Μήνυμα στις 6/11/2019 στις 11:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει, είσαι σχετικά νωρίς ακόμα στην εφηβεία και δε μπορείς να ξέρεις. Εγώ θυμάμαι ότι ήμουν στο μέγεθός σου και είχα κάνει ενα μπαμ και μεγάλωσε πολύ και ξαφνικά. Μπορεί να συμβεί και το ίδιο με σένα ή μπορεί να μεγαλώσει πιο αργά και σταθερά. Δε θα έχει κάποια κοπέλα πρόβλημα και ειναι πολυ νωρίς να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Χαλαρωσε κι ολα καλα.Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πέος
Μήνυμα στις 13/9/2019 στις 07:11 @Sex
Εας πουμε μην περιμένεις από όλες τα απίστευτα deepthroat χαχαχα. Καποιες δε μπορουν να πανε περα απο το κεφάλι. Η δουλειά πάντως θα γίνεται, το βρισκεις με την κάθε κοπέλα αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 12/9/2019 στις 10:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το κανονικό θα σε ζορίζει σίγουρα φίλε, δοκίμασε τα durex xl. Δεν τα βρίσκεις εύκολα παντού, σε μεγάλα super market ίσως, αλλά αξίζουν και μπορείς να τα παίρνεις και ονλαιν. Άλλες μάρκες xl δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα, παρά μόνο σε sex shop. Πολύ τίμια είναι τα mysize με 64mm, νομίζω αυτά θα σου κάνουν κι εσένα.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος προφυλακτικού?
Μήνυμα στις 12/9/2019 στις 10:18 @Sex
Εννοώ να παίρνεις το χρόνο σου και να μην είσαι απότομος, φυσικά μετά από πολλή προετοιμασία. Να δίνεις χρόνο στην εκάστοτε κοπέλα και να μην μπαίνεις όλος μέσα ατσουμπαλά και πεθαίνουν στον πόνο. Τώρα το πρωκτικό θα είναι όντως απαγορευτικό για πολλές κοπέλες. Πέρα από το ταμπού που υπάρχει γύρω από αυτό, ο φόβος ότι θα πονέσουν αποθαρρύνει τις περισσότερες. Με πολλή υπομονή και πολύ λιπαντικό (και μια θαρραλέα κοπέλα φυσικά) νομίζω θα πάνε όλα καλά.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 10/9/2019 στις 21:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα αυτό δεν εξαρτάται τόσο από το πέος σου, όσο από την ανατομία της καθε γυναίκας. Διαφορετικό βάθος και στενότητα κόλπου και διαφορετική η τοποθεσία του a-spot. Κάποιες δεν είναι καν κολπικές, κάποιες έχουν ευαίσθητο τράχηλο και πονάνε αντί να έρχονται σε οργασμό. Κάποιες είναι εντελώς κλειτοριδικές και θεωρούν μύθο τα g και a-spot. Το πέος σου τέλος πάντων είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα θα φτάνει τις περισσότερες φορές στο σημείο αυτό, ιδιαίτερα σε μικρόσωμες γυναίκες. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκεις κάθε φορά τι ευχαριστεί την εκάστοτε παρτενέρ σου, να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου και τα δάχτυλα σου και να μάθεις να χειρίζεσαι σωστά το μεγάλο πέος σου. Είσαι μικρός ακόμα και ολα αυτά θα έρθουν με τον καιρό και όσο αποκτάς νέες εμπειρίες.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 27/8/2019 στις 06:58 @Sex
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα cock rings; Μου φαίνεται καλή φάση και θα θελα να δοκιμάσω, αλλά εχω χαωθεί με τα είδη και τα μεγέθη. Έχετε καθόλου προσωπική εμπειρία και τι θα προτείνατε; Έχει καθόλου διαφορά στην αίσθηση ή είναι υπερεκτιμημένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Cock rings - Δαχτυλίδια πέους
Μήνυμα στις 30/12/2017 στις 19:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα durex comfort xl είναι τα καλύτερα αν και δεν τα βρίσκεις εύκολα. Και τα durex total contact είναι πολύ καλα και υπάρχουν παντού. Άλλες μάρκες δεν είναι τόσο καλές.Πήγαινε στο θέμα: Τι μεγεθος προφυλακτικου μου ταιριαζει;
Μήνυμα στις 24/11/2017 στις 15:39 @Sex
Χαλαρό είναι στα 12-13. Στην αρχή βάζω 3-4 σταγόνες και μετά συμπληρώνω κάθε φορά που στεγνώνει. Σημασία έχει να είναι όλο το πέος υγρό και όχι μόνο το κεφάλι.
Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό-απολαυση
Μήνυμα στις 24/11/2017 στις 10:20 @Sex
Το durex play το κλασικό χρησιμοποιώ. Γύρω στα 19 εκ. τον έχω και είμαι 20 χρονων. Για το σπερμα νομίζω είναι όλα θέμα διατροφής. Ο ψευδάργυρος κάνει καλό απ'ότι ξέρω. Υπάρχει σε πολλές τροφές και στο φαρμακείο σε συμπληρώματα διατροφής.
Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό-απολαυση
Μήνυμα στις 24/11/2017 στις 07:52 @Sex
Και κατά τη διάρκεια νιώθω περισσότερη ευχαρίστηση σε όλο το μήκος του πέους και ο οργασμός μου είναι πολύ πιο έντονος. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην ποσότητα του σπέρματος.
Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό-απολαυση |