Μήνυμα στις 14/10/2023 στις 16:21 @Sex
Δεν ξέρω εάν το ποστ έχει σκόπιμα μια δόση υπερβολής και χιούμορ, αλλά αν όχι, θα σου πω πως στην ηλικία που είσαι δεν έχει τελειώσει τίποτα (κυριολεκτικά τώρα είναι η αρχή ακόμα). Μην κοιτάς που ορισμένοι μπορεί να έχουν ερωτικές επαφές ή και σχέση/εις από μικρότερες ηλικίες, αυτά συμβαίνουν και είναι φυσιολογικά. Από την άλλη, είναι εξίσου φυσιολογικό (και πολύ πιο συνηθισμένο απ' όσο φαντάζεσαι) ένας αριθμός ατόμων να μην περνάει από αυτή την φάση στα εφηβικά του χρόνια. Σε ορισμένους μπορεί να έρθει και πολύ αργότερα. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει 'σωστή' ηλικία για αυτό το θέμα, ούτε όριο, το οποίο αν το περάσεις σημαίνει πως "τέλειωσαν όλα και δεν θα συμβεί ποτέ". Εσύ απλά να είσαι ανοιχτός/ή σε γνωριμίες και νέους ανθρώπους, και όταν έρθει η ώρα, θα το νιώσεις. Μέχρι τότε, δεν πρέπει να βάζεις προθεσμίες στον εαυτό σου, ούτε να αγχώνεσαι για αυτό.
Πήγαινε στο θέμα: Άνω των 18 χωρίς ερωτικές εμπειρίες
Μήνυμα στις 12/9/2023 στις 07:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα γενικά, ιδίως σε μικρότερα αγόρια, η εκσπερμάτιση έρχεται αρκετά εύκολα αν αφεθείς και δεν την κρατήσεις. Μπορεί να συμβεί και σε μένα και φαντάζομαι σε πολλούς άλλους. Δεν είναι κακό αλλά το θέμα είναι να μπορείς όταν θες να την κρατάς κ λίγο παραπάνω. Αν νιώθεις ότι κοντεύεις, μπορείς να μειώσεις λίγο τον ερεθισμό ή να επιλέξεις κάποια πιο χαλαρή μέθοδο αυνανισμού. Έτσι κάνουμε όλοι. Μεγαλώνοντας θα αποκτάς σιγά σιγά έλεγχο στο σώμα σου και δεν θα σου φεύγουν ανεξέλεγκτα, αλλά θα μπορείς εσύ να επιλέγεις πότε πρπ θες να χύσεις.Πήγαινε στο θέμα: Πόσο χρόνο για εκσπερμάτιση?
Μήνυμα στις 10/9/2023 στις 06:15 @Sex
Τα νεύρα στο κεφαλάκι επικοινωνούν με όλο το όργανο. Αν το ερεθίζεις όταν αυτό γίνεται υπερευαίσθητο μετά από οργασμό μπορεί να νιώσεις αυτή την ευαισθησία σε όλο το πέος, από την βάση κάτω στα αρχίδια μέχρι πάνω την κορυφή. Αν είσαι μικρός μπορεί να είναι πιο έντονο, αλλά γενικά συμβαίνει σε όλους. Επίσης, το πέος είναι σαν σφουγγάρι που κατά τη διάρκεια της στύσης γεμίζει με αίμα και σκληραίνει. Μετά τη στύση, αυτό το 'σφουγγάρι' λόγω της υπερδιέγερσης των νεύρων και των αγγείων γίνεται προσωρινά ευαίσθητο και μπορεί να θέλει λίγο χρόνο να ανακάμψει. Είναι φυσιολογικά και τα 2 Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησία - φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 9/9/2023 στις 17:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια broni, ναι αυτό που λες είναι φυσιολογικό. Μετά την κορύφωση το κεφαλάκι γίνεται πολύ ευαίσθητο και αν πας να τον παίξεις απευθείας νιώθεις καμιά φορά μια ευαισθησία, σαν γαργάλημα, που μπορεί να στο κάνει λίγο περίεργο😅 Μετά από λίγο επανέρχεται.Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησία - φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 9/9/2023 στις 17:34 @Sex
Γεια σου athanate, το σμύγμα μπορεί να εμφανιστεί εύκολα στα γεννητικά όργανα όλων μας (και των γυναικών) και είναι εύκολο, όπως είπες, να εμφανίζεται στο 'αυλάκι' που υπάρχει κυκλικά στο κάτω μέρος της βαλάνου σου. Είναι πιο συχνό από την εφηβεία και μετά επειδή πλέον υπάρχουν συχνότεροι ερεθισμοί. Όπως ξέρεις, φεύγει εύκολα με σκούπισμα ή με πλύσιμο στο ντουζ. Για να μην εμφανίζεται φρόντισε πολύ απλά να θυμάσαι να σκουπίζεις καλά το κεφαλάκι όταν βλέπεις να μαζεύει υγρά, δλδ μετά την ούρηση, όταν τον παίξεις κλπ. Ο λόγος που εμφανίζεται είναι επειδή μένουν υπολείμματα από προσπερματικά υγρά/σπέρμα σε εκείνα τα σημεία. Και σε μένα μικρό υπήρχε αυτό, αλλά από την στιγμή που έμαθα πως να το αποφεύγω πλέον δεν εμφανίζεται όπως παλιά. Απλά πρόσεξε λίγο παραπάνω την υγιεινή του πουλιού σου και είσαι κομπλέ. Πήγαινε στο θέμα: σμυγμα
Μήνυμα στις 18/8/2023 στις 10:31 @Sex
Έχει δοκιμάσει ποτέ κανεις κάποιο παρόμοιο ή άλλον τρόπο;; 🤔
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυνανισμού
Μήνυμα στις 16/8/2023 στις 03:11 @Sex
Καλησπέρα φίλε, προσωπικά εγώ όταν διαβάζω τέτοιες περιπτώσεις είμαι διστακτικός στο να χαρακτηρίσω κάτι ως "πρόβλημα", ακριβώς επειδή οι εμπειρίες μας είναι υποκειμενικές και ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο. Η στύση δεν είναι ίδια κάθε φορά σε όλους, δηλαδή ορισμένες φορές σε κάποιους έρχεται πιο γρήγορα, ενώ άλλες φορές έρχεται σταδιακά ανάλογα με το ερέθισμα. Καμιά φορά τυχαίνει ακόμα και να την παίζουμε και να αρχίζει να μαλακώνει επειδή π.χ. δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο ερέθισμα ή διάθεση. Το σώμα σου λειτουργεί με τους δικούς του ρυθμούς και εάν το σκέφτεσαι ίσως απλά αγχώνεις τον εαυτό σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πιστεύω πως είσαι μικρός ακόμη για να σε ανησυχεί ιδιαίτερα αυτό. Παλιότερα είχα απαντήσει σε ένα ερώτημα κάπως σχετικό που ίσως σε ενδιαφέρει.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση στυσης
Μήνυμα στις 16/8/2023 στις 02:29 @Sex
Καλησπέρα Panos05, όπως διάβασες υπάρχουν διάφορες εμπειρίες, σε κάποιους μπορεί να πονάει περισσότερο, σε άλλους λίγο λιγότερο κλπ. Γενικά, ένας πόνος υπάρχει προφανώς γιατί είναι εγχείρηση. Παρόλα αυτά, για να ξε-αγχωθείς λίγο, να σε ενημερώσω ότι ο γιατρός δεν συνιστά πάντα χειρουργική επέμβαση σε τέτοιες περιπτώσεις. Δηλαδή ένας βαθμός στένωσης καμιά φορά είναι φυσιολογικό να υπάρχει και αντιμετωπίζεται και χωρίς πόνο με κρέμες ή με απλές ασκήσεις με το χέρι. Έχουν δοθεί σχετικές απαντήσεις και σε άλλες συζητήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν το δει και γιατρός επίσης θα ξέρει.
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 9/8/2023 στις 05:28 @Sex
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ γυμνισμό σε παραλία γιατί δεν μου έχει τύχει. Μιας και το ανέφερες όμως έχω μια απορία σχετικά με αυτό, δεν είναι εύκολο σε τέτοια φάση να προκύψει στύση; Έχω την εντύπωση π.χ. πως εαν το έκανα, θα μου συνέβαινε αμέσως.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός
Μήνυμα στις 9/8/2023 στις 05:23 @Sex
Χμ μάλιστα, νομίζω κατάλαβα τι συμβαίνει. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν σημάδια βελτίωσης σταδιακά. Αλλιώς ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού που ξέρει καλύτερα την περίπτωσή σου. Αυτά από μένα.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις περι περιτομης |