Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 13:40 @Διασκέδαση
Στην γειτονιά έπαιζα κρυφτό,μίλα,στάντερ στάντερ,αστυνόμοι κλέφτες και πολλά άλλα.. Όταν μου έλεγαν θα βγεις το μυαλό μου πήγαινε ή στην γειτονιά ή για μπάλα.. Τώρα μάθατε όλα τα 12χρονα έξω,καφέδες κλπ κλπ.. Μα τι θες να κάνεις?Το λες και εσύ,δεν θέλω καφετέριες κλπ. Πάνε κάτσε στο σε κάνα παγκάκι ή σε καμιά κούνια με την φίλη σου στην παιδική χαρά και μιλήστε.. Υ.Γ. τζάμπα το έγραψα,είσαι κάτω από 13,θα σου κάνουν ban τον λογαριασμό. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω που να πηγαίνω όταν βγαίνω έξω
Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 00:07 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω..Απλά θα πηγαίνεις την οθόνη πιο πίσω..Και εγώ ενώ έβλεπα ταινία άσπρισε στα καλά καθούμενα η οθόνη..Λογικά κάτι με τα καλώδια παίζεται ή έχει καεί η οθόνη.. Δοκίμασε να πας την οθόνη 110 μοίρες+.. Για να φτιαχτεί αυτό θέλει περίπου στα 100 ευρώ.. Τα αρχεία σου δεν έχουν χαθεί! Πήγαινε στο θέμα: οθονη και λαπτοπ
Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 00:02 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αν και δεν είμαι της βίας,τέτοιο μαλ@κισμένο(sorry κιόλας)πρέπει να φάει μια φάπα για να μπει στην θέση της..Πολύ καλά έκανες!!! Πήγαινε στο θέμα: Ανταποδωσα στην κοπελα!
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 19:02 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πάντως μην παρατήσεις την παρέα σου για μια κοπέλα..Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με φιλους!
Μήνυμα στις 8/6/2014 στις 23:16 @Θ. Κλημεντίνη
Οι περισσότεροι ψάχνουν το κάτι παραπάνω.. Είμαστε και οι λίγοι που είμαστε συναισθηματικοί και τις τρώμε :) Οπότε,όταν λέτε ότι όλα τα αγόρια κοιτάνε μόνο να καλοπεράσουν(αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ) η αιτία είναι οι κοπέλες. Πήγαινε στο θέμα: 17
Μήνυμα στις 4/6/2014 στις 13:39 @Διασκέδαση
Ξέρει κανείς κάνα site που να έχει όλα τα επεισόδια από το pokemon?Αυτά που είχε παλιά στο Star.. Πήγαινε στο θέμα: Pokemon
Μήνυμα στις 2/6/2014 στις 16:58 @Διάφορα
Μπορεί να μου πει κάποιος πως να φτιάξω ένα σωστό βιογραφικό; Επίσης για να δουλέψω σε κρεπάδικο πρέπει να έχω κάνα πτυχίο μάγειρα ή απλώς να φτιάχνω κρέπες; Έβαλα την μάνα μου και μίλησε με τον λογιστή και της είπε ότι πάνω από 16 γίνεται να με ασφαλίσουν,αληθεύει αυτό; Πήγαινε στο θέμα: Βιογραφικό και δουλειά
Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 19:59 @Sex
Όχι,μόνο που το σκέφτομαι αηδιάζω.. Είναι σαν να παίρνεις πίπα στον εαυτό σου.. Πήγαινε στο θέμα: Χυσι
Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 23:06 @Μηχανήματα
Κράτα ρε μεγάλε..Μπορεί να σου χρειαστούν,τώρα δεν θες να αγοράσεις κάτι,αν σε λίγο καιρό θελήσεις;Θα έχεις ήδη 50 ευρώ ;)
Πήγαινε στο θέμα: Κάτι ενδιαφέρον |