά αυτή την δουλειά την κάνουν συχνά ο πατέρας σου με τον αδερφός σου, και εσύ απλά την ίδες σε όνειρο γιατί την έχεις στο μυαλό σου???
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι συμβαινει αυτο?
Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 17:55 @Μηχανήματα
γιατί ο σκληρός δίσκος λέγεται σκληρός ιδού η απορία? Σημείωση moderator: Θες οι άλλοι να σου απαντήσουν στην απορία σου, δεν έκανες όμως τον κόπο να βάλεις το θέμα στη σωστή κατηγορία. Και αναγκάστηκα να το κάνω εγώ, κάτι που κόστισε 2 λεπτά από το χρόνο μου και αρκετές θερμίδες. Αν με ξανακουράσεις με παρόμοιο τρόπο δεν θα σκεφτώ για δεύτερη φορά να απαλλάξω και τους δυο μας από μελλοντικές συνέπειες της βαρεμάρας σου. Πήγαινε στο θέμα: σκληρός δίσκος
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 22:30 @Διάφορα
μπορώ να πω ότι με έχετε καλύψει πλήρως... και εγώ να σας πω την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω... αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Πήγαινε στο θέμα: η αληθινή σημασία του Ελληνικού αλφάβητου
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 18:22 @Διάφορα
αν θες να πάρεις καμιά ιδέα μπες εδώ ABOUT MOVIES έχει πρόσφατες ταινίες και όχι μόνο κωμωδίες...
Πήγαινε στο θέμα: Καλες Κωμωδιες |