Μήνυμα στις 5/11/2011 στις 10:52 @Διάφορα
παιδια το αγορι μου παιρνει αναβολικα.... κανει σωστη διατροφη με πρωτεινες και γυμναστηριο και δεν πινει αλκοολ... θελει να γινει bobybuilder....αυτο που με ανησυχει είναι μήπως εθιστεί και δεν μπορει να κανει χωρις αυτα... δεν ξερω πολλα για αυτα... κι αν καποιος γνωριζει πραγμαικα η εχει προσωπική εμπειρια θα ήθελα να μου πει.... αυτος μου λεει πως αν ξερεις να τα χρησιμοποιησεις είναι τελειως ακίνδυνα... το θέμα είναι όμως ξέρει να τα χρησιμοποιεί??? Πήγαινε στο θέμα: αναβολικα
Μήνυμα στις 22/9/2011 στις 18:38 @Διάφορα
ποιοι ειναι κατα την γνωμη σας οι λογοι που η ανωτατη παιδεια εχει αυτα τα χαλια;;; με ενδιαφερουν ολες οι αποψεις...
Πήγαινε στο θέμα: ανωτατη παιδεια
Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 18:35 @Διάφορα
Όμηρε το θέμα σου είναι πολύ ωραίο... Λοιπόν πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να αυξήσει τις νοητικές του δυνατότητες. Αν σκεφτείς ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 3% περιπου του εγκεφάλου μας... το υπόλοιπο "κοιμάται" αν όμως το "ξυπνούσαμε" τι θα γινόταν??? Η απάντηση: θαυματα... πως θα μπορούσαμε να αφυπνήσουμε το εγκεφαλό μας? Χρησιμοποιόντας τον φυσικά... όσο πιο πολύ λειτουργεί τόσο αυξάνοντε οι ικανότητες μας τοσο πιο κοφτερό γίνεται το μυαλό μας.... Ήδη κάποιοι χωρίς να το ξέρουν ενεργοποιούν κάποιες δυνατότητες του εγκεφάλου μας πιστευοντας σε κάτι πάρα πολύ που στο τέλος πραγματοποιήτε χωρίς να ξέρουν πως και γιατί... αυτό είναι η δύναμη της θέλησης την οποία λίγοι είναι ικανοί να την χρησιμοποιήσουν... σχετικά με το νους υγιής εν σωματι υγιεί νομίζω ότι αυτή η φράση θέλει να μας πει ότι αν δεν ειμαστε υγιείς στο σωμα μας δηλαδη(και συγγνωμη αν φανει ρατσιστικο)ειμαστε χοντροι αυτο εννοει η φραση αυτη δεν θα ειμαστε καλα και στα μυαλα μας. Αυτό συμβαίνει γιατί αν είσαι χοντρός χωρίς να έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα που να στο προκαλεί τότε παει να πει ότι δεν σε κοβει να σταματησεις να τρως και να ξεχωριζεις τι ειναι καλο για σενα και τι οχι... αυτα τα λιγα από μενα...
Πήγαινε στο θέμα: Ανθρωπινες Νοητικες Ικανοτιτες..
Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 17:57 @Διασκέδαση
μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω harry potter an the deathly hallows 2 με καλή ποιότητα εικόνας και να μπορώ να το κατεβάσω? Φακελάκι μοδερέιτορ: Το 'χουμε πει πολλές φορές: απαγορεύονται τα λινκς για κατεβάσματα ταινιών και μουσικής. Να πας να το ψάξεις στο Γούγλη μόνη σου αν το θες τόσο πολύ. Πήγαινε στο θέμα: harry potter
Μήνυμα στις 27/7/2011 στις 15:27 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:σίγουρα είναι πιο ακριβά πό ότι τα απλά γυαλιά ηλίοπυ αλλά μην φνταστείς... εγώ πριν από 2 χρόνια που πήρα με ελιχαν κοστίσει περίπου 250€... βεβαια είναι ανάλογα και με τον σκελετο που αθ διαλέξεις την μάρκα τον φακό που θα έχει... ελπίζω να βοήθησα...Πήγαινε στο θέμα: Γυαλια ηλιου και μυωπιας μαζι
Μήνυμα στις 27/7/2011 στις 15:18 @Sex
ρε παιδια μήπως έχετε καμιά ιδέα αν γίνεται να σταματήσεις την περίοδο πιο γρήγορα???
Πήγαινε στο θέμα: περίοδο
Μήνυμα στις 16/6/2011 στις 13:09 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω απόλυτα με την egweimaiedw... οι ηλικιες αυτές είναι οι καλύτερες για σχεση.... είμαι 17 χρονών και έχω σχέση με ένα παιδί 21 χρονών και διάλεξα αυτόν γιατί πολύ απλά μπορούσα να επικοινωνησω μαζί του... ΄βλέπετε ένα κορίτσι στα 16 17 είναι πιο ώριμο από ότι ένα αγόρι στην ίδια ηλικία(υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια) και είναι πολύ δύσκολη η μεταξύ τους συνενόηση...γι αυτό τα κορίτσια προτιμούν τους μεγαλύτερους... τα πιο πολλά ζευγάρια έχουν διαφορά ηλικίας από 3-6 χρόνια... δεν είναι κακό ούτε μόδα... και πιστεψτε με και ένα αγόρι στα 21 πάει βόλτες στην παραλία πάει για παγωτό και μετά για φιλάκια... για έναν ώριμο άνθρωπο δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω από το σεξ, εννοείται όμως πως για να υπάρξει μια υγιείς σχέση χρειάζεται το σεξ.... αυτά!
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορά ηλικίας 5 χρόνια
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 17:17 @Sex
ναι θα συμφωνήσω με το ότι σπάνε εύκολα και εμείς DUREX προτιμάμε...! χρησιμοποίησετα βρε παιδί μου με προσοχή, δεν είπαμε ότι θα σπάσουν σίγουρα απλά πιο εύκολα...!
Πήγαινε στο θέμα: duo
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 17:11 @Sex
σας ευχαριστώ πολύ όλους....! Πήγαινε στο θέμα: παράξενος ήχος την ώρα του σεξ. |