Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 21:07 @Sex
και βεβαια το ξερει...γιατι??
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 21:05 @Sex
σωστο σε βρισκω αλλα παρολο που εχω πολλες κατακτησεις (χωρις να φανω ψωναρα γιτι δεν ειμαι)δεν μπορω να προχωρησω!κι επισης δεν βγαινω πολυ γιατι ζω σε χωριο και δεν εχω πολλες επιλογες...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια...
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 15:39 @Sex
βρεθηκαμε χθες αργα το βραδυ...μολις βρεθηκαμε αμεσως μου ζητησε να...αρνηθηκα ετσι αποτομα που μου το ειπε και μου λεει οτι τον ξενερωσα...στη συνεχεια εκανε κινησεις που πονεσα πολυ και ενω εβλεπε οτι ποναω με τραβουσε να βγαλω το χερι μου να μην τον εμποδιζω...εξακολουθησα να του λεω οτι ποναω ωσπου σταματησε...δεν μπορω με τετοιες συνθηκες να κανω κινηση γιατι θα με παρει για ευκολα...ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραγματα...εμφανιζεται οποτε γουσταρει επειδη προφανως με θεωρει δεδομενη και μου λεει αμεσως την εξης κουβεντα...ε,τι θα γινει??θα στην σπασω την παρθενια η θα στην σπασει καποιος αλλος??και του απανταω οχι με ρωταει το λογο και του λεω οτι δεν θελω τωρα και αμεσως βγαζει το συμπερασμα οτι δεν θελω να ειμαι μαζι του και θα επιλεξω αλλον για την πρωτη φορα...τον θελω παρα πολυ αλλα γιατι να εχει την απαιτηση να κανω μονο εγω θυσιες και προσπαθειες και εκεινος να κανει τη ζωη του κι οταν ξεμενει να θελει να με πηδηξει??τουλαχιστον για πρωτη φορα θα επρεπε να το παρει πιο χαλαρα γιατι παρολο που θα με πειτε ξενερωτη εγω ομολογω οτι τελευταια με την πιεση του και τις αποτομες κινησεις του με τρομαζει και αρχιζω να φοβαμαι την ολη διαδικασια...:( :( :( :(
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 15:29 @Sex
εγω ειμαι 17μισο και εκεινος 23και κατι μηνες...
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 00:15 @Sex
εσυ loverboy τι εννοεις δηλαδη??????????
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 23:17 @Sex
και βεβαια δεν ασχολουμε με το πως θα κανουμε γιαιτ αν ηταν θα του ειχα ηδη κατσει...απλα σκεφτομαι το κατι παραπανω επειδη με αυτον μου βγαινει αλλα δεν αξιζει και φοβαμαι μην τα κανω χειροτερα...και οσο για εσενα mr.anonymous εχει φασωθει μπροστα μου και τ αρνηθηκε...αλλα για να εχει αλλη μαλλον θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που λες...να του καθοταν δηλαδη η αλλη και να μην περιμενε εμενα...γιατι εμενα μου το ειχε ζητησει απ την 6 μερα...
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 23:13 @Sex
χιχιχι γιατι ανωμαλια???για ποιο πραγμα λες συγκεκριμενα??
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 18:13 @Sex
μα και παλι ποναει...αλλα δεν με νοιαζει ο πονος...απλα θελω αυτος που θα το παρει να το αξιζει...με αυτο το ατομο ειμαι τρελα κολλημενη,θελω να του χαρισω τα παντα και ειναι η πρωτη φορα που παρολο που ειμαι τοσο κλειστη και ντροπαλη ανοιγομαι και θελω να τα δοκιαμσω ολα μονο μαζι του...με τις αλλες μου σχεσεις παρολο που κρατουσαν λιγο περισσοτερο και χωρις τετοιου ειδους εξαφανισεις δεν ειχα σκεφτει ποτε το κατι παραπανω ενω με αυτον σκεφτομαι συνεχεια...απλα σταματαω λεγοντας αδικια δεν ειναι να προστατευομαι τοσο καιρο και για εναν τετοιο ερωτα να κανω αυτα τα λαθη...??το ξεχναω μετα και υστερα παλι ξανασκεφτομαι το ιδιο...γιατι κακα τα ψεματα ο τυπος ουτε σημασια δινει αλλα και οποτε βρεθουμε αμεσως αυτο μου ζηταει...
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 15:26 @Sex
τετοια περιπτωση την εχω ακουσει κι εγω!!!απαλ αναρωτιεμαι γιατι τις πρωτες φορες που μου εβαζε δαχτυλο πονουσα λιγο ενω μετα κθολου...τωρα βεβαια που εχω να τον δω εναμιση μηνα(και ας μενουμε κοντα...!!:(((...)δεν ξερω αν θα πονεσω λιγο παλι επειδη υποτιθεται οτι εκλεισα παλι...αλλα την τελευταια φορα που μου τον εβαλε ολο μεσα πονεσα παρα πολυ...δεν ειδα ομως αιμα....αρα δεν εσκισε η παρθενια,σωστα??ρωταω τετοιου ειδους πραγματα γιατι δεν εχω καποιο προσωπου κοντα μου που να μπορω να του εκμηστηρευτω τετοια πραγματα και γιατι ακουω πολλες βλακειες τριγυρω που με φοβιζουν...ο ενας λεει π.χ οταν εισαι παρθενα δεν μπορει να κυλησει μεσα σου και ο αλλος λεει εμεινε εγκυος χωρις πραξη...
Μήνυμα στις 10/2/2010 στις 15:19 @Sex
bluebird οσο κι αν μου λεει οτι νιωθει πολλα και μενει μαζι μου δεν μπορω να τα πιστεψω κι ας ειμαι κολλημενη μαζι του κι ας λιωνω γι' αυτον...δεν πιστευω οτι θα καταφερει ποτε να ειναι με καποια και μονο με αυτην απο τη στιγμη που μπροστα μου μου εκατσε το κερατο και τα αρνηθηκε και ολα...απλα αυτα θελω να τα κανω επειδη ειμαι κολλημενη εγω μαζι του και νιωθω εγω αυτα που του εκφραζω και δεν τα εκτιμαει...και σκεφτομαι οτι αν του προσφερω αυτο που πιθανον να το ευχαριστηθω και εγω ισως μου δωσει λιγο παραπανω σημασια και εμφανιζεται συχνοτερα αλλα ξερω οτι αν εμφανβιζεται θα εμφανιζετε μονο γι αυτο...γιατι θα ειναι δυσαρεστη η πρωτη φορα του στοματικου??εσυ mr.anonymous τι κανεις δηλαδη???περιμενεις να τελειωσεις στο στηθος??
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69 |