Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 22:30 @Sex
:O ποσο πολυ δηλαδη??δεν εχω δει ακομη αιμα με οσα εχω κανει αλλα υπαρχει περιπτωση να εσπασε??
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 22:22 @Ftou.gr admin
εχω κανει 5 με 6 λογαριασμους κι ολοι εχουν γινει ban...το λαπτοπ που εγραφα απο αμερικη δεν ειχε ελληνικα γραμματα και γι αυτο εγραφα με greeklish που απαγορευοταν...θα ηθελα να ζητησω συγνωμη και να επανελ8ει πισω ο λογαριασμος ''plhgwmenh'' γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να θυμαμαι ολους τους αλλους κωδικους...δεν με πειραζει να διαγραφουν τα μυνηματα μου που ητ5αν λαθος γραμμενα απλα θελω μονο το προφιλ μου...pleaseee...:(((
Πήγαινε στο θέμα: σας παρακαλω να επιστραφει ο λογαριασμος
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 22:18 @Ftou.gr admin
:O πως γινετε αυτο το πραγμα,να δημοσιευσεις δηλαδη φωτογραφια του αλλου???
Πήγαινε στο θέμα: μια ερωτιση προς τον webmaster
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 22:17 @Sex
Καλησπερα...ειμαι ακομη παρθενα και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα οσον αφορα την παρθενια μιας κοπελας...σπαει με το χερι(δακτυλο)??η μητερα μου μου λεει οτι οταν εισαι παρθενα δεν χωραει ουτε τριχα εκει κατω αλλα αυτα πιστευω μου τα λεει επειδη εχει καποιους φοβους κι επειδη θελει να με ''ψαρεψει'' Επισης,οταν μπει το πεος για καποια λεπτα μεσα σου και πονεσεις αλλα δεν δεις αιμα σημαινει οτι εσπασε??μπορεις να μεινεις εγκυος ετσι??(εχω ακουσει οτι οταν εισαι παρθενα δεν μενεις εγκυος αλλα εχω ακουσει και δυσαρεστες ιστοριες που εχει συμβει αυτο)οταν αρχικα πονας οταν μπαινει ολο το δακτυλο μεσα αλλα με τον καιρο δεν το καταλαβαινεις πια και μονο ερεθιζεσαι σημαινει οτι στον εχουν σπασει??ισχυει οτι απλα δεν πονας επειδη ανοιγεις λιγο,αλλα οταν εχεις καιρο να ξανακανεις τετοιου ειδους παιχνιδια πονας μετα παλι??σας ευχαριστω πολυ οσους και οσες δειξετε ενδιαφερον και μου λυσετε τις αποριες μου...:)))
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 22:08 @Sex
ολοι αυτο μου λενε να μην κανω τιποτα...απλα σκεφτομαι να το δοκιμασω αφενος μηπως τον ριξω και μου δωσει λιγη σημασια και απ την αλλη γιατι ειναι μια φαντασιωση που δεν θα μπορεσω να την πραγματοποιησω με αλλο ατομο αν δεν ειμαι τοσο ''κολλημενη'' μαζι του...με αυτον επειδη ηταν ο πρωτος που κανω αυτα ολα και επειδη μ αρεσουν και μου βγαινει γι αυτο το σκεφτομαι απλα δεν θελω να μ εχει μονο γι' αυτο η να με θεωρησει ευκολη...και ντρεπομαι να του ζητησω το 69...πρεπει να κανει καποια εξυπνη κινηση ωστε να ερθει απο μονο του...οσο για το η γυναικα στα 4 που μου προτεινε καποιος εχω ακουσει οτι ποναει πολυ και αυτο το οτι αρεσει στις περισσοτερες το λενε σαν ψεμα για να βγουν κερδισμενοι εστω και μια φορα...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 00:14 @Sex
nai...σ ευχαριστω πολυ...θελω μεν να δοκιμασω αλλα δεν θελω να υπερβω και τα ορια και να του δωσω πολλα η μαλλον ολα αφου ξερω,βλεπω και ολοι μου λενε οτι δεν αξιζει... Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 23:52 @Sex
πρωτα σκουπιζει καλα και μετα μου κανει...δεν λεω οτι τον σιχαινομαι απλα στην ιδεα να τα καταπιω...και θα πω κατι που θ ακουστει και χαζο9 αλλα θα το πω...παιζει να εχει παει και με αλλες στο διαστημα που ηταν εξαφανισμενος και φοβαμαι λιγο...
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 23:43 @Sex
δεν εχω κανει καν στοματικο...μονο μου εχουν κανει...ειναι λιγο συχαμερο να τελειωσει στο στομα και να τα καταπιεις...αν το φτυσεις ξενερωνει δηλαδη??
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 23:17 @Sex
:):) γιαιτ ομως προτεινεις το δευτερο??
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 22:21 @Sex
ναι αν μπορειτε προτεινετε μου κι εσεις...σας ευχαριστω εκ των προτερων...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69 |